Luna mai 2021, Fecioară

Mai 2021, Fecioară
006 Fecioara     Începutul lunii te găsește resimțind nevoia profundă de schimbare a propriei filozofii de viață, de dezvoltare a unor relații cu persoane aflate la mare distanță dar și cu nevoia imperioasă de a învăța mai mult, de acumula informații dintr-un anumit domeniu care te va ajuta să progresezi, atât în plan personal, cât și profesional. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață, să descoperi latura spirituală a propriei existențe depășind cu încredere pierderile, dezamăgirile având acum o nouă viziune despre propria direcție în viață.
            După data de 4 mai vei pune mai mult accent pe dezvoltarea în plan profesional, te înscrii la cursuri de perfecționare sau vrei să folosești experiența acumulată până acum într-un domeniu care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești plin de energie iar acest mod de a fi, te a-ți exprima punctul de vedere ar putea să-i deranjeze pe unii amici și de aici pot să apară tot felul de controverse. Din toate aceste confruntări ai foarte multe lucruri de învățat iar acestea te vor ajuta să obții mai multe avantaje în grupul din care faci parte.
            După data de 9 mai se pare că ai șansa de a dezvolta noi relații de colaborare în plan profesional, pentru ca, din data de 14 mai, să simți cum se așează lucrurile și mai bine în favoarea ta, prin intermediul oamenilor pe care îi întâlnești cu ocazia participării la conferințe, diferite prezentări.
            În a doua parte a lunii se poate vorbi despre șansa de a da startul unei noi relații de cuplu care îți va aduce beneficii pe termen îndelungat. Poate fi și hotărârea de a te așeza la casa ta, dacă ești deja implicat într-o relație sentimentală. O perioadă favorabiă pentru achiziția unei noi locuințe este în a doua parte a lunii.
            Se recomandă prudență la eventuale decizii care vizeză casa, relația cu părinții, schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință, îndeosebi în preajma datei de 26 mai. Este posibil să te confrunți cu cheltuieli neașteptate care vizează propria locuință. La sfârșit acestei perioade este recomandat să eviți semnarea oricărei înțelegeri, a unui contract și nu da startul unei relații. Pot apărea tot felul de neplăceri legate de acte, documente oficiale, aspecte care vizează cariera, relația cu autoritățile sau șefii.
            Deviza acestei lunii este: Atunci când ierți, poate că nu schimbi în niciun fel trecutul, însă cu siguranță poți schimba viitorul.”