Luna martie 2019, Săgetător

Martie 2019, Săgetător
009 Sagetator       Te remarci prin energie, ambiție, inițiativă, dispui de capacitatea de a acționa în situații critice dând dovadă de originalitate, spontaneitate, ai dorința și forța de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Nimic nu e prea greu pentru tine, cât timp te simți motivat și nu te lași amăgit de promisiuni, atras în capcana celor care vor cu orice chip să te denigreze. Chiar dacă vor mai exista și perioade tensionate în relația cu familia, cu părinții sau o stare de tensiune datorată problemelor care țin de casă, domiciliu, ai capacitatea de a te mobiliza și de a atrage persoanele de care ai nevoie pentru a redresa situația. Din data de 20 martie vei pune mai mult accent pe relația cu propriul copil sau în relația cu persoana iubită. Este posibil să descoperi un nou hobby menit să îți aducă mai mulți bani în bugetul personal. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Fii blând cu tine însuţi. Nimeni altcineva nu-ţi poate rezolva viaţa şi nu-ţi poate aduce o bucurie pe care nu o simţi deja în inima ta.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Încă de la începutul lunii vei pune mai mult accent pe relația cu familia, rezolvarea problemelor care vizează propria gospodărie, încercarea de a găsi noi posibilități de a schimba domiciliul sau de a renova propria locuință. Cert este că în intervalul 5 – 28 martie se reiau discuțiile cu partenerul de viață pe tema spațiului locativ, ce achiziții ar trebui să mai faceți, eventuale schimbări pe care le-ați tot amânat și vizează familia. Nu este exclus să fie readuse în discuție aspecte mai puțin pozitive, în relația cu părinții, pe tema mariajului tău. Se cere prudență la modul în care îți expui propriile păreri, vis-a-vis de partenerul de viață, în preajma datei de 16 martie, întrucât aceste informații ar putea fi folosite împotriva ta și reușești cu greu să restabilești echilibrul în relația de mariaj.
       După data de 20 martie porți discuții mult mai intense, eventual despre conceperea unui copil sau unele probleme care țin de o sarcină. Nu este exclus să apară tot felul de contraziceri, certuri având ca subiect principal copilul.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, spre finalul lunii cresc șansele de a da startul unei relații de amor. Se poate vorbi despre plimbări romantice, declarații înfocate dar există și tendința de a te iluziona, de a suferi în plan amoros sau de a-ți încredința gândurile, dorințele unei persoane de sex opus care nu merită încrederea ta.

Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună dinamică, în plan profesional, reușind să te mobilizezi, atunci când vine vorba să te implici în cadrul priectelor de grup. Începând cu data de 6 martie lucrurile se schimbă tot mai rapid în plan profesional putând apărea situații inedite, noi posibilități de a progresa, ai capacitatea de a te mobiliza mult mai repde pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. De evitat semnarea vreunui contract de muncă sau de colaborare în intervalul 6 – 28 martie.
        Porți discuții constructive cu un superior având ocazia să obții ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Ar trebui totuși să dai dovadă de mai mult calm, de răbdare și înțelegere în relația cu colegii, îndeosebi la jumătatea lunii. În preajma datei de 16 martie te poți aștepta la tot felul de probleme legate de acte, documente importante sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. 
       Până la jumătatea lunii este recomandat să fii mult mai atent la cheltuielile pe care le faci. Este posibil să primești susținere financiară din partea unor persoane mai în vârstă. Nu este exclus să apară cheltuieli neașteptate care țin de casă, reparația unui obiect de valoare. La sfârșitul lunii beneficiezi de mai multă energie, dinamism, inspirație, în ceea ce privește folosirea abilităților, a resurselor de care dispui, în sensul câștigului financiar.

SanatateSănătate
      Ai tendința să acționezi impulsiv agitându-te să finalizezi la timp anumite activități astfel că ești predispus la răniri, accidente, tot felul de probleme datorate nerăbdării, a grabei, îndeosebi în preajma datei de 21 martie. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește unele probleme care țin de căile respiratorii, probleme renale, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii martie.