Luna mai 2021, Vărsător

Mai 2021, Vărsător
011 Varsator     În această lună ești dedicat casei, familiei, relației cu părinții dar și aspectelor care vizează relația cu propriul copil. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă locuință sau vei discuta mult despre o eventuală renovare a casei. Nu vor lipsi momentele de distracție și voie bună, tendința de a flirta cu sexul opus de multe ori purtând conversații interminabile prin telefon cu persoana iubită, îndeosebi din data de 4 mai.
            Din data de 11 mai te gândești tot mai serios la posibilitatea de a te muta împreună cu persoana iubită, eventual să faci un pas important către o căsătorie. Este o lună în care vorbești mai frecvent despre copil sau despre posibilitatea de concepe un copil.
            Pe tot parcursul acestei luni ești dedicat muncii dând dovadă de dedicare, conștiinciozitate la locul de muncă, reușind să-i impresionezi pe cei din mediul de lucru prin capacitatea de a te mobiliza și de a te achita la timp de sarcinile de serviciu. Știi ce ai de făcut și nu te dai la o parte din calea obstacolelor. Știi cum să îți expui punctul de vedere impresionând prin originalitate, punctualitate dar și prin abilitatea de a te organiza.
            În a doua parte a lunii se poate vorbi despre ocazia de a întâlni o persoană de sex opus care poate să joace un rol important în viața ta, trăiești ceea ce nu mai credeai că poate fi posibil. Poate fii o întâlnire de natură karmică menită să îți dea viața peste cap. Poate fi vorba și despre finalul unei relații care va lăsa locul unei relații sentimentale mult mai intense, pe care o trăiești cu pasiune.
            La sfârșitul lunii se preconizează reluarea unor conversații cu un fost iubit neștiind prea clar ce decizie să iei sau dacă ceea ce alegi acum este în favoarea ta. Sunt întrebări pe care ți le pui pe bună dreptate. Numai timpul îți va arăta dacă alegerile făcute acum sunt într-adevăr în favoarea ta.
            Deviza ta pentru această lună: „Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta.” Robert Heinlein