Luna mai 2023, Vărsător

Mai 2023, Vărsător
011 Varsator           „Un vis nu devine realitate prin magie. Este nevoie de transpiraţie, determinare şi muncă grea.” Colin Powell
       În această lună ești dedicat casei, familiei, relației cu părinții dar și aspectelor care vizează relația cu propriul copil. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să faci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă locuință sau vei discuta mult despre o eventuală renovare a casei. Nu vor lipsi momentele de distracție și voie bună, tendința de a flirta cu sexul opus, de multe ori purtând conversații interminabile prin telefon cu persoana iubită, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma datei de 5 mai se preconizează schimbări de direcție în ceea ce privește casa, familia, relația cu părinții. Te gândești să îți întemeiezi o familie sau să faci o investiție importantă, care vizează propria locuință. În prima parte a lunii se pot relua unele conversații cu un fost iubit neștiind prea clar ce decizie să iei sau dacă ceea ce alegi acum este în favoarea ta. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei, în ceea ce privește relația de dragoste.
            Pe tot parcursul acestei luni ești dedicat muncii dând dovadă de conștiinciozitate la locul de muncă, reușind să-i impresionezi pe cei din mediul de lucru, prin capacitatea de a te mobiliza și de a te achita la timp de sarcinile de serviciu. Știi ce ai de făcut și nu te dai la o parte din calea obstacolelor. Știi cum să îți expui punctul de vedere impresionând prin originalitate, punctualitate dar și prin abilitatea de a te organiza. În a doua parte a lunii se poate vorbi despre ocazia de a întâlni o persoană de sex opus, care poate să joace un rol important în viața ta, trăiești ceea ce nu mai credeai că poate fi posibil.
            Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai atent la modul în care gestionezi anumite discuții, ce acte semnezi, documente, facturi dar și la relația cu șefii. Te poți aștepta la câștiguri financiare, îndeosebi în a doua  parte a lunii. Din păcate, te vei avânta în tot felul de cheltuieli, activități costisitoare, menite să îți dea bugetul personal peste cap, spre sfârșitul perioadei.