Luna mai 2023, Fecioară

Mai 2023, Fecioară
006 Fecioara        „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate
      Încă de la începutul acestei luni simți nevoia profundă de schimbare a propriei filozofii de viață, de dezvoltare a unor relații cu persoane aflate la mare distanță dar și cu nevoia imperioasă de a învăța mai mult, de acumula informații dintr-un domeniu care te va ajuta să progresezi, atât în plan personal, cât și profesional. Este timpul să descoperi latura spirituală a propriei existențe depășind cu încredere pierderile, dezamăgirile având acum o nouă viziune despre propria direcție în viață. Te poți confrunta cu o stare de nemulțumire, nedreptate, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când nu reușești să găsești  resursele necesare pentru a trece peste limitări, obstacole venite din partea unor colaboratori.
Din data de 16 mai vei pune mai mult accent pe dezvoltarea în plan profesional, te înscrii la cursuri de perfecționare sau vrei să folosești experiența acumulată până acum într-un domeniu care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești plin de energie iar acest mod de a-ți exprima punctul de vedere ar putea să-i deranjeze pe unii amici și de aici pot să apară tot felul de controverse. Din toate aceste confruntări ai foarte multe lucruri de învățat, acestea te vor ajuta să obții mai multe avantaje în grupul din care faci parte.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de dragoste, în această lună ai sentimentul că ceva nu funcționează așa cum sperai, că este nevoie de mai multă atenție din partea ta, te simți mințit, nedreptățit. Ba chiar există riscul să renunți la o relație de dragoste, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma datei de 28 mai se recomandă atenție la modul în care îți expui punctul de vedere. Ai tendința de a exagera, de a deveni cicălitor, fapt care poate crea o oarecare distanță în relația cu partenerul de viață. Este nevoie de obiectivitate și sinceritate pentru a putea vedea adevăratele motive care pot duce la ruperea relației.
Se recomandă prudență la deciziile care vizeză casa, relația cu părinții, schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință, îndeosebi în preajma datei de 26 mai. Este posibil să te confrunți cu cheltuieli neașteptate, care vizează propria locuință. La sfârșitul acestei perioade este recomandat să eviți semnarea oricărei înțelegeri, a unui contract și nu da startul unei relații. Pot apărea tot felul de neplăceri legate de acte, documente oficiale, aspecte care vizează cariera, relația cu autoritățile sau șefii.