Luna martie 2019, Scorpion

Martie 2019, Scorpion
008 Scorpion      Este o lună în care vei pune mai mult accent pe creativitate, nevoia de dragoste, distracție, iubești, te bucuri de realizările propriului copil. Ai sentimentul de împlinire prin intermediul copilului. Poți să treci de la o extremă la alta reușind să te redresezi, cât timp simți că ești iubit, dorit și ai cu cine să împărtășești propriile emoții, trăiri. Este bucuria de viață care vine în urma implicării în cadrul unor proiecte care necesită creativitate, activități cărora te dedici cu pasiune și inspirație. În a doua parte a lunii te axezi mai mult pe profesie, relația cu colegii de muncă sau pe rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate. Munca este bazată pe nevoia de informare, studiu, comunicare, faci mai multe călătorii în interes profesional. După data de 20 martie ar trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre relația cu colectivul de muncă, deciziile pe care vrei să le iei, eventual legate de o schimbare în plan profesional. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Lupta întărește pe cel slab și primejdia mărește pe cel tare.” Alecu Russo

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Odată cu intrarea lui Uranus în zodia taurului, casa parteneriatelor, a relației de mariaj pentru tine, urmează câțiva ani de transformări intense în relația de cuplu. Fie pui capăt definitiv unei relații, fie apare în viața ta o persoană interesantă care îți pică cu tronc și astfel dai startul unei relații de cuplu.  
       În intervalul  5 – 28 martie lucrurile sunt oarecum confuze, în ceea ce privește o relație de dragoste fiind nevoit să dai explicații, vis-à-vis de o relație din trecut sau poți să reiei o relație de iubire. Nu este exclus să intri în posesia unor informații, vis-à-vis de relația de iubire și care să te trezească oarecum la realitate.
       La jumătatea lunii va trebui să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă ești deja într-o relație de mariaj întrucât există riscul să pui capăt relației datorită intervenției părinților eventual în urma unor probleme de familie sau legate de o casă, proprietate.
       Din ziua de 26 martie martie, dacă încă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sentimental. Este posibil să faci călătorii în interes profesional sau să participi la cursuri de perfecționare prin intermediul cărora vei cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere erotic, sexual. Ai  șanse destul de mari să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj ar trebui să fii mult mai prudent în preajma datei de 21 martie întrucât se poate ajunge destul de ușor la agresivitate, gelozie, posesivitate, tot felul de acuzații certuri, din lucruri mărunte. Ai tendința de a dedica prea mult timp obligațiilor de serviciu și astfel neglijezi relația de mariaj.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Din data de 6 martie se mai liniștesc oarecum lucrurile în plan profesional având sentimentul de respiro, ca și cum nu mai ești purtat de colo colo de către obligațiile care țin de locul de muncă.
     În prima parte a lunii analizate este momentul să te bucuri de noi posibilități de relansare sau reevaluarea unei colaborări. Atenție însă la jumătatea lunii, atunci când este necesar să stai la discuții cu persoana iubită despre o investiție care nu merită să fie făcută în această perioadă.
         Știi exact ce ai de făcut dar se pare că, în a doua parte a lunii, te simți presat de timp și de șefi fiind nevoie de foarte multă răbdare din partea ta. Totul este să nu intri în panică și să te gândești că este o perioadă trecătoare.
        În ceea ce privește banii, putem să vorbim despre câștiguri venite din muncă proprie, de un oarecare noroc în a primi bani dintr-un proiect derulat în trecut sau ca urmare a unei investiții făcute cu ceva timp în urmă. Cert este că ai ocazia să culegi acum roadele muncii tale. Dacă te-ai decis să semnezi un nou contract de muncă, este bine să faci acest lucru până în data de 28 martie. Mare atenție și la eventualele pierderi de bani, în preajma datei de 16 martie! De evitat jocurile de noroc.

SanatateSănătate              
     Ești într-o formă fizică bună, cât timp nu exagerezi cu munca și gândurile pesimiste. Este bine să fii mai prudent cu treburile casnice, îndeosebi în preajma zilei de 21 martie. Ești predispus la entorse, fracturi, probleme renale sau insomnii, depresii, în a doua parte a lunii. Totul este să dai dovadă de echilibru și să găsești resursele necesare pentru a te revigora, chiar și după o eventuală problemă de sănătate.