Luna mai 2023, Gemeni

Mai 2023, Gemeni
003 Gemeni       „A iubi înseamnă a lumina partea cea mai frumoasă din noi.” Octavian Paler
      Este o lună în care te bucuri de energie, ambiție, ai capacitatea de a porni pe un nou drum, fie că este vorba despre o relație sentimentală, domeniul profesional sau dacă te-ai hotărât să progresezi în plan personal. Este posibil să fii perceput de către ceilalți prea insistent și astfel dorința ta de a face bine poate să se transforme în cu totul altceva care te predispune la certuri în relația cu prietenii sau chiar cu partenerul de viață, la începutul perioadei.
            Nu prea stai bine la capitolul comunicare, modul în care îți expui propriile gânduri, așteptări de la ceilalți, îndeosebi până în data de 15 mai. Te confrunți cu  momente în care ai sentimentul că nu ești înțeles sau că îți sunt distorsionate mesajele cu intenția de a fi denigrat. Ești spontan, capabil să vezi partea bună a lucrurilor și astfel poți să construiești cu și mai multă ambiție noul edificiu. Până la jumătatea lunii mai va trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, la acte, documente oficiale pe care le semnezi și relațiile pe care vrei să le inițiezi. Te așteaptă o perioadă de reevaluare, de reluare a unor aspecte care vizează viața personală dar și relația cu cei cu care interacționezi.
            O perioadă favorabilă din punct de vedere relațional ar fi până pe 10 mai, atunci când apar noi șanse de a da startul unei relații de cuplu de lungă durată. În ciuda dezamăgirilor din trecut se pare că astrele te susțin să găsești persoana potrivită, cu care poți să rezonezi, din punct de vedere afectiv. Din data de 21 mai ești mult mai atent la nevoile tale, la modul în care ești perceput de ceilalți, ce anume se vrea de la tine, cum poți să te faci remarcat mai ușor în mediul tău de lucru. Timpul este de partea ta reușind să depășești cu bine orice obstacole. În preajma datei de 28 mai se preconizează schimbări intense în plan relațional. Se poate vorbi acum despre finalizarea unei relații în care ești implicat de mult timp sau necesitatea de a reconfigura relația actuală. Ești pus în fața unei situații greu de gestionat având sentimentul că nu te poți opune schimbării și că ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații, poate să revină în viața ta un fost partener sau te implici într-o relație de natură karmică, menită să îți reveleze aspecte care vizează relația în doi.
            În această lună se recomandă prudență în ceea ce privește banii veniți din muncă proprie, îndeosebi în ultimul decan, atunci când pot apărea probleme datorate unor confuzii, neclarități din cadrul unei colaborări. La sfârșitul lunii se pare că lucrurile devin tot mai confuze în relația cu ceilalți fiind nevoit să acționezi cu mai multă prudență, să fii atent la deciziile pe care le iei, mai ales dacă lucrezi cu documente oficiale.