Luna mai 2020, Vărsător

Mai 2020, Vărsător
011 Varsator     Famila joacă un rol esențial pentru tine, în această lună. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Ai acum ocazia să te redescoperi prin intermediul familiei și al partenerului de viață. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult despre o eventuală renovare a locuinței. Muncești mult, mai ales fizic, în propria gospodărie dedicându-te aproape exclusiv treburilor casnice. Din data de 20 urmează o perioadă intensă de creativitate, viața sentimentală cunoaște o amplificare preferând să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Ești mai apropiat de copiii tăi, alegi să dedici mai mult timp educației acestora. Deviza ta pentru această lună: „Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta.” Robert Heinlein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
         Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu, îndeosebi la începutul lunii. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, eventuale călătorii în locurile natale, investiții imobiliare. Îți vin tot felul de idei care vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție.
          Din data de 13 lucrurile devin oarecum confuze în relația de amor. Este posibil să revină din trecut unele aspecte neplăcute din relația de iubire fiind nevoit să dai tot felul de explicații, să te justifici îndeosebi în preajma datei de 22. După data de 20 se amplifică nevoia de a darui și primi iubire, ba chiar simți nevoia de a reveni asupra unei relații de amor din trecut. Dorești să îți exprimi sentimentele fiind copleșit de amintiri dragi, vrei să retrăiești acele momente pline de afecțiune și iubire. Există însă riscul de a te iluziona iar acea persoană să nu mai fie atât de dispusă să răspundă avansurilor tale, ceva s-a schimbat, nu mai poate fi așa cum a fost în trecut. Te poți aștepta la dezamăgiri, la melancolie.
          Spre sfârșitul lunii socializezi mai mult cu sexul opus, ai chef de flirturi, atragi prin umor, cuvinte bine meșteșugite ceea ce te poate conduce și la complicații, compromisuri, implicarea în relații de scurtă durată dar trăite cu intensitate, care pot să îți creeze probleme de imagine în plan social. Discuțiile secrete sunt acum dezvăluite, personaje care au făcut parte din trecutul tău amoros revin acum în mod surprinzător. Ești predispus la certuri, despărțiri cu mare „tam-tam”, atrăgând asupra ta dușmănii redutabile, greu de gestionat. Discuțiile pornesc, în mare parte, de la casă, proprietate fiind foarte greu să ajungeți la un acord comun, la o înțelegere. Ești ferm convins că ai dreptate și nu vrei să cedezi nimic. Ești predispus la agresivitate, atacuri verbale. Cântărește cu mare atenție acțiunile și demersurile pe care vrei să le demarezi în această perioadă și evită să fii agresiv în relația de mariaj. Este recomandat să nu amesteci relația sentimentală cu obligațiile de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani                  
         În prima parte a lunii ești dedicat mai mult familiei încercând să o lași mai ușor cu munca. Muncești, dar în ritmul tău, fără să mai încerci să te dai peste cap pentru a rezolva orice fleac. Doar de tine depinde, de felul în care te organizezi, de atitudinea pe care alegi să o adopți în relația cu colegii de muncă. Îți îndeplinești cu plăcere aceste sarcini găsindu-ți echilibrul prin muncă. Cooperezi bine cu colegii fiind o prezență plăcută pentru aceștia. Dai dovadă de inspirație, creativitate și originalitate fiind un foarte bun negociator. Ai putere de convingere știind cum să ajungi la sufletul interlocutorului. Ești în mare formă, atunci când vine vorba despre intermedieri diplomatice sau de a readuce starea de armonie în cadrul grupului de muncă.
          Până în data de 13 muncești susținut ceea ce îți va aduce și banii de care ai nevoie. Te folosești de abilitățile tale, de spontaneitate reușind să atragi atenția șefilor, aprecierea acestora. După această dată se poate vorbi despre multă muncă, ambiții profesionale care pot fi înfrânate de unele șicane venite din partea colegilor sau a colaboratorilor. În a doua parte a lunii sunt avantajate parteneriatele desfășurate la distanță. Tot ce ai de făcut este să fii prudent la ce acte semnezi, la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o colaborare, îndeosebi în preajma datei de 22.
        Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai atent la modul în care gestionezi anumite negocieri, ce acte semnezi, documente importante, facturi dar și la relația cu șefii. Te poți aștepta la câștiguri financiare, îndeosebi în prima parte a lunii. Din păcate, te vei avânta în tot felul de cheltuieli, activități costisitoare menite să îți dea bugetul personal peste cap, spre sfârșitul perioadei.

SanatateSănătate
       Starea de nervi, de agitație ar putea să îți provoace probleme cardiace dar și dureri de cap, încă de la începutul perioadei. Nu vor lipsi nici durerile de spate, dureri ale încheieturilor, probleme stomatologice, spre sfârșitul lunii. Există riscul să te confrunți cu  infecții la rinichi, dureri oculare, probleme ale căilor respiratorii. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare și, nu în ultimul rând, de un regim alimentar adecvat.

Traffic

LOADING...