Luna mai 2021, Pești

Mai 2021, Pești
012 Pesti      În  această lună ai posibilitatea să călătorești, să acumulezi mai multe informații, să te dezvolți la nivel intelecutal. Ești admirat acum pentru felul tău deschis de a-ți exprima gândurile și trăirile. Te simți în largul tău, cât timp acumulezi și faci schimb de informații ceea ce te va ajuta să progresezi și mai mult, să cunoști oameni interesanți, să ajungi în locuri care te ajută să îți regăsești starea de echilibru. Este momentul oportun pentru a urma un nou curs de perfecționare, de dezvoltare personală având capacitatea de a acumula mult mai ușor informațiile.
            Din data de 4 mai porți discuții, negocieri care vizează achiziția unei case, proprietăți sau revii la discuții intense cu familia pe tema unei moșteniri. Din data de 4 mai lucrurile tind să se amplifice în ceea ce privește o relație de amor, ba chiar redescoperi o nouă fațetă a relației. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ai ocazia să discuți cu perechea de viață despre posibilitatea de a achiziționa o nouă casă sau pentru a face modificări, renovări în propria locuință.
            Din data de 11 mai se preconizează un nou start legat de relația cu rudele apropiate sau o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la un (nou) curs care te va ajuta să progresezi în plan personal.
            Din data de 14 mai ești tot mai optimist, încrezător că Divinitatea te va ajuta în demersurile tale, îndeosebi dacă ai în plan să te implici într-o relație de cuplu sau dacă te-ai hotărât să faci o schimbare favorabilă în relația actuală. Urmează o perioadă de progres în plan personal, de dezvoltare personală, simți o mai mare nevoie de a te apropia de domeniul spiritual, de a colabora cu persoane de altă naționalitate. Poate fi vorba despre mai mult curaj în lansarea unor proiecte personale. Pe de altă parte progresezi în plan profesional primind acum susținere din partea unor persoane care dețin funcții de răspundere.
            Din data de 20 mai familia joacă un rol deosebit în viața ta preocupându-te mai mult de casă, părinți. Călătorești în locurile natale, preferi să sondezi propria ființă, să te redescoperi, să găsești un mediu în care simți că rezonezi cu cei din jur, din punct de vedere psihic-emoțional.
            Se recomandă prudență în relația cu șefii, autoritățile sau în ceea ce privește schimbările din domeniul profesional, îndeosebi în preajma datei de 26 mai. Este recomandat să nu te grăbești cu deciziile pe care vrei să le iei acum și vizează  casa, relația cu părinții sau vis-a-vis de o proprietate.
            Deviza lunii în discuție este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate