Luna mai 2021, Scorpion

Mai 2021, Scorpion
008 Scorpion     În această lună este important să fii atent la modul în care relaționezi cu ceilalți, îndeosebi cu partenerul de viață sau cu un eventual asociat.  Ești tentat să intri în tot felul de competiții, încerci să demonstrezi că ideile tale sunt cele mai bune și de aici până la tot felul de conflicte cu ceilalți mai este doar un pas.
Din data de 9 mai pui multă pasiune în tot ce faci încercând să privești dincolo de aparențe. Nu te mulțumești cu puțin încercând astfel să treci peste piedicile din viața ta. Treci de la o extremă la alta încercând să te regăsești, să ajungi la starea de echilibru, cu propria persoană dar și cu ceilalți. Ai o atitudine mult mai curajoasă în fața vieții redescoperindu-te prin intermediul celorlalți. Reușești să vezi lucrurile dincolo de aparență atragând câștiguri de partea ta, datorită flerului, a inspirației și capacității de a acționa în secret, în sensul propriului progres. Se poate vorbi despre ocazia de a cunoaște o persoană de sex opus care va juca un rol deosebit în plan amoros, îndeosebi de la mijlocul lunii.
            Din daat de 14 mai ești mult mai deschis către aventuri, implicarea în relații care te destind, te ajută să vezi partea frumoasă a vieții. Poate urma și o perioadă de demarare a unor activități care necesită creativitate din partea ta, dezvoltarea unui hobby menit să îți aducă și bani în contul personal. Nu este exclus să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul unor amici sau a unui grup de prieteni.
            Din data de 20 mai urmează o perioadă în care preocupările tale se îndreaptă spre aspectele ascunse ale vieții. Vrei să descoperi adevărata față a anumitor evenimente încercând să intri în posesia unor informații secrete. Este posibil să te implici într-o relație de amor secretă sau ți se dezvăluie aspecte interesante despre o relație de iubire pe care o trăiești cu pasiune.
            În această lună reușești să demarezi proiecte favorabile, legate de locul de muncă, prin intermediul unor persoane de altă naționalitate sau aflate la mare distanță. Ești într-o continuă agitație, pus serios pe treabă, dornic să te remarci în mediul de lucru ceea ce îți va aduce și beneficiile financiare de care ai nevoie.  
            Se recomandă prudență în ceea ce privește cheltuielile pe care le faci, să fii atent la un eventual contract de muncă pe care îl semnezi, îndeosebi în preajma datei de 26 mai. Poți intra în posesia unor secrete care vizează o moștenire, un proces sau afli informații neștiute despre veniturile partenerului de viață.
            Spre sfârșitul lunii ai foarte multe idei, proiecte care îți vin în minte fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe o singură direcție.
            Deviza ta, în această lună, este: „A iubi înseamnă a lumina partea cea mai frumoasă din noi.” Octavian Paler