Luna mai 2023, Scorpion

Mai 2023, Scorpion
008 Scorpion          „Oportunitățile sunt ca răsăritul. Dacă aștepți prea mult, le ratezi.” W.A.Ward
       În această lună este important să fii atent la modul în care relaționezi cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de viață sau cu un asociat. Ești tentat să intri în tot felul de competiții, încerci să demonstrezi că ideile tale sunt cele mai bune și de aici până la tot felul de conflicte cu ceilalți mai este doar un pas. Este timpul să conștientizezi cât de important este să fii mult mai atent în relația cu ceilalți, să lași de la tine, să fii înțelegător, răbdător, să ierți. Nu te mulțumești cu puțin încercând să treci peste piedicile din viața ta. Treci de la o extremă la alta încercând să te regăsești, să ajungi la starea de echilibru, cu propria persoană dar și cu ceilalți. Ai o atitudine mult mai curajoasă în fața vieții redescoperindu-te prin intermediul celorlalți. Reușești să vezi lucrurile dincolo de aparență atragând câștiguri de partea ta, datorită flerului, a inspirației și capacității de a acționa în secret, în sensul propriului progres. Se poate vorbi despre ocazia de a cunoaște o persoană de sex opus, care va juca un rol deosebit în plan sentimental, îndeosebi de la mijlocul lunii. Din data de 21 mai urmează o perioadă în care preocupările tale se îndreaptă spre aspectele ascunse ale vieții. Vrei să descoperi adevărata față a anumitor evenimente încercând să intri în posesia unor informații secrete. Este posibil să te implici într-o relație de dragoste secretă sau ți se dezvăluie aspecte interesante despre o relație de iubire pe care o trăiești cu pasiune.
            În această lună pot apărea tot felul de răsturnări de situație, în cazul în care te-ai decis  să demarezi proiecte  legate de locul de muncă, prin intermediul unor persoane de altă naționalitate sau aflate la mare distanță. Ești într-o continuă agitație, pus serios pe treabă, dornic să te remarci în mediul de lucru ceea ce îți va aduce și beneficiile financiare de care ai nevoie. Va trebui să fii prudent, îndeosebi dacă ești deja implicat într-un proces. Pot apărea neplăceri și din partea familiei, din partea unor rude, în legătură cu o moștenire. Se recomandă prudență în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci, să fii atent la un contract de muncă pe care îl semnezi, îndeosebi în preajma datei de 28 mai. Poți intra în posesia unor secrete care vizează o moștenire, un proces sau descoperi informații neștiute despre veniturile partenerului de viață.
             Din data de 19 mai ești mult mai deschis către aventuri, implicarea în relații care te destind, te ajută să vezi partea frumoasă a vieții. Poți să dai startul unor activități care necesită creativitate din partea ta, dezvolți un hobby menit să îți aducă bani în contul personal. Nu este exclus să cunoști o persoană de sex opus, prin intermediul unor amici sau a unui grup de prieteni. Spre sfârșitul lunii ai foarte multe idei, proiecte care îți vin în minte fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe o singură direcție.