Luna mai 2021, Săgetător

Mai 2021, Săgetător
009 Sagetator      Încă de la începutul lunii ești concentrat pe tot ce înseamnă loc de muncă, proiecte profesionale, crearea de strategii care să te ajute să obții un loc de muncă favorabil, din punct de vedere financiar. Din data de 4 mai încerci să porți discuții constructive în cadrul unei asocieri, parteneriat sau chiar partenerul de viață te va susține în demersurile tale profesionale.
            Din data de 9 mai ai ocazia să te bucuri de posibilitatea de a dezvolta relații profesionale care te te ajută să dai tot ce este mai bun din tine, să joci rolul de lider în echipa de lucru sau de bun coleg, care știe să le vină celorlalți în ajutor. Conversațiile deschise, sincere te vor ajuta să vezi adevăratele interese ale unor competitori și chiar ajungi la negocieri cu aceștia, la o bună colaborare care te va ajuta să te extinzi și să obții ajutor de unde nici nu te aștepți, la momentul oportun.
            Din data de 11 mai se preconizează șansa unui nou start profesional sau ocazia de a schimba strategiile de lucru, să ai un program de lucru mai flexibil sau reușești să obții ceea ce îți dorești de ceva timp, vis-a-vis de locul de muncă.
            Din data de 14 mai se anunță zile bune pentru a achiziționa o casă sau faci un schimb de locuință în avantajul tău. Poate fi vorba și despre întemeierea unei familii sau dorința de a reveni în locurile, țara natală. Părinții te susțin în demersurile tale, este posibil să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul familiei.
            În această lună ești preocupat de propria sănătate, eventual îți schimbi regimul de viață, alimentar, ții cont de sfaturile medicului. Relația cu ceilalți capătă o conotație aparte, mai ales spre sfârșitul perioadei, atunci când simți o mai mare nevoie de a socializa, vrei să te bucuri de compania prietenilor. Atitudinea ta dezinvoltă, optimistă atrage de partea ta oameni de la care ai de învățat lucruri importante, care îți vor fi de folos pe termen îndelungat.
            Se recomandă prudență în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 26 mai, atunci când este posibil să pui capăt definitiv unei relații sau iei decizia să faci o schimbare importantă în propria atitudine reconfigurând astfel relația în care ești deja implicat.
            Este o lună în care ești mult mai deschis către aventuri amoroase preferând să trăiești cu pasiune relația de iubire, existând o oarecare tendință de a confunda iubirea cu sexualitatea.
            Spre sfârșitul lunii te poți aștepta la revenirea unui fost partener de viață sau la reluarea unor discuții neplăcute care vizează relația de cuplu actuală.
            Deviza ta, în această lună, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie, Cardinal de Lubac