Luna mai 2021, Rac

Mai 2021, Rac
004 Rac              Începi luna cu speranța că reușești să faci față eventualelor răsturnări de situație, fie că este vorba despre profesie sau carieră. Prietenii te susțin iar tu reușești să te mobilizezi venind cu idei noi, interesante, menite să te pună într-o lumină favorabilă în ochii celorllați. Ești dedicat trup și suflet în tot ce înseamnă relația cu grupul, cu mulțimea de oameni, de acolo venind marile realizări, îndeosebi în prima parte a lunii.
            Din data de 11 mai se preconizează șansa de a lansa un proiect ambițios sau de a dezvolta noi relații de prietenie care te vor ajuta pe termen îndelungat. Pe de altă parte este important să acționezi cât mai discret, îndeosebi dacă este vorba despre acțiuni ce vizează lucrul cu actele, susținerea unui examen, negocieri care se cer a fi purtate cu multă diplomație și atenție din partea ta. Tot ce ai de făcut este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să fii atent la ce anume se vrea de la tine, în cadrul unei colaborări. Vor exista și momente de tensiune în relația cu prietenii sau te confrunți cu amici nemulțumiți de atitudinea ta oarecum retrasă, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            Din data de 20 mai explorezi cu mai multă ușurință aspectele care țin de inconștient, intuiția jucând un rol important în rezolvarea problemelor de natură personală, financiară sau profesională. Totul ține de felul în care îți gestionezi timpul, relațiile și de modul în care reușești să te debarasezi de persoane care caută să se folosească, în mod egoist, de informațiile și experiența ta.
            Este o lună în care ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală pe care preferi să o păstrezi în secret. Pe de altă parte ai ocazia să intri în posesia unor informații care vizează relația de amor și astfel încerci să reconfigurezi actuala relație, observi ce îți place sau nu în această relație.
            În preajma datei de 26 mai pot apărea neplăceri care vizează propria sănătate. Ești nevoit să apelezi urgent la un nou tratamet sau schimbi tratamentul cu altul, mai eficient. Se recomandă prudență în luarea deciziilor și să apelezi la sfatul unui specialist, eventual să faci mai multe investigații medicale, înainte de a lua o decizie fermă. Tot în această perioadă se poate vorbi despre momente de reevaluări legate de locul de muncă, relația cu colegii putând fi vorba despre finalizarea unui contract de muncă.
            Deviza ta pentru această lună este: Prietenii se aleg după suflet, nu după înfățișare.”