Luna martie 2020, Balanță

Martie 2020, Balanță
007 Balanta      În prima parte a lunii te poți aștepta la schimbări importante care vizează locul de muncă și relația cu colegii, colaboratorii. Ai ocazia să dezvolți noi relații de colaborare, să demarezi un proiect colectiv sau chiar să îți schimbi direcția, în plan profesional. Ceva te nemulțumește iar starea de tensiune tinde să se amplifice, în primul decan, ceea ce te va forța oarecum să acționezi, să dai startul unor acțiuni profesionale ambițioase. Tot ce ai de făcut este să fii atent la înțelegeri, negocieri și să eviți semnarea de noi asocieri, îndeosebi până în data de 10. Spre sfârșitul lunii se amplifică eventualele conflicte, neînțelegerile din cadrul unui parteneriat sau chiar în relația de cuplu. Este foarte important să găsești echilibrul între obligațiile care țin de serviciu și cele din familie. Deviza lunii analizate este: „În fiecare om strălucește un soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
          Încă de la începutul lunii te confrunți cu probleme în relația de cuplu fiind nevoie de mai multă atenție, dedicare din partea ta, dacă ești deja într-o relație de mariaj. Treci prin tot felul de controverse, se rediscută aspecte care țin de bugetul familiei, cheltuieli pentru care se pare că ești făcut responsabil. Cert este că nu trebuie să te agiți inutil, ci să aștepți să treacă această perioadă de incertitudine. Din data de 5 ești predispus la flirt, implicarea într-o relație de amor secretă.  Nu trebuie să exagerezi cu romantismul, mai ales dacă ai mari așteptări de la persoana iubită. Fii prudent la promisiunile pe care le faci și mai ales fii sincer cu propria persoană și vezi dacă merită să dai curs unei relații  de amor. Ai ocazia să legi noi relații de prietenie dar și să pui capăt definitiv unor relații care s-au dovedit a fi păguboase, de-a lungul timpului. Reușești să spui ce ai pe suflet dar și să te debarasezi de ceea ce îți creează o stare de disconfort, în plan emoțional-afectiv.
         Din data de 20 ești susținut de astre să dai curs unei noi relații de parteneriat, eventual te gândești să te implici într-o (nouă) relație de cuplu sau să revigorezi relația de mariaj, călătorești mai mult alături de persoana iubită. Din data de 22 ai sentimentul că apar tot felul de limitări, piedici pentru a da curs unei noi relații sentimentale sau că ceva nu se așează în avantajul tău, atunci când vine vorba despre iubire. Nu te mai mulțumești cu jumătăți de măsură preferând să tratezi relația sentimentală cu mai multă seriozitate.
          Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață, vis-à-vis de bani sau aspecte care vizează relația cu familia. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să vrea cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este bine să nu te lași influențat de bârfe și să analizezi situațiile neplăcute cu mai multă obiectivitate.

Cariera si baniCarieră și bani                     
          Până în data de 20 depui mult efort la locul de muncă și chiar îți faci datoria cum trebuie, chiar dacă vor mai exista și voci care ți se vor împotrivi neacceptând părerile și ideile tale constructive. Până în data de 10 este bine să o lași mai ușor cu asocierile, investițiile, schimbările în plan profesional sau tot ceea ce ține de semnarea de acte, documente oficiale. Nu este exclus să aibă loc o reconfigurare a unor relații de colaborare sau a unei afaceri personale, în a doua parte a lunii analizate. Astrele sunt de partea ta pentru a aduce ceva nou, inovativ în cadrul unui proiect, în tot ceea ce ține munca în echipă. Este posibil să schimbi sediul, să faci achiziții importante care țin de locul de muncă, eventual renovezi biroul sau obții o funcție de răspundere. În a doua parte a lunii ești mult mai eficient la locul de muncă reușind să îți exprimi cu ușurință ideile, dorințele, schimbările pe care vrei să le faci în cadrul grupului.  
            Începutul lunii ar putea să îți aducă tot felul de neplăceri legate de finanțe, răsturnări de situație astfel că se recomandă să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături, îndeosebi până în data de 11. În a doua parte a lunii sunt favorizate câștigurile venite prin intermediul celorlalți, a partenerului de viață sau de pe urma unui proces, eventual a unei moșteniri. Ai ocazia să dezvolți o afacere, un proiect important alături de partenerul de viață ceea ce îți va aduce beneficii materiale pe termen îndelungat.

SanatateSănătate      
          Dacă în prima parte a lunii ești ocupat cu obligațiile care țin de serviciu neavând timp să mai simți oboseala sau reușești să treci peste ea, ei bine, în a doua parte, este recomandat să fii mult mai atent, în ceea ce privește sistemul imunitar. Ești predispus la stres, oboseală la nivel psihic, probleme care țin de insomnie, probleme oculare, ale rinichilor, accidente, nevralgii. De evitat analizele medicale sau schimbarea tratamentului în intervalul 1 –  10. Este recomandat să apelezi la tratamente alternative, naturiste, la sport, plimbări în mijlocul naturii, îndeosebi în a doua parte a lunii.