Luna martie 2019, Leu

Martie 2019, Leu
005 Leu    În prima parte a lunii ești atras de latura misterioasă a vieții, de secrete, ocultism simțind nevoia profundă de a percepe evenimentele în profunzime reușind să vezi viața și oamenii, dincolo de aparențe. Ai tendința să te iluzionezi, atunci când vine vorba despre banii veniți prin intermediul altora sau a unei colaborări. Ești împins „de la spate” să faci schimbări importante în viața relațională sau adopți un nou mod de lucru, te folosești în mod constructiv de resursele și abilitățile de care dispui. Nimic nu e prea greu, cât timp ții cont de sfatul celor trecuți prin viață. Din data de 20 martie ar trebui să fii mult mai atent la respectarea acordurilor, a contractelor, legilor dar și atunci când vine vorba despre studiile superioare, călătoriile în străinătate. Nu te baza pe promisiunile făcute de așa zișii prieteni întrucât există riscul de a pierde bani. Deviza lunii, pentru tine, este: Căutarea iubirii necondiționate într-o lume a condițiilor este sortită, în mod inevitabil, eșecului.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
       Încă de la începutul lunii nutrești speranța ca relația de mariaj să se întremeze, să se solidifice reușind să petreci momente plăcute, pline de romantism alături de partenerul de viață. Te poți aștepta însă la reluarea unor discuții pe tema banilor, plata unor taxe, impozite care ar putea să mai umbrească oarecum relația readucând starea de tensiune. Fii prudent la discuțiile pe tema banilor care se pot declanșa în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datelor de 14, 16 și 21 martie. Tot ce ai de făcut este să nu te lași condus de mânie și încăpățânare și să consideri că celălalt este vinovat pentru starea ta de neîmplinire sau pentru pierderile cu care te confrunți în plan financiar.
       În intervalul 1 – 26 martie se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși cu persoana dragă reușitele care țin de locul de muncă sau chiar demarezi alături de acesta o afacere de familie. Cert este că ești mult mai apropiat de casă, familie, de propriul copil ceea ce nu face decât să îmbunătățească și mai mult relația de cuplu. Este vorba despre multă pasiune, nevoia de manifestare a senzualitații, sexualității.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală ești gata, fie să reiei o relație intimă, fie să dai curs unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediului jobului sau cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu.
       Mare atenție în preajma datei de 21 martie, atunci când există riscul să destabilizezi relația de cuplu datorită problemelor întâmpinate în plan socio-profesional.  

Cariera si baniCarieră și bani      
       Este o lună în care succesul în carieră ține, în fapt, de capacitatea ta de a negocia, de a te implica în proiecte ambițioase adoptând noi strategii de lucru și care îți vor aduce realizări deosebite. Nu duci lipsă de energie, idei, creativitate, originalitate,  chef de muncă, capacitatea de a-ți uimi superiorii prin modul de a te implica în proiecte ambițioase.
      Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește colaborarea cu persoane aflate în străinătate. De evitat semnarea de contracte, obținerea unui eventual împrumut, îndeosebi în intervalul 5 – 28 martie. Pot apărea tot felul de piedici, probleme care țin de cursuri de perfecționare, călătorii în interes de serviciu sau chiar obținerea unui post mai bine plătit.
        Nu este cazul să te grăbești, ci ia un pic de pauză fiind important să reevaluezi unele proiecte care te-ar putea ajuta să obții mai mulți bani cu ocazia unei colaborări.
       Este o lună oarecum de risc, dacă vrei să investești bani într-un proiect ambițios. Muncești mult, dând dovadă de ambiție, dedicare dar poți să constați că banii pe care îi câștigi nu sunt suficienți pentru a-ți împlini anumite dorințe. Mai ai puțină răbdare și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta, în plan financiar și profesional.

SanatateSănătate
     Este o lună foarte aglomerată fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Toată această zbatere este posibil să declanșeze anumite probleme de sănătate care țin, în mod deosebit, de coloană, încheieturi. Există predispoziția la accidentări, lovituri, fracturi, îndeosebi spre sfârșitul lunii martie. Nu exagera cu munca fizică și mergi mai des la sala de sport.