Luna mai 2021, Capricorn

Mai 2021, Capricorn
010 Capricorn       Este o lună de primăvară pe care alegi să o dedici copiilor, jocului bucurându-te de momente inedite, alături de cei dragi. Știi cum să ai o atitudine degajată încercând să vezi partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Știi cum să te exprimi în modul cel mai autentic! Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine, îndeosebi în prima parte a lunii.
             Din data de 4 mai ești dedicat relației cu colegii, aspectelor care ar putea aduce o îmbunătățire a mediului de lucru, a colaborării cu colegii, șefii, autoritățile. Totul depinde de tine, de modul în care te organizezi și ce priorități alegi. Este important să nu îți neglijezi sănătatea și să rezolvi aspectele pe care le-ai tot amânat, setul de analize pe care doreai să le faci de ceva timp.
            Din data de 11 mai apar noi posibilități pentru a da startul unei relații sentimentale sau te gândești să concepi un copil. Este posibil să discuți cu perechea de viață despre dorința de a mări familia. Se discută mult, analizezi posibilitățile de a face o mutare în altă locuință sau măcar o renovare a locuinței.
            În preajma datei de 26 mai va trebui să fii prudent, în ceea ce privește aspecte care vizează propria sănătate sau posibilitatea de a intra în posesia unor dezvăluiri despre adevăratele intenții ale unor persoane din anturajul apropiat sau colegi, colaboratori de la care aveai așteptări. Poate fi o perioadă de revelații, în ceea ce privește relația de cuplu sau o afacere personală.
            Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te grăbești cu decizia de a semna un contract de muncă sau de colaborare întrucât ești predispus la pierderi de bani, răsturnări de situație care vizează locul de muncă. Poate fi vorba și despre necesitatea de a te preocupa mai mult de sănătatea propriului organism, de schimbare a regimului alimentar și de viață, de curățare a sufeltului și trupului.
            Deviza acestei luni este: Locul cel mai frumos este acela în care îți găsești liniștea.” Anonim