Luna mai 2021, Balanță

Mai 2021, Balanță
007 Balanta      În prima parte a lunii vei pune accent pe noi posibilități de a primi bani prin intermediul celorlalți. Ești mult mai preocupat de plata taxelor, a impozitelor, de rezolvarea unor aspecte care vizează un eventual proces, achitarea unor datorii. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice.
            După data de 4 mai apar noi posibilități de a conversa, colabora cu persoane aflate la mare distanță. Este posibil să dorești să pleci într-o călătorie îndepărtată sau faci planuri de vacanță cu persoana iubită. Pe de altă parte ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare sau de dezvoltare personală.
            Din data de 9 mai se poate vorbi despre ocazia de a relaționa mult mai ușor cu persoane de sex opus prin intermediul site-urilor de socializare sau poți da startul unei relații sentimentale cu o persoană de altă naționalitate.
            După data de 14 mai apar noi posibilități de a găsi un loc de muncă avantajos pentru tine, poate chiar prin intermediul unor persoane din anturajul apropiat. Poate fi ocazia de a progresa la locul de muncă actual, ca urmare a terminării unor cursuri de perfecționare și astfel primești și o mărire de salariu.
            După data de 20 mai se va observa o mai mare dorință de a te implica în tot ceea ce înseamnă cursuri, studii universitare și postuniversitare, apare dorința de a finaliza anumite studii.
            A doua parte a lunii îți poate aduce nevoia profundă de a face o schimbare în plan sentimental sau ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de persoana iubită și de aici pot să apară tot felul de discuții, neplăceri neștiind prea clar ce direcție să alegi. Vei primi răspunsuri interesante în preajma datei de 26 mai, atunci când se recomandă să dai dovadă de prudență cu ocazia unei deplasări dar și în relația cu rudele și persoanele din mediul apropiat. Este posibil să susții un examen care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.
            La sfârșit de lună lucrurile tind să se complice, îndeosebi când vine vorba despre studii superioare sau de călătorii îndepărtate. Este posibil să intri în posesia unor secrete sau ești nevoit să acționezi în secret pentru a reuși să obții anumite avantaje.
            Este o lună în care vei fi solicitat de tot ceea ce înseamnă carieră, loc de muncă, relația cu șefii, dar și șansa de a obține anumite beneficii financiare, îndeosebi în prima parte a lunii.
             Deviza ta, în această lună, este: „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures