Luna martie 2019, Rac

Martie 2019, Rac
004 Rac     Prima parte a lunii se poate dovedi favorabilă, în ceea ce privește studiile, implicarea în activități având ca temă principală spiritualitatea, abordarea unei noi filozofii de viață, explorarea de noi orizonturi culturale. În primele cinci zile este momentul să profiți din plin de noile posibilități de a da startul unor acțiuni ce implică creativitate, imaginație, exprimarea propriilor dorințe cu mai multă sinceritate. Ai ocazia să te implici în acțiuni caritabile, să te faci util celor mai puțini norocoși. În a doua parte a lunii martie se amplifică tot ceea ce ține de carieră, imagine în plan public. Relaționezi mai frecvent cu superiorii, apar schimbări oarecum neașteptate în plan profesional fiind nevoit să acționezi prompt în situațiile limită. Este important să acționezi în cunoștință de cauză informându-te din cât mai multe surse, înainte de a lua o decizie fermă. Timpul poate fi de partea ta, dacă dacă ești organizat și concentrat pe îndeplinirea propriilor obiective, pas cu pas. Deviza ta, pentru luna martie, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Este o perioadă în care încerci să privești cu mai multă maturitate relația de cuplu, în ciuda avertismentelor de a fi mai atent la detalii și de a nu cădea pradă visării, iluzionării, atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. Chiar dacă vei mai avea și momente de îndoială, de nehotărâre în ceea ce privește relația de mariaj, vei reuși să te descurci și să observi că se poate ajunge la o mai bună comunicare, deschidere către nevoile celui drag, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
       În intervalul 1 – 26 martie resimți o mai mare nevoie de iubire, de a cuceri sau a te lăsa cucerit, de a pune pe primul plan conexiunea la nivel emoțional dar și intim în relația cu persoana iubită. Mare atenție la mijlocul lunii, atunci când pot apărea tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație intimă. Este posibil să te lași condus de pasiune, gelozie și să nu mai reușești să vezi realitatea situației cu care te confrunți. Las-o mai ușor cu gelozia, cu posesivitatea, ascultă-ți intuiția și nu te ambala, imediat cum afli căte o bârfă despre relația în care ești implicat.
       Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai prudent în relația de mariaj fiind important să găsești un echilibru între obligațiile de familie și cele din carieră. Nu este exclus să ajungi la certuri cu partenerul de viață întrucât ai tendința să îl neglijezi.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, pe la mijlocul lunii martie sunt șanse mari să faci cunoștință cu o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta amoroasă.  Este bine să nu refuzi o eventuală invitație la petrecere, tocmai pentru a-ți acorda șansa de a schimba în bine viața ta, în plan sentimental.
 Spre sfârșitul lunii ai ocazia să rezolvi anumite disensiuni cu o iubire din trecut și de a reuși astfel să observi unde anume ai greșit și mai ales dacă merită să continui o relație de dragoste care ți-a pus semne de întrebare.

Cariera si baniCarieră și bani        
       Chiar dacă unele persoane încearcă să te oprească din avântul tău având grijă să îți lanseze informații false, din dorința de a te face să renunți la țelurile tale, tot ce ai de făcut este să o iei de la capăt și mai ales trebuie să te desprinzi dintr-un mediu viciat și să renunți la oamenii care s-au folosit în mod egoist de capacitățile tale, de informațiile de care dispui.
       În prima parte a lunii te poți bucura de oportunități de progres în carieră reușind să dai startul unor colaborări pe termen îndelungat, cu persoane aflate la distanță. Este posibil să primești bani de pe urma unui contract încheiat cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate.
        În intervalul 5 – 28 martie este bine să eviți semnarea vreunui contract de colaborare, obținere de fonduri, împrumuturi, vreun credit bancar întrucât ești predispus la pierderi, probleme de natură financiare, ca urmare a luării unei decizii sub impulsul de moment.
       Atenție la a doua parte a lunii, atunci când este posibil să deranjezi anumite persoane cu funcții de răspundere și să suporți consecințele pentru că ai îndrăznit să îți exprimi punctul de vedere sincer. Este important să fii diplomat și să eviți luarea unor decizii importante ce vizează cariera, spre sfârșitul lunii martie.
       Dacă vrei să faci o schimbare în plan profesional este recomandat să o amâni pentru prima parte a lunii aprilie.

SanatateSănătate
     La mijlocul lunii martie ești predispus la probleme care țin de infecții, circulația sanguină, migrene. Spre sfârșitul lunii ești predispus la probleme renale, oculare, stomatologice, viroze respiratorii, accidentări. Datorită agitației, a dorinței de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus este posibil să te confrunți cu insomnii, nervozitate excesivă. Ar trebui să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci, la orele de odihnă și relaxare.