Luna martie 2019, Gemeni

Martie 2019, Gemeni
003 Gemeni      În prima parte a lunii te poți aștepta la schimbări, în plan profesional, reluarea unor conversații pe tema schimbărilor pe care vrei să le faci în carieră. Este o perioadă în care se cere mai multă mobilizare din partea ta, socializare, implicare în proiectele din cadrul colectivului de muncă. Cariera și progresul în plan social capătă conotații aparte resimțind nevoia profundă de a trece peste anumite limitări, de a depăși starea de rutină și să pornești pe un cu totul alt drum. Nimic nu este prea greu, cât timp mergi mai departe cu încredere în propria persoană. Din data de 20 martie ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți. Este posibil ca, în a doua parte a lunii în discuție, să renunți la anumite relații de prietenie care îți creează tot felul de probleme. Începi să înțelegi rostul anumitor acțiuni din trecut și privești din cu totul alt punct de vedere anumite relații. Deviza lunii în analiză este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Încă de la începutul lunii ai tendința să faci greșeli după greșeli și să te implici prea mult în proiecte profesionale neglijând astfel relația de cuplu. Revin discuții, contraziceri, reiei anumite responsabilități din dorința de a progresa sau de a câștiga mai multă popularitate, ceea ce poate conduce la eventuale conflicte în relația de cuplu, îndeosebi la mijlocul lunii.
      Dacă la începutul lunii ai sentimentul că ești susținut de către partenerUL de viață în demersurile profesionale, din data de 5 martie ceva te face să ascunzi anumite infromații sau chiar să nu mai ai încredere în acesta. Nu ai decât să îți reevaluezi relația de mariaj și să observi unde anume greșești sau dacă ești suficient de obiectiv în relația cu celălalt. Este vorba despre foarte multă energie, dinamism în relație ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni pasionale, posesivitate, gelozie, certuri pornite din lucruri mărunte, îndeosebi pe la jumătatea lunii în analiză aici.
       În a doua parte a perioadei vrei parcă mai mult în plan sentimental fiind posibil să dezvolți o relație de iubire sau dai curs unei relații de cuplu de cursă lungă cu o persoană aflată departe, eventual în altă țară. Ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, alături de persoana iubită. Din data de 28 martie lucrurile devin mai clare în relația de cuplu, ba chiar ai ocazia să repari ce ai stricat în prima parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani        
       Este o lună de reevaluări, revizuiri, de contradicții în domeniul profesional. Primești tot felul de propuneri de colaborare sau ai posibilitatea de a obține un al doilea job sau de a face unele corecții în plan profesional. Prima parte a lunii poate aduce realizări deosebite în carieră dând dovadă de spontaneitate, ai șansa de a demara un proiect promițător, în plan financiar. Porți discuții intense în cadrul unui grup din care faci parte. Este posibil să renunți, în mod neașteptat, la un grup, o asociație din care faci parte. Cert este că ai ocazia să schimbi direcția în plan profesional. Ești susținut de persoane influente, cu multă experiență în domeniul tău de lucru. Ideile care vin de la acestea vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, ambiționează, te încarcă cu energie.
        Se cere foarte mare atenție la deciziile pe care le iei, vis-à-vis de carieră, relația cu un superior. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se propune acum să schimbi direcția în plan profesional. Se pare că multe propuneri care ți se fac acum în plan profesional au tendința să te îndepărteze de la adevărata cale. Nu te grăbi să semnezi acte oficiale, să negociezi și nu încerca să concretizezi un proiect profesional.
Spre sfârșitul lunii este recomandat să fii mult mai atent la relația cu un partenerii de afaceri. Pot apărea evenimente neprevăzute care îți pot da bugetul peste cap.
       În ceea ce privește finanțele, se pare că luna martie este destul de fluctuantă. La mijlocul  lunii este posibil să apară surprize neplăcute legate de banii veniți de la locul de muncă sau de pe urma unei colaborări. De evitat implicarea în proiecte profesionale care necesită investiție financiară din partea ta. Ești nevoit să faci cheltuieli neașteptate pentru eventuale probleme de sănătate cu care te confrunți acum.

SanatateSănătate
        La început de lună ești predipsus la accidente sau infecții, viroze respiratorii, probleme care țin de tensiune. Este o perioadă în care, chiar dacă te simți bine în aparență, este bine să nu exagerezi, în ceea ce privește efortul fizic, întrucât ești predispus la răniri, tăieturi, arsuri, accidente. Atenție și la sfârșitul lunii martie, atunci când este posibil să apară unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate, probleme renale (pe la mijlocul lunii).