Luna mai 2020, Scorpion

Mai 2020, Scorpion       
  008 Scorpion    Este timpul să conștientizezi cât de important este să fii mult mai atent în relația cu ceilalți, să lași de la tine, să fii înțelegător, răbdător, să ierți. Ești tentat să intri în tot felul de competiții, încerci să demonstrezi că ideile tale sunt cele mai bune și, de aici până la tot felul de conflicte cu ceilalți, mai este doar un pas. În această lună vei pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe tot ceea ce vizează noi posibilități de transformare a propriei vieți. Pui multă pasiune în tot ce faci încercând să privești dincolo de aparențe. Nu te mulțumești cu puțin încercând astfel să treci peste piedicile din viața ta. Treci de la o extremă la alta încercând să te regăsești, să ajungi la starea de echilibru, cu propria persoană dar și cu ceilalți. Ai o atitudine mult mai curajoasă în fața vieții redescoperindu-te prin intermediul celorlalți. Din data de 20 urmează o perioadă în care preocupările tale se îndreaptă spre aspectele ascunse ale vieții. Vrei să descoperi adevărata față a anumitor evenimente încercând să intri în posesia unor informații secrete. Simți o mai mare nevoie să stai departe de ochii lumii. Spre sfârșitul lunii ai foarte multe idei, proiecte care îți vin în minte fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe o singură direcție. Deviza ta, în această lună, este: „A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi.” Octavian Paler

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Lucrurile sunt destul de neclare dominând acum starea de incertitudine, de iluzie în cadrul relației de dragoste în care ești implicat de ceva timp. Deși ai putere de seducție și nu duci lipsă de apreciere venită din partea sexului opus, te poți confrunta nemulțumiri în amor, cu tot felul de situații confuze, ai sentimentul că nu reușești să ajungi la inima persoanei iubite sau că există secrete greu de accesat. Este posibil ca persoana pentru care ai sentimente profunde de dragoste să nu fie accesibilă social sau pregătită pentru a începe o nouă relație sau, pur și simplu, constați că ai investit timp și sentimente într-o relație care nu este ce părea a fi, la prima vedere.
            În preajma datei de 7 se poate face lumină în relația de cuplu fiind predispus la contraziceri, reproșuri, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. Din data de 13 va trebui să fii mult mai prudent întrucât există riscul să revină în viața ta un fost partener și încerci să acorzi o șansă de împăcare. După data de 20 urmează o perioadă mult mai intensă, din punct de vedere intim, sexual fiind dornic să cunoști noi persoane de sex opus, să faci compromisuri având chef de aventuri, de a experimenta. Toate aceastea nu vor fi lipsite de evenimente neplăcute, dezamăgiri astfel că, spre sfârșitul lunii, constați că ai pierdut timpul. Ar fi indicat să îți asculți intuiția și să canalizezi această energie către reorganizare, reevaluarea vieții în plan sentimental fiind o perioadă în care ai ocazia să te cunoști mai bine, să îți sondezi propriul suflet, să observi ce anume ai nevoie în plan afectiv.
          În preajma datei de 22 te gândești la o relansare a relației de iubire astfel că, spre sfârșitul lunii, poți să întâlnești o persoană cu care simți că te completezi fiind vorba despre o întâlnire de destin. Fii însă prudent la ce anume se vrea de la tine, încearcă să privești dincolo de aparențe și evită să faci compromisuri punând mai presus de iubire latura materială, în cadrul relației de dragoste. Spre sfârșitul perioadei analizate ești mult mai impulsiv resimțind o puternică stare de tensiune în cadrul relației de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani   
        În prima parte a lunii parteneriatele, asocierile de orice fel sunt importante pentru a reuși să aduci mai mulți bani în bugetul personal. Cu cât ești mai deschis către nou, alte posibilități de a învăța, de a te perfecționa, cu atât mai bine va fi pentru tine în plan profesional. În preajma datei de 7 sunt aduse în prim plan aspecte care vizează munca în echipă, ai ocazia să observi rezultatul unei asocieri, colaborări demarate în toamna anului trecut.
De la mijlocul lunii se cere prudență la modul în care îți expui propriile idei, la felul în care negociezi cu șefii, autoritățile și la așteptările pe care le ai de la ceilalți, vis-a-vis de obținerea unei eventuale finanțări. Nu este cazul să te grăbești, ci mai degrabă analizează-ți cu atenție resursele financiare de care dispui.
            În  a doua parte a lunii ai ocazia să îți demonstrezi capacitățile și experiența dobândită, de-a lungul timpului, în plan profesional. Te remarci prin curaj, originalitate precum și încrederea că tot ceea ce faci acum este de bun augur, nu doar pentru tine, ci și pentru colectivul de muncă din care faci parte. Te simți util, apreciat, fapt care te motivează să muncești cu și mai multă conștiinciozitate. Ești deschis, dornic să înveți dar și să dai informația mai departe așa că ești considerat un bun coleg și un colaborator de nădejde. Prin creativitate și inspirație reușești să obții ceea ce ai nevoie în plan profesional și financiar. Este posibil ca o colaborare din trecut să îți creeze probleme, în preajma datei de 22. Te poți confrunta cu unele probleme legale, încălcarea unor înțelegeri din partea partenerilor de afaceri. Ești predispus la compromisuri în carieră datorită lăcomiei sau, pur și simplu, din dorința de ascensiune, într-un timp cât mai scurt sau folosindu-te de tot felul de tertipuri, inclusiv șantaj. În această lună trebuie să dai dovadă de mobilizare pentru a reuși să obții banii de care ai nevoie.

SanatateSănătate
      Ai grijă la predispoziția către accidente, îndeosebi în preajma zilelor de 7 și 22. Este posibil să apară unele probleme în zona capului, insomnii, stări de depresie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la consum excesiv de alimente dar și efort fizic și intelectual intens iar acestea îți pot da peste cap metabolismul. Nu este exclus să investești mai mulți bani pentru a rezolva o problemă de sănătate a partenerului de viață. Spre sfâșitul lunii există riscul să te confrunți cu unele probleme renale. 

Traffic

LOADING...