Luna martie 2019, Vărsător

Martie 2019, Vărsător
011 Varsator     Urmează o lună în care, atât resursele personale, cât și cele materiale joacă un rol esențial pentru tine. Este necesar să te înarmezi cu multă ambiție, capacitatea de a fii atent la ce anume se vrea de la tine și dispoziția de a le oferi celorlalți ajutorul de care au nevoie. Nu ai decât să profiți de oportunitățile de progres care vin acum, îndeosebi în plan financiar. Este adevărat că ai foarte multe de recuperat, fie că este vorba despre timp, fie despre bani. După data de 20 martie vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate, pe studii, călătorii, acumularea de noi informații, comerț, nevoia de a socializa mai mult. Deviza perioadei, pentru tine, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, pentru tot ceea ce este legat de bani, achiziții putând apărea discuții neplăcute despre cumpărăturile pe care le faci. Nu te puține ori vei fi acuzat că ești prea risipitor sau ascunzi informații legate de bugetul comun. În intervalul 5 – 28 martie este o perioadă de intensă reevaluare a banilor veniți din muncă proprie, de reorganizare a tot ce înseamnă bani, investiție, plata taxelor, impozite, facturi.
       Fii mai prudent, în preajma datei de 21 martie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate bârfelor și a intervenției venite din partea părinților nemulțumiți de alegerea făcută de tine.
       Dacă ești deja într-o relație de cuplu va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți spui punctul de vedere sau vrei să atragi atenția asupra ta printr-o atitudine, poate, prea îndrăzneață sau prin tot felul de acuzații nejustificate la adresa partenerului de viață, cu deosebire în preajma datei de 16 martie. Nu este exclus să fie vorba despre momente de gelozie, posesivitate, acuzații de tot felul venite din partea persoanei iubite.
       Până în data de 29 martie este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație sentimentală sau de cuplu.
     Este o lună în care trăiești fiecare moment cu intensitate dedicându-te casei, familiei.  Nu este exclus să ajungi, de la bucuria de viață, starea de încredere și optimism la bătăi de cap serioase, care te pot destabiliza, din punct de vedere psihic și emoțional, îndeosebi la jumătatea  perioadei. 

Cariera si baniCarieră și bani       
       În această lună ești preocupat în mod deosebit de resursele materiale, de felul în care ai putea atrage mai mulți bani în contul personal. Ești nevoit să plătești cât mai urgent anumite facturi restante, o amendă, taxe și impozite. Pe de altă parte, din data de 6 martie, ai ocazia să renegociezi un contract de muncă, să ceri o mărire de salariu. În preajma datei de 16 martie se amplifică un conflict datorită unor bani care nu i-ai primit la timp sau poate chiar tu ai amânat anumite plăți.
       Este o perioadă în care ești mult prea implicat în obligațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții existând riscul să îți neglijezi obligațiile profesionale astfel că se cere mai multă atenție în relația cu un șef sau autoritățile, îndeosebi în preajma datei de 16 martie.
      Pe tot parcursul acestei luni este recomandat să fii mult mai maleabil, atunci când vine vorba despre implicarea în colectivul de muncă, ține cont și de părerile și ideile celorlalți. La jumătatea lunii este recomandat să nu exagerezi cu glumele în colectivul de muncă pentru că nu toată lumea înțelege ceea ce ai vrut, de fapt, să transmiți și nu faci decât să încordezi atmosfera de aici. Atenție la eventuale atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, a adversarilor, îndeosebi la jumătatea lunii.  

SanatateSănătate
      Este o lună agitată, cu tot felul de controverse, griji ce ar putea să te destabilizeze, la nivel fizic dar și psihic. Te poți confrunta cu insomnii, probleme digestive, o eventuală recidivare a unei probleme de sănătate. Tot ce ai de făcut este să respecți orele de masă și de odihnă și să o lași mai ușor cu nervii.
    În a doua parte a perioadei analizate organismul are tendința să cedeze și astfel să te trezești cu tot felul de afecțiuni fiindu-ți destul de greu să stabilești un diagnostic clar. Este bine să eviți excesele alimentare și/sau de alcool.