Luna martie 2019, Balanță

Martie 2019, Balanță
007 Balanta       În prima parte a lunii martie te poți aștepta la schimbări importante care vizează zona locului de muncă și relația cu colectivul de muncă. Ai ocazia să dezvolți noi relații de colaborare, să demarezi un proiect colectiv sau chiar să îți schimbi direcția, în plan profesional. Ceva te nemulțumește iar starea de tensiune tinde să se amplifice, la jumătatea lunii, ceea ce te va forța oarecum să acționezi, să dai startul unor acțiuni profesionale ambițioase. Tot ce ai de făcut este să fii atent la înțelegerile, negocierile pe care le faci observând cu atenție ce se vrea de la tine, cât ești dispus să te implici în noi acțiuni, să îți asumi noi responsabilități. Spre sfârșitul lunii se amplifică eventualele conflicte, neînțelegerile din cadrul unui parteneriat sau chiar în relația de cuplu. Este foarte important să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din familie. Deviza lunii analizate este: „În fiecare om strălucește un soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
          Este o lună în care ai ocazia să resimți în mod profund eliberarea de sub „jugul” lui Uranus din casa parteneriatelor, pentru tine astfel că, din data de 6 martie, începe să se reinstaleze starea de liniște, echilibru în relația de mariaj. Este o perioadă de romantism și visare, de pasiune, nevoie de aventură, îndeosebi în intervalul 1 – 26 martie. Ai ocazia să legi noi relații de prietenie dar și să pui capăt definitiv unor relații care s-au dovedit a fi păguboase, de-a lungul timpului. Reușești să spui ce ai pe suflet dar și să te debarasezi de ceea ce îți creează stare de disconfort, în plan emoțional-afectiv.
        Din data de 20 martie ești susținut de astre să dai curs unei noi relații de parteneriat, eventual te gândești să te implici într-o (nouă) relație de cuplu. Din data de 28 martie este momentul să îți exprimi cu mai multă sinceritate gândurile, dorințele tale, să îmbini utilul cu plăcutul și chiar să demarezi un proiect interesant, alături de persoana iubită.
       Atenție la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară probleme în relația de cuplu, datorită unei intervenții venite din partea unor rude apropiate.
      Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață, vis-à-vis de bani sau aspecte care vizează relația cu familia. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să vrea cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este bine să nu te lași influențat de bârfe și să analizezi situațiile neplăcute cu mai multă obiectivitate.

Cariera si baniCarieră și bani
       Până în data de 20 martie depui mult efort la locul de muncă și chiar știi să îți faci datoria cum trebuie, chiar dacă vor mai exista și voci care ți se vor împotrivi neacceptând părerile și ideile tale constructive. La jumătatea lunii este recomandat să nu te implici într-un (nou) parteneriat. Nu este exclus să aibă loc o reconfigurare a unor relații de colaborare sau a unei afaceri personale, în a doua parte a lunii analizate. Astrele sunt de partea ta pentru a aduce ceva nou, inovativ în cadrul unui proiect, în tot ceea ce ține munca în echipă. Este posibil să schimbi sediul, faci achiziții importante care țin de locul de muncă, eventual renovezi biroul. În intervalul 5 – 28 martie  este bine să fii mult mai atent la intervențiile venite din partea dușmanilor ascunși sau a unor colegi invidioși care vor cu tot dinadinsul să te denigreze.
            Nu îți neglija obligațiile care țin de locul de muncă, un proiect profesional sau relația cu colegii de muncă. Fii prudent, atunci când vine vorba despre acte, contracte, negocieri, tot ceea ce ține de comerț, călătorii în interes de serviciu.
            În preajma datei de 21 martie, chiar dacă ai parte de bani, aceștia se cheltuie rapid reușind cu greu să te organizezi pentru a atrage mai mulți bani în contul personal.

SanatateSănătate
    Dacă în prima parte a lunii ești ocupat cu obligațiile care țin de serviciu neavând timp să mai simți oboseala sau reușești să treci peste ea, ei bine, în a doua parte, este recomandat să fii mult mai atent, în ceea ce privește sistemul imunitar. Ești predispus la stres, oboseală la nivel psihic, probleme care țin de insomnie, probleme oculare, ale rinichilor, accidente, nevralgii. De evitat analizele medicale sau schimbarea tratamentului în intervalul 5 – 28 martie. Este recomandat să apelezi la tratamente alternative, naturiste, îndeosebi în a doua parte a lunii.