Luna mai 2021, Berbec

Mai 2021, Berbec
001 Berbec         În această lună ești mult mai preocupat de resursele materiale, noi modalități de progres financiar încercând să îmbini utilul cu plăcutul, să concretizezi idei ingenioase, care pot să te conducă spre colaborări favorabile. Se recomandă prudență în ceea ce privește gestionarea banilor din muncă proprie, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil ca prietenii să profite de bunăvoința ta și astfel să dai bani cu împrumut sau să faci o achiziție nerentabilă la îndemnul acestora. Din data de 9 mai se va observa o oarecare inspirație și noroc la câștiguri financiare, poate fi șansa de a încheia contracte mult mai avantajoase, din punct de vedere financiar.
     Din data de 12 mai este momentul să  acționezi în plan relațional dar și în cadrul unei eventuale afaceri, colaborări cu mai multă înțelepciune, intuiția având un rol deosebit de important în alegerile inspirate. Este momentul să pui la treabă creativitatea, să te lași ghidat de ceea ce îți spune sufletul, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu colegii de muncă, cu șefii sau orice aspecte ce vizează cariera.
            Din data de 20 mai se va observa o mai mare dorință de a relaționa cu cei din mediul apropiat. Poate fi vorba despre conversații intense, negocieri care îți vor revela răspunsuri, vis-a-vis de contracte deja închiate dar și ocazia de a te înscrie la cursuri ce te vor ajuta în domeniul profesional. Schimburile de mesaje sunt de bun augur astfel că, până pe 28 mai, va trebui să îți pui la punct anumite cunoștințe, informații, documente importante pentru tine.
            Se recomandă mai multă atenție în preajma datei de 26 mai, atunci când pot apărea neplăceri legate de modul în care gestionezi banii veniți prin intermediul celorlalți. Nu sunt deloc de neglijat nici aspectele care vizează o relație sentimentală fiind nevoit să dai explicații sau tu ești cel care cere explicații din partea persoanei iubite. Prima parte a lunii este favorabilă dezvoltării unei noi relații sentimentale.
            La sfârșitul lunii se recomandă atenție la deciziile pe care le iei și care ar putea să producă tot felul de încurcături legate de acte, nemulțumiri care vizează  un curs pe care îl urmezi sau dacă ai de susținut un examen, va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți expui propriile idei.
            Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Bucuria nu este în lucruri, este în noi.” Richard Wagner