Luna mai 2023, Leu

Mai 2023, Leu
005 Leu          Prietenii se aleg după suflet, nu după înfățișare.”
       Chiar dacă sunt multe aspecte de lămurit în plan profesional, această lună îți va aduce și beneficiile mult așteptate, aprecierea din partea șefilor, o bună colaborare cu autoritățile. Este o lună de testare a răbdării, a planurilor care trebuiesc regândite, reanalizate, a punerii în practică de noi strategii de lucru. În primele zece zile ale perioadei vei pune accentul pe familie dar și pe carieră fiind important să găsești un echilibru între cele două. Vei avea ocazia să constați că nu există jumătăți de măsură și că este absolut necesar să dai mai multă atenție celor dragi.
            Ambiția personală te va ridica pe culmi iar prietenii te vor susține în demersurile tale profesionale, îndeosebi după data de 15 mai. Reușești să îmbini, în avantajul tău, utilul cu plăcutul și să dai naștere unor idei care îi vor ajuta pe cei din grupul din care faci parte. Se poate vorbi despre un restart sau o nouă șansă de a te lansa în domeniul socio-profesional. Se preconizează concretizarea unui ideal profesional care vine la pachet cu bani și recunoașterea meritelor.
            Din data de 18 mai poate fi ocazia de a reevalua aspecte care vizează o moștenire. Se poate vorbi despre șansa de a obține fonduri, bani veniți prin intermediul celorlalți, care te vor ajuta să pui în practică aspecte care vizează un proiect personal. Se preocnizează schimbări favorabile în plan sentimental, ai șansa de a cunoaște o persoană de sex opus de altă naționalitate sau cunoscută prin intermediul unor cursuri la distanță. Cert este că ești mult mai dispus să accepți schimbarea, să te debarasezi de trecut și să privești dintr-o nouă perspectivă relația cu sexul opus. În a doua parte a lunii ai ocazia să vezi partea bună dintr-o posibilă pierdere care vizează o relație sentimentală astfel că, în preajma datei de 28 mai, este momentul să pui capăt definitiv unei relații, intri acum în posesia unor secrete care te vor ajuta să îți revizuiești concepția despre dragoste.
            Este o lună în care găsești echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele de familie acceptând că viața este mai mult decât muncă și efort fizic și intelectual. Ai ocazia să călătorești mai mult, să te revezi cu vechi prieteni, să dai un nou sens unor relații personale dar și profesionale. Nimic nu este prea mult pentru tine, îndeosebi atunci când este vorba despre eforturi urmate de câștiguri. Se recomandă prudență în relația cu prietenii, la modul în care gestionezi banii veniți din muncă proprie sau la banii pe care îi dai cu împrumut, îndeosebi spre sfârșitul lunii.