Luna martie 2019, Taur

Martie 2019, Taur
002 Taur       În prima parte a lunii te exprimi cel mai bine în cadrul unui grup devenind mult mai creativ, însuflețit de idealuri nobile. Apar oameni noi, interesanți în viața ta care te vor ajuta în demersurile tale ce vizează profesia. Dai startul unor activități menite să te propulseze pe o nouă treaptă, în plan social. Chiar dacă vor mai apărea și provocări din partea unor prieteni, vei reuși să gestionezi cu mai multă diplomație eventualele neînțelegeri. Din data de 20 martie preferi să te retragi în lumea ta, să îți vezi liniștitit de treburile tale, încercând să te preocupi mai mult de propriul suflet. Ești mult mai preocupat de latura spirituală a existenței. La sfârșitul acestei luni se poate vorbi despre o perioadă de introspecție, ai nevoie de odihnă, relaxare și îngrijire a propriului organism. Deviza lunii, pentru tine, este: „Iubirea nu este doar îmbrăţişarea apei care hrăneşte şi sprijină, ci şi focul spiritului care purifică.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
        Urmează trei săptămâni de reevaluare a atitudinii tale față de dragoste, reverificare a unei relații de iubire, a tot ceea ce înseamnă prietenie, planuri de viitor, grup socio-profesional. Este timpul să observi dedesubturile unei relații de iubire, ce anume vrei de la celălalt și dacă merită să accepți jumătăți de măsură. Lucrurile revin cu oarecare intensitate trezind în tine o nevoie profundă în plan amoros. Ai sentimentul că treci de la agonie la extaz, îndeosebi la jumătatea lunii. Nu ai decât să iei lucrurile așa cum sunt și să nu îți pierzi răbdarea și încrederea în tine, de la primele provocări. Este posibil să reiei o relație de dragoste și să constați că nu ai făcut decât să pierzi timpul.
        Ești plin de ambiție, curaj, ești capabil să readuci starea de armonie în relația de mariaj. Chiar dacă muncești mult și cu spor în plan profesional, ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când este nevoie de tine în relația de mariaj. Știi cum să îți exprimi sentimentele, să oferi pasiunea, romantismul necesar echilibrării atmosferei din relația de cuplu. Atenție însă, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când este posibil să reiei anumite discuții în relația cu partenerul de viață pe teme care țin de implicarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Ceva parcă nu funcționează cum trebuie fiind absolut necesar să intervii prompt, fii atent ce anume se vrea de la tine, dacă merită să acorzi încrederea partenerului de viață.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, te poți aștepta la neplăceri în plan sentimental. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să vezi adevărata latură a unei relații de amor, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să iei o decizie clară, dacă merită să continui relația sentimentală. Este bine să nu faci compromisuri întrucât vei suporta destul de rapid consecințe neplăcute.

Cariera si baniCarieră și bani
        În prima parte a lunii, în ciuda unor probleme venite din partea competitorilor, ești susținut oarecum din umbră de către superiori ceea ce te va ajuta să concretizezi un ideal, în plan profesional. Este posibil să dezvolți o nouă colaborare, un proiect ambițios, în cadrul unui grup care implică multă dedicare și asumarea de noi responsabilități. Nu este exclus să fii ales lider, să contribui cu totul felul de propuneri în cadrul colectivului de muncă. Totul este să îți faci datoria, acolo unde te afli și să colaborezi, să fii atent la detalii în colectivul de muncă. Spre sfârșitul lunii ideile creative ar putea să te scoată din situații oarecum incerte.
        Este o lună în care se reiau discuțiile pe tema unei colaborări derulate în trecut în cadrul unei organizații, asociații fiind nevoie de mai multă atenție și dedicare din partea ta. Este posibil să revină prieteni care au nevoie de suportul tău moral, de sfaturile tale sau chiar tu revii asupra unui hobby care îți aduce și beneficii financiare.
        Beneficiezi de resurse suficiente pentru a face față cu brio oricăror provocări în plan profesional. Te poți aștepta la confruntări cu colegii, pe la mijlocul lunii, așa că evită bârfa, implicarea în activități ce te-ar putea compromite la locul de muncă. Tot ce ai de făcut este să îți urmărești realizarea propriului țel și să bați în retragere ori de câte ori se vrea să fii implicat în acțiuni care nu sunt favorabile pentru tine. O comunicare sinceră, directă cu un superior te poate ajuta să scapi cu bine din eventuale confruntări cu colegii invidioși pe capacitățile tale creative, pe capacitatea ta de a veni cu idei noi, originale, inedite. Știi cum să te faci remarcat în mediul de lucru fiind de un real sprijin, atât pentru colegi, cât și pentru superiori.
       În ceea ce privește planul financiar, nu este o lună tocmai favorabilă fiind nevoit să faci economii pentru a reuși să treci cu bine de anumite probleme financiare, îndeosebi până în data de 28 martie.

SanatateSănătate
        Ești dinamic, pus pe treabă și totuși nu trebuie să exagerezi, îndeosebi pe la mijlocul lunii analizate, atunci când este posibil să recidiveze o problemă de sănătate, să te confrunți cu viroze, gripă sau probleme ale căilor repiratorii. Este nevoie de mai multe vitamine, plimbări în natură și mai ales de odihnă.