Luna mai 2021, Gemeni

Mai 2021, Gemeni
003 Gemeni    Este o lună în care te bucuri de energie, ambiție, ai capacitatea de a porni pe un nou drum, fie că este vorba despre o relație sentimentașă, de domeniul profesional sau dacă te-ai hotărât să progresezi mai mult în plan personal. Stai farte bine la capitolul comunicare, la modul la modul în care îți expui propriile gânduri, așteptări de la ceilalți. Vor mai fi și momente în care ai sentimentul că nu ești înțeles sau că îți sunt  distorsionate mesajele cu intenția de a fi denigrat. Ești spontan, capabil să vezi partea bună a lucrurilor și astfel poți să construiești cu și mai multă ambiție noul edificiu.
            Din data de 11 mai se poate vorbi despre noi posibilități de a dezvolta perteneriate care pot să te ajute să obții ceea ce îți dorești în carieră sau pentru a obține un (nou) job, mult mai avantajos financiar. Dezvolți relații socio-profesionale menite să te propulseze pe o nouă treaptă. Totul depinde de flerul tău, de modul în care folosești oportunitățile în favoarea ta.
            O perioadă favorabilă din punct de vedere relațional ar fi în a doua parte a lunii, atunci când apar noi șanse de a da startul unei relații de cuplu de lungă durată. În ciuda dezamăgirilor din trecut se pare că astrele te susțin să găsești persoana potrivită, cu care poți să rezonezi, din punct de evdere afectiv.
            Din data de 20 mai ești mult mai atent la nevoile tale, la modul în care ești perceput de ceilalți, ce anume se vrea de la tine, cum poți să te faci remarcat mai ușor în mediul tău de lucru. Timpul este de partea ta reușind să depășești cu bine orice obstacole.
            În preajma datei de 26 mai se preconizează schimbări intense în plan relațional. Se poate vorbi acum despre finalizarea unei relații în care ești de mult timp implicat sau necesitatea de a reconfigura relația actuală.  Ești pus în fața unei situații greu de gestionat având sentimentul că nu te poți opune schimbării și că ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații sau poate să revină în viața ta un fost partener sau te implici într-o relație de natură karmică, menită să îți reveleze aspecte care vizează relația în doi.
            În această lună se recomandă prudență în ceea ce privește banii din muncă proprie, îndeosebi în ultimul decan, atunci când pot apărea probleme datorate unor confuzii, neclarități din cadrul unei colaborări.
            La sfârșitul lunii se pare că lucrurile devin tot mai confuze în relația cu ceilalți fiind nevoit să acționezi cu mai multă prudență, să fii atent la deciziile pe care le iei, îndeosebi dacă lucrezi cu documente oficiale.
            Deviza acestei luni este:  „Ca să evoluezi, trebuie să fii dispus să-ţi faci prezentul şi viitorul diferit de trecut. Trecutul tău nu este destinul tău.” Alan Cohen