Luna mai 2023, Balanță

Mai 2023, Balanță
007 Balanta        „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures
       În prima parte a lunii vei pune accent pe noi posibilități de a primi bani prin intermediul celorlalți. Ești preocupat de plata taxelor, a impozitelor, de rezolvarea unor aspecte care vizează un proces, achitarea unor datorii. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer iar implicarea în activități recreative este la cote mari. În preajma datei de 19 mai apar noi posibilități de a găsi un loc de muncă avantajos pentru tine, poate chiar prin intermediul unor persoane din anturajul apropiat. Poate fi ocazia de a progresa la locul de muncă actual, ca urmare a terminării unor cursuri de perfecționare și astfel primești și o mărire de salariu.
Până la jumătatea lunii apar tot felul de încurcături care vizează călătoriile, corespondența cu persoane aflate peste hotare sau în ceea ce privește studii, examene, interviuri. Din dat de 17 mai  apar noi posibilități de a conversa, colabora cu persoane aflate la mare distanță. Este posibil să dorești să pleci într-o călătorie îndepărtată sau faci planuri de vacanță cu persoana iubită. Pe de altă parte ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare sau de dezvoltare personală. După data de 21 mai se va observa o mai mare dorință de a te implica în tot ceea ce înseamnă cursuri, studii universitare și postuniversitare, apare dorința de a finaliza anumite studii.
            A doua parte a lunii îți poate aduce nevoia profundă de a face o schimbare în plan sentimental sau ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de persoana iubită și de aici pot să apară tot felul de discuții, neplăceri neștiind prea clar ce direcție să alegi. Vei primi răspunsuri interesante în preajma datei de 28 mai, atunci când se recomandă să dai dovadă de prudență, cu ocazia unei deplasări dar și în relația cu rudele și persoanele din mediul apropiat. Este posibil să susții un examen care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.
            La sfârșit de lună lucrurile tind să se complice, îndeosebi atunci când vine vorba despre studiile superioare sau de călătoriile îndepărtate. Este posibil să intri în posesia unor secrete sau ești nevoit să acționezi în secret pentru a reuși să obții avantaje. Este o lună în care vei fi solicitat de tot ceea ce înseamnă carieră, loc de muncă, relația cu șefii, dar și șansa de a obține beneficii financiare, îndeosebi în prima parte a lunii.