Luna martie 2020, Berbec

Martie 2020, Berbec
001 Berbec         În prima parte a lunii te simți oarecum dezorientat, dezamăgit de atitudinea unor persoane reușind cu greu să te remontezi și să revii la o situație, cât de cât echilibrată, în relația cu ceilalți. Este nevoie de mai multă introspecție pentru a afla ce vrei, de fapt, ce anume te poate avantaja în plan relațional și material. Nu te lăsa influențat de impresiile venite din partea celorlalți, ci caută să găsești adevăratele resurse în propria ființă. De acolo îți vin răspunsurile importante! Spre sfârșitul lunii ai șansa de a-ți valorifica din plin abilitățile creative și de a atrage astfel mai mulți bani în contul personal. Deviza acestei perioade este: „Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea.” Sigmund Freud

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          La începutul lunii  ești derutat, mai ales dacă ești nevoit să reiei anumite discuții pe tema unei colaborări sau a unui proiect profesional care ți-a afectat relația de cuplu. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ceea ce spui, la ideile pe care le lansezi acum și să ții cont de sfaturile și îndrumările partenerului de viață. După data de 5 martie lucrurile stau mai bine în relația de cuplu așa că nu este cazul să intri în panică și să iei decizii pripite, la nervi.
          Până în data de 10 martie se poate vorbi despre o reevaluare a relației de amor pe care preferi să o păstrezi încă în secret, departe de ochii lumii. După data de 10 martie îți va fi mult mai ușor să exprimi propriile sentimente, să observi care este direcția relației în care ești implicat.
          Încă a doua parte a lunii ai ocazia să legi noi relații de prietenie cu persoane de sex opus. Poți să dai curs unei relații de amor menite să te ia oarecum prin surprindere. Trecerea de la un simplu flirt la o pasiune serioasă se produce firesc, îndeosebi pe la jumătatea perioadei. Este un moment important, în care ai ocazia să te debarasezi de o relație din trecut care ți-a creat tot felul de probleme.
          Lasă-te purtat de sentimente frumoase, de emoții care te ajută să renaști, să te bucuri cu adevărat de viață. Reușești să atragi atenția sexului opus prin amabilitate, bună dispoziție, umor. Este bine să folosești toate aceste atuuri pentru a câștiga noi prieteni sau poate chiar inima celui pe care îl iubești. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te bucuri de pasiune, romantism, alături de o persoană de sex opus simțindu-te apreciat, admirat, redescoperind starea de echilibru și bună dispoziție.

Cariera si baniCarieră și bani                       
          Este o lună de primăvară în care se cere foarte multă atenție, în ceea ce privește obligațiile și responsabilitățile pe care ți le asumi la locul de muncă, îndeosebi până în data de 10 martie. Nu este cazul să intri în panică, dacă observi că șefii nu sunt mulțumiți de felul în care se derulează activitatea ta profesională. Este foarte posibil ca, încă de la începutul lunii, să te gândești foarte serios să lansezi o nouă colaborare, un parteneriat important apelând la sprijinul prietenilor sau a unui grup, o asociație din care faci parte. Atenție, nu este o perioadă favorabilă pentru a semna documente importante, pentru a-ți asuma noi responsabiliăți, îndeosebi în intervalul 1 – 10 martie.
          Se anunță șansa unei noi relansări în carieră îndeosebi în a doua parte a lunii. Poate fi ocazia de a demara un proiect profesional important cu „bătaie lungă” care îți poate aduce și beneficii materiale la care visezi de ceva timp.
         Relația cu șefii se mai detensionează în ultimul decan al acestei luni, atunci când este bine să porți discuții despre o eventuală mărire de salariu. Este o perioadă potrivită pentru a te face remarcat în mediul de lucru, să dai dovadă de inspirație, conștiinciozitate. Dacă ai ceva de spus nu da înapoi, exprimă-ți punctul de vedere cu diplomație și ai să observi că îți va fi mult mai ușor să îți împlinești obiectivele la care visezi de ceva timp. Timpul se va derula cu repeziciune, îndeosebi în prima parte a lunii, abia dacă reușești să observi ce anume ai de schimbat, în ce fel te-ai putea mobiliza pentru a veni la zi cu anumite restanțe care țin de proiecte, rezolvarea unor sarcini de lucru.
           În a doua parte a lunii  este important să nu te victimizezi pentru evenimente nefavorabile pentru tine petrecute de curând, ci să cauți soluții colaborând mult mai deschis cu superiorii.
          În ceea ce privește banii, se pare că ești predispus la pierderi neșateptate la începutul lunii având șansa să te redresezi, după data de 10. Chiar dacă dispui de resurse, noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, va trebui să dai dovadă de prudență, de atenție la detalii și să nu te grăbești să iei decizii, mai ales atunci când vine vorba despre achiziții, investiții. Până în data de 10 martie este bine să eviți semnarea unui contract de muncă sau de colaborare.  

SanatateSănătate
       În această lună te simți bine, cât timp ești mulțumit de relația cu colegii sau în relația de mariaj. Cu cât vei fi mai agitat, nemulțumit de ceilalți, cu atât vei ajunge la tot felul de probleme de sănătate pentru care, în aparență, este destul de greu de aflat diagnosticul sau pentru a găsi un remediu. Ești predispus la insomnii, depresie, accidente, îndeosebi până în data de 10. La sfârșitul perioadei, încet dar sigur, reușești să te revigorezi, să privești viața cu mai multă încredere și optimism și astfel găsești noi remedii pentru rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate.

Traffic

LOADING...