Luna martie 2019, Fecioară

Martie 2019, Fecioară
006 Fecioara     Se anunță schimbări importante, în cadrul unei colaborări, parteneriat și/sau în ceea ce privește relația de cuplu. Ai ocazia să îți revizuiești atitudinea față de celălalt dar și de a face o reevaluare a relației de cuplu. Cert este că se poate vorbi despre șanse de  progres, expansiune, cât timp acorzi atenție la ce are de spus și interlocutorul. Evită să fii critic, pesimist fiind important să abordezi o atitudine mult mai încrezătoare, destinsă, tocmai pentru ca lucrurile să se deruleze în direcția dorită de tine. Ai șansa să demarezi un proiect important, legat de o afacere personală sau chiar te implici într-o nouă relație care se poate dovedi de bun augur. Din data de 20 martie ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală trăită cu intensitate. Te poți aștepta la răsturnări de situație care vizează un credit bancar, un împrumut, bani veniți prin intermediul celorlalți. Ar trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre un eventual proces, partaj sau de plata unor taxe și ipozite, îndeosebi spre sfârșitul lunii martie. Deviza lunii martie este: „În ochii tăi se află scânteia luminii divine care conduce toate fiinţele spre ieşirea din întunericul fricii şi a lipsei de încredere.” Paul Ferrini

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Este o lună tensionată la capitolul relație de mariaj, îndeosebi în intervalul 5 – 28 martie, atunci când s-ar putea să nu reușești să te faci înțeles de către partenerul de viață și astfel să se ajungă, de la lucruri mărunte, la adevărate certuri, scandaluri. Mare atenție în preajma datei de 16 martie, atunci când este posibil să reapară în discuție aspecte care țin de casă, familie, o proprietate, eventual să se tensioneze relația de cuplu datorită intervenției nefericte din partea părinților. Evită să acorzi atenție unor aspecte care nu fac decât să destabilizeze relația ta de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să observi anumite aspecte pe care ai preferat să nu le analizezi și să le ții cumva într-un „con de umbră”. Este o lună de primăvară în care va trebui ca, înainte de a da startul unei noi relații, să faci pace cu trecutul tău. Nu te grăbi să iei decizii care vizează un eventual start în plan relațional.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai ocazia să întâlnești acum persoana specială care va deveni partenerul de viață potrivit, îndeosebi după data de 28 martie. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de implicarea într-o relație de cursă lungă. Trebuie doar să fii de acord să primești în viața ta iubirea și să profiți de aceste oportunități.
         Din data de 26 martie o nouă iubire se poate contura la orizont astfel că ești copleșit de trăiri noi, emoții, dorința de a face pași mari înainte, în următoarea etapă a relației sentimentale. Ieși mai mult în lume, socializezi, interacționezi cu persoane de sex opus așa că nu ai cum să nu te îndrăgostești. Poate fi vorba despre o întâlnire interesantă cu o persoană care te poate susține foarte mult, din punct de vedere psihic și emoțional.
       Este important să abordezi cu mai multă detașare relația sentimentală, îndeosebi în intervalul 5 – 28 martie când, fie revine un fost partener în viața ta, fie vrei să revii asupra unor conversații care vizează relația de cuplu. Ai tendința să fii posesiv și să tragi concluzii pripite. Stai departe de bârfe, critici și ascultă-ți sufletul înainte de a lua decizia de a pune capăt definitiv unei relații în care ești deja implicat! Este o lună în care trebuie să fii foarte conștient că nimic nu vine de la sine, mai ales atunci când este vorba despre iubire. Nu te multumi doar să primești gesturile de admirație, afecțiune, răsfăț, ci oferă și tu, fără să mai cântărești cine și cât oferă! Trebuie să fii pregătit să primești iubirea în viața ta dăruind, fiind mult mai afectuos, atent la ce vrea celălalt, fără să mai încerci să „despici firul în patru”.

Cariera si baniCarieră și bani          
        Ai nevoie de susținere pentru a trece la etapele următoare, în cadrul unui proiect profesional în care ești direct implicat, îndeosebi în primele patru zile ale acestei luni. Sfatul pe care îl primești la începutul lunii se poate dovedi deosebit de inspirat, util, salvator chiar pentru tine. Ai ocazia să aplici cu succes îndrumările primite, dacă nu începi să devii „cârcotaș”.  În prima parte a lunii sunt favorizate parteneriatele, banii veniți de pe urma unor colaborări, susținerea financiară din partea unor colaboratori. La jumătatea lunii este bine să nu te hazardezi, dacă vine vorba despre investiții, împrumuturi care ți se par avantajoase. Nu este momentul să semnezi contracte de colaborare, îndeosebi în intervalul 5 -28 martie. Te poți aștepta la neplăceri, furt, minciuni, dezamăgire, schimbări bruște de atitudine venite din partea unui partener de afaceri sau a unui colaborator, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Lasă stresul deoparte și nu te mai enerva la orice fleac, bârfă sau zvon auzit. Motive de iritare vei avea tot timpul, dacă le dai mai multă atenție decât merită. Ascultă-ți intuiția și stai puțin pe loc, înainte de a face următoarea mișcare, în ceea ce privește o colaborare. Verifică-ți documentele, revino asupra unor contracte, fă-ți ordine în birou, dosare și în computer. Este posibil să se strice aparatura electronică, îndeosebi la jumătatea lunii și să pierzi astfel documente importante pentru propria afacere sau job.

SanatateSănătate
       La capitolul sănătate ai în față o lună în care te simți foarte bine, cât timp faci ceea ce îți place, fără să fii constrâns de cineva. Atenție însă pe la jumătatea perioadei, atunci când ești predispus la probleme renale, intervenții chirurgicale, infecții, fracturi. Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă pleci într-o excursie la munte sau practici sporturi extreme, îndeosebi la jumătatea lunii.