Luna martie 2019, Berbec

Martie 2019, Berbec
001 Berbec         În prima parte a lunii te simți oarecum dezorientat, dezamăgit de atitudinea unor persoane, reușind cu greu să te remontezi și să revii la o situație, cât de cât echilibrată, în relația cu ceilalți. Este nevoie de mai multă introspecție pentru a te analiza cu sinceritate și a vedea exact ce vrei și până unde ai putea să parcurgi un drum ales. Nu te lăsa influențat de impresiile venite din partea adversarilor, ci caută să găsești adevăratele resurse în propria ființă. De acolo îți vin, de fapt, răspunsurile importante! Spre sfârșitul lunii ai șansa de a-ți valorifica din plin abilitățile creative și de a atrage astfel mai mulți bani în contul personal. Deviza acestei perioade este: Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu       
        La începutul lunii  ești derutat, mai ales dacă ești nevoit să reiei anumite discuții pe tema unei colaborări sau a unui proiect profesional care ți-a afectat oarecum relația de cuplu. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce spui, la ideile pe care le lansezi acum și să ții cont de sfaturile și îndrumările partenerului de viață.
        După data de 7 martie lucrurile stau mai bine în relația de cuplu așa că nu este cazul să intri în panică și să iei decizii pripite, la nervi.
        Încă de la începutul lunii ai ocazia să legi noi relații de prietenie cu persoane de sex opus având ocazia să dai curs unei relații de amor menite să te ia oarecum prin surprindere. Trecerea de la un simplu flirt la o pasiune serioasă se poate produce cât se poate de firesc, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Este un moment important, în care ai ocazia să te debarasezi de o relație din trecut care ți-a creat tot felul de probleme. Lasă-te purtat de sentimente frumoase, de emoții care te ajută să renaști, să te bucuri cu adevărat de viață. Reușești să atragi atenția sexului opus prin amabilitate, bună dispoziție, umor. Este bine să folosești toate aceste atuuri pentru a câștiga noi prieteni sau poate chiar inima celui pe care îl iubești.  
        Până la sfârșitul lunii martie ai ocazia să te bucuri de pasiune, romantism, alături de cineva despre care simți că ai afinități la nivel sufletesc, fizic și intelectual. Așteaptă-te însă și la bârfe, discuții neplăcute pe tema relației tale de dragoste, îndeosebi în intervalul 5 – 28 martie. În intervalul 14 – 18 martie te gândești foarte serios la o reevaluare a relației cu o persoană aflată la distanță sau de altă naționalitate. Poate fi o eliberare, finalizarea unei relații sentimentale care nu ți-a fost tocmai favorabilă.

Cariera si baniCarieră și bani     
     Este o lună de primăvară în care se cere foarte multă atenție, în ceea ce privește obligațiile și responsabilitățile pe care ți le asumi la locul de muncă. Nu este deloc ușor pentru tine pentru că treci printr-o perioadă de transformări intense fiind nevoie de foarte multă mobilizare, în ceea ce privește relația cu superiorii, lansarea de noi proiecte sau o afacere personală. Este foarte posibil ca, încă de la începutul lunii să te gândești foarte serios să lansezi o nouă colaborare , un parteneriat important apelând la sprijinul prietenilor sau a unui grup, o asociație din care faci parte. Mare atenție însă, nu este o perioadă favorabilă pentru a semna documente importante, pentru a-ți asuma noi responsabiliăți îndeosebi în intervalul  5 – 28 martie.
              În preajma datei de 21 martie ar trebui să fii mult mai prudent la acțiunile demarate în plan profesional. Există riscul să ajungi la conflicte în relația cu un superior sau un colaborator care ți-a creat tot felul de probleme, pierderi de natură financiară și nu numai. Poate fi vorba despre o acțiune din trecut, care a fost trecută cu vederea la acea vreme considerând că, poate, va trece de la sine. Ei bine, acum este nevoie de mult efort din partea ta, de dinamism pentru a încerca să remediezi o situație, fără să mai pasezi altcuiva propriile responsabilități. Dacă ai ceva de spus, nu da înapoi, ci exprimă-ți punctul de vedere cu diplomație. Timpul se va derula cu repeziciune, îndeosebi în prima parte a lunii, abia dacă reușești să observi ce anume ai de schimbat, cum și în ce fel te-ai putea mobiliza pentru a veni la zi cu anumite restanțe care țin de proiecte, rezolvarea unor sarcini de lucru.
            În a doua parte a lunii ai sentimentul că te învârți în cerc și că toată lumea ți se împotrivește. Este important să nu te victimizezi, ci să încerci să găsești soluții, colaborând mult mai sincer și deschis cu superiorii.
            În ceea ce privește banii, se pare că ești predispus la pierderi neșateptate, îndeosebi la jumătatea lunii. Chiar dacă dispui de resurse, noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, va trebui să dai dovadă de prudență, de atenție la detalii și să nu te grăbești să iei decizii, mai ales atunci când vine vorba despre achiziții, investiții. Până în data de 28 martie este bine să eviți semnarea vreunui contract de muncă sau de colaborare.  

SanatateSănătate
       În această lună te simți bine, cât timp ești mulțumit de relația cu colegii sau în relația de mariaj. Cu cât vei fii mai agitat, nemulțumit de ceilalți, cu atât vei ajunge la tot felul de probleme de sănătate pentru care, în aparență, este destul de greu de aflat diagnosticul sau un remediu. Ești predispus la insomnii, depresie, accidente, îndeosebi în prima parte a lunii. La sfârșitul lunii, încet dar sigur, reușești să te revigorezi, să privești viața cu mai multă încredere și optimism și astfel să găsești noi remedii pentru rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate.