Luna mai 2021, Taur

Mai 2021, Taur
002 Taur       În această lună ești mult mai atent la aspectele care vizează viața personală și relațională. Se poate vorbi despre șansa unui nou început, de progres pe care îl aștepți de ceva timp fiind conștient că numai de tine depinde, de modul în care poți atrage realizările din planul personal și material. Nu îți vor lipsi intuiția, dedicarea, conștiinciozitatea. Pe de altă parte ai senzația că timpul trece extrem de repede și oricât de organizat și de harnic ai fi, parcă tot nu îți ajunge timpul.
           Din data de 9 mai vei fii mult mai atent la posibilitățile de a dezvolta relații menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Poate fi șansa de a valorifica experiența de viață, relațiile, informațiile acumulate de-a lungul timpului, în sensul dezvoltării unei colaborări sau a unei afaceri personale care poate să te avantajeze pe termen îndelungat.
            Din data de 11 mai se anunță șansa unui nou start, noi speranțe, proiecte pe care abia aștepți să le concretizezi, să le pui în practică. Astfel că, prin optimism și încredere în propria persoană, reușești să răstorni obstacole care, până mai ieri, păreau greu de depășit. Se anunță noi șanse de a dezvolta relații de bun augur pentru tine, relații de prietenie sau de a te integra într-un nou grup, care te va inspira în demersurile tale, fie că este vorba despre studii sau carieră. Ești mult mai dedicat , dornic să vii în ajutorul celorlalți ceea ce te va ajuta să progresezi și în plan personal. Se poate vorbi acum despre ocazia de a întâlni o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta, o persoană cunoscută  prin intermediul prietenilor sau cu ocazia integrării într-un nou grup, o asociație.
            În preajma datei de 26 mai ți se pot revela aspecte care vizează banii obținuți prin intermediul celorlalți, eventual prin intermediul partenerului de viață sau al unui asociat. Nu este exclus să fie vorba despre o reevaluare a unor bani veniți dintr-o moștenire, un proces. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți gestionezi veniturile personale îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Dacă ne înfruntăm frica și grijile, vom simți libertatea.”