Luna martie 2019, Capricorn

Martie 2019, Capricorn
010 Capricorn       Până la jumătatea lunii martie ai ocazia să te lămurești asupra unor aspecte care țin de studii, relația cu rudele apropiate sau în ceea ce privește anumite acte, document   e, negocieri pe care se pare că le-ai amânat în ultima perioadă. Se cere mai multă atenție, atunci când vine vorba despre investiții, achiziția unor obiecte de valoare. Din data de 20 martie este momentul să acționezi cu mai mult curaj și ambiție pentru împlinirea unui ideal. Este timpul să dai startul unor proiecte ambițioase, în ciuda dificultăților cu care este posibil să te confrunți. Nu te grăbi să iei decizii în plan sentimental altfel riști să provoci tot felul de conflicte în relația cu persoane dragi. Deviza lunii martie, pentru tine, este: „După șocul dezamăgirii îți aduni forțele, te ridici și mergi mai departe.” Geanina Lisandru

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Până în data de 5 martie reușești să te descurci destul de bine, atunci când vine vorba despre comunicare, schimb de idei în relația de mariaj. Din data de 7 martie ești mult mai implicat în viața de familie încercând să găsești un echilibru între obligațiile care țin de profesie și cele din relația cu persoanele dragi. Chiar dacă vor mai exista și probleme în relația de cuplu, în mare parte datorate problemelor legate de casă, gospodărie sau chiar a problemelor venite din partea părinților, ai totuși ambiția dar și capacitatea de a găsi soluții salvatoare în situațiile confuze.
       Odată cu intrarea lui Uranus în zodia Taurului din 6 martie (pentru tine casa iubirii, a flirtului, aventurilor) se trezește în tine dorința de a iubi, de a face schimbări importante în plan sentimental. Nu se poate vorbi acum despre rețineri, timiditate, ba din contră, ai mai mult curaj să îți exprimi propriile dorințe, sentimente lăsându-te purtat de pasiune.
       Ar trebui să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea lunii când ar putea să fie reluate anumite discuții contradictorii, conflicte menite să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai șansa de a da startul unei relații intime punând pe primul plan atracția fizică, sexuală. Ai ocazia să trăiești cele mai frumoase momente, alături de persoana iubită care te va așeza pe un piedestal simțindu-te oarecum răsfățat. Atenție însă la posibile neînțelegeri în relația de dragoste, în preajma datei de 21 martie.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Până în data de 5 martie ai tendința să grăbești lucrurile în tot ceea ce ține de schimbul de informații, studii, călătorii în interes de serviciu. După data de 6 martie va trebui să fii mult mai prudent, mai ales dacă lucrezi cu acte, documente importante sau este vorba de negocieri, examene, călătorii întrucât erxistă riscul să pierzi documente importante sau pot să apară tot felul de obstacole cu ocazia unor negocieri, călătorii. Nu este exclus să afli informații importante despre anumite acțiuni derulate în secret de către colegi sau colaboratori și ești nevoit să acționezi cât mai prompt. În intervalul 5 – 28 martie este necesar să faci o reevaluare serioasă a unui proiect profesional sau să revii cu maximă seriozitate asupra unor sarcini de lucru care se pare că au rămas în suspans. Este important să reevaluezi și să corectezi termenii unui contract.  
       La jumătatea lunii este bine să eviți investițiile, achizițiile sau implicarea într-o colaborare care se va dovedi ulterior a fi păguboasă. Este posibil să reiei anumite discuții în contradictoriu, în cadrul colectivului de muncă, în preajma datei de 16  martie. Evită să aduci acuzații celor cu care lucrezi sau colaborezi întrucât astfel intri în conflicte greu de gestionat.
       După data de 29 martie ai sentimentul că se face lumină în tot ce ține de comunicare, schimb de informații, lucrul cu acte, documente, examene, călătorii. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp ești organizat și finalizezi la timp tot ceea ce ți-ai propus. Exprimă-te cu încredere împărtășind și celorlalți din experiența ta profesională, nu are de ce să îți pară rău.
        Este o lună în care, chiar dacă depui mult efort să îți îndeplinești sarcinile de muncă, vei avea ocazia să constați că nu a fost în zadar, bucurându-te de șansa de a obține mai mulți bani sau primești susținere financiară din partea unor persoane de la care nu te așteptai.

SanatateSănătate
       Starea permanentă de agitație, de neliniște nu face decât să îți creeze insomnii, o nervozitate accentuată, eventuale dureri de cap, un stres care se poate manifesta prin trecerea de la o extremă la alta, eventual probleme care țin de sistemul digestiv. Ar trebui să fii mult mai atent spre finalul lunii, atunci când ești predispus la probleme ale oaselor, fracturi, dureri de spate, există predispoziția la accidente.