Luna mai 2020, Taur

Mai 2020, Taur
002 Taur        Este o lună de primăvară în care ai ocazia să renaști, să devii mai încrezător în propriile forțe, să ai curajul să acționezi, să te impui, să atragi atenția celorlalți prin fler, diplomație, originalitate, ai capacitatea de a veni în sprijinul celorlalți prin bunătate și înțelepciune. Până la mijlocul lunii ești preocupat de propria persoană, de înnoirea garderobei, schimbarea look-ului, de noi posibilități de a intra în grațiile unor persoane de sex opus considerând că meriți să primești atenție, să fii admirat, apreciat, dorit. Din data de 13 va trebui să fii mult mai prudent la relația cu colegii de muncă, la eventuale contracte pe care vrei să le semnezi. Este posibil să nu fii într-o formă tocmai bună urmând o perioadă de reevaluări, de reluare a unor discuții cu șefii, vis-a-vis de bani, contractul de muncă. După data de 20, chiar dacă Soarele îți aduce noi oportunități de progres în plan financiar și de a atrage atenția șefilor asupra efortului depus de tine la locul de muncă, este recomandat să dai dovadă de prudență și să nu te grăbești în luarea unor decizii, eventual să renunți la o colaborare. Știi ce vrei și până unde  poți ajunge, totul este să alegi cu grijă partenerii, să nu te lași angrenat în asocieri păguboase. Deviza ta, pentru luna analizată, este:  „Ca să evoluezi, trebuie să fii dispus să-ţi faci prezentul şi viitorul diferit de trecut. Trecutul tău nu este destinul tău.” Alan Cohen

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
         Începutul lunii poate să îți aducă probleme în relația de cuplu, în primul rând datorită incapacității de a exprima clar propriile gânduri, trăiri, emoții, dorințe. Totul depinde de tine, de modul în care reușești să restabilești echilibrul în relația de cuplu, fără să te mai gândești că faci compromisuri sau că nu merită să lași de la tine. Acordă atenție la eventualele certuri din relația de cuplu în preajma datei de 7. Luna Plină din zodia Scorpion face lumină în relația de cuplu aducând la suprafață secrete, informații interesante reușind astfel să observi rivalii relației de cuplu, persoanele care vor cu tot dinadinsul să strice starea de echilibru în relația cu partenerul de viață. Este momentul ideal pentru a clarifica aspecte importante în relația cu celălalt, de a vedea ce merită să rămână în viața ta. Este posibil ca răbufnirile din relația de mariaj să aducă la suprafață elemente inedite dar care te ajută să faci un pas important înainte în viața personală. Resimți nevoia de a comunica mai mult cu ceilalți, îndeosebi cu sexul opus. Ai ocazia să legi noi prietenii sau dai curs unei noi prietenii, în primele zece zile ale lunii. Nu te simți într-o formă prea bună, ești mai pretențios cu propria persoană. Este timpul să mergi la o sală de sport, să te ocupi mai mult de propria persoană programându-te la ședințe de cosmetică și de aici pot să apară tot felul de discuții neplăcute cu partenerul de viață, pe tema banilor.
          Pe la jumătatea perioadei îți va fi mult mai ușor să atragi atenția sexului opus fiind posibil să reiei o relație de amor cu un prieten din trecut, cu cineva cu care nu ai mai ținut legătura de ceva timp. În a doua parte a lunii va trebui să fii mult mai prudent la orice decizie iei, vis-a-vis de relația de cuplu, întrucât este posibil să nu te faci înțeles sau să apar discuții pe tema banilor, care nu sunt suficienți sau pe tema jobului tău, care nu îți aduce suficiente venituri în casă, în familie. Nu ai decât să dai dovadă de fler, diplomație și să nu te descurajezi în fața jignirilor venite din partea partenerului de viață, îndeosebi în preajma datei de 22. Evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune. Este posibil să descoperi că o relație de dragoste nu este ceea ce sperai și vrei să renunți definitiv la relație.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu va trebui să fii atent la relația cu persoana iubită, în preajma datei de 11, atunci când pot apărea tot felul de neplăceri, reproșuri, acuzații nefondate la adresa ta sau poate chiar tu ești posesiv, gelos cu persoana iubită. Pot să apară discuții pe tema banilor. Ar fi indicat să nu te lași intimidat, șantajat și să dai bani din rezervele tale.

Cariera si baniCarieră și bani                        
        Încă de la începutul lunii ai sentimentul de presiune, în ceea ce privește locul de muncă, vin către tine informații, care mai de care mai contradictorii, menite să îți afecteze bugetul personal. Fie nu ești plătit pe măsura așteptărilor tale, fie apar noi restricții bugetare. Cert este că toate aceastea te vor afecta, în plan material. Până în data de 11 ai ocazia să acumulezi informații, să te înscrii la cursuri de perfecționare. Dacă începutul de lună ți se pare incert în ceea ce privește relația cu colegii, după data de 13 vei observa că lucrurile stau cu totul altfel,  schimbările apărute în plan profesional dovedindu-se a fi în avantajul tău.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de colaborare, parteneriat va trebui să fii mult mai prudent la deciziile pe care le iei, la ce anume se vrea de la tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, semnarea unui contract, în preajma datei de 13 dar și în preajma datei de 22, atunci când este posibil ca, datorită conjucturilor să iei decizia de a renunța la o colaborare. Ai ocazia să te pregătești temeinic pentru un nou salt profesional, să studiezi și să muncești susținut urmându-ți realizarea propriului ideal, pas cu pas. Toate acestea este indicat să le pui în aplicare undeva în a doua parte a lunii iunie. Până atunci va trebui să te reorganizezi, să renegociezi un contract sau să revii asupra unor înțelegeri din trecut. Atitudinea ta optimistă, încrezătoare le va ridica moralul și celor din echipa ta de lucru sau te va ajuta să descoperi noi oportunități de progres în carieră.
          Spre sfârșitul lunii te gândești foarte serios la o strategie pentru a-ți pune în practică abilitățile tale creatoare dar și răbdarea, înțelepciunea și experiența pe care le-ai acumulat. Este timpul să acționezi, lăsând deoparte îndoiala, frica de schimbare. În a doua parte a lunii ești  predispus la pierderi financiare cauzate de un prieten sau de o asociație în care ești implicat. Se recomandă ca, la sfârșitul lunii, să eviți investițiile, achizițiile care se pot dovedi destul de neplăcute provocând astfel pierderi financiare serioase. Este bine să nu ții cont de sfatul prietenilor sau a unui grup, o asociație din care faci parte, mai ales dacă ți se cere să investești bani.  

SanatateSănătate
      Este o lună în care ai ocazia să trăiești viața din plin bucurându-te de energie, bună dispoziție reușind astfel să lași grijile la o parte. Fii prudent la începutul lunii, atunci când există riscul să apară probleme legate de zona renală. Nu exagera cu munca, dozează-ți efortul, fii organizat, nu uita de pauze și las-o mai ușor cu efortul mental. Spre sfârșitul lunii ți-ar prinde bine să ții cont de sfatul medicului, eventual să schimbi un tratament care s-a dovedit a fi ineficient pentru organismul tău. O vacanță, chiar și una scurtă prinde foarte bine și încearcă să adopți un regim alimentar mult mai sănătos.