Luna mai 2020, Săgetător

Mai 2020, Săgetător  
009 Sagetator
      În această lună dedici mai multă atenție sferei profesionale încercând să profiți din plin de eventualele oportunități de progres, de posibilitatea de a învăța ceva nou, de a te face remarcat în mediul tău de lucru. Valorifici din plin abilitățile de care dispui câștigând astfel aprecierea superiorilor. Ești preocupat de propria sănătate, eventual îți schimbi regimul de viață, alimentar, ții cont de sfaturile medicului. Relația cu ceilalți capătă o conotație aparte, mai ales spre sfârșitul acestei luni, atunci când simți o mai mare nevoie de a socializa, vrei să te bucuri de compania prietenilor. Atitudinea ta dezinvoltă, optimistă atrage de partea ta oameni de la care ai de învățat lucruri importante, care îți vor fi de folos pe termen îndelungat. Din data de 20 vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, relația de cuplu, asocieri, încerci să rezolvi problemele, vis-a-vis de o afacere personală. Deviza ta, în această lună, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
       Încă de la începutul lunii apar serioase semne de întrebare în relația de cuplu. Sunt aduse la lumină aspecte mai puțin plăcute, vis-a-vis de relația de mariaj fiind nevoie de mobilizare din partea ta, de acceptarea unei comunicări deschise, sincere. Nu trebuie să amâni discuția unor eventuale nemulțiumiri, ba din contră, este necesar să accepți că orice neînțelegere din relație se poate datora și faptului că ai acordat mai multă atenție problemelor de la serviciu. Nu ai decât să accepți și punctul de vedere al partenerului, vis-a-vis de eventualele neîmpliniri legate de job.
            După data de 20 ești mult mai dispus să depui efort, să te dedici mariajului sau vrei să faci un pas important și îți asumi angajamente pe termen lung, alături de persoana iubită. Dorința ta de a comunica și socializa sau de a călători este binevenită, mai ales dacă vrei să aduci o schimbare în bine în relația de cuplu. Din data de 13 ești predispus la tot felul de reproșuri în relația de cuplu, pentru acțiuni derulate în trecut. Este posibil să te simți neglijat, neînțeles de către persoana iubită iar de aici și până la certuri destul de aprinse poate să fie doar un pas, îndeosebi în preajma datei de 22.
          Spre sfârșitul lunii cucerești și te lași cucerit datorită deschiderii, spontaneității dar, mai ales, dorinței sincere de a accepta iubirea în viața ta. Se poate vorbi despre ocazia de a întâlni o persoană de sex opus ce va juca un rol important în viața ta. Totul depinde de cât de hotărât ești să accepți noul în viața ta, de ambiția ta de a te debarsa de trecut, fără a mai încerca să te victimizezi.

Cariera si baniCarieră și bani                          
        În prima parte a lunii ai ocazia să găsești un loc de muncă mai bine plătit, oameni cu care să colaborezi și pe care să te bazezi, îndeosebi până în data de 11. Știi ce vrei și valorifici noile posibilități de a învăța, de a obține anumite avantaje financiare, recunoașterea valorii tale în colectivul de muncă. Șefii sunt alături de tine, ori de câte ori vrei să iei decizii care sunt în favoarea firmei sau a instituției în care lucrezi. Ai ocazia să pui bazele unui job de lungă durată care să îți aducă beneficii materiale și recunoașterea valorii personale.
             Din data de 13 va trebui să fii mult mai prudent la asocierile de orice fel, îndeosebi dacă sunt implicați bani, investiții financiare. Este posibil să se reediteze anumite situații la locul de muncă și ești nevoit să plătești „oalele sparte” de alții. Pot apărea tot felul de piedici, mai ales dacă încerci să îți găsești un nou loc de muncă. Se cere multă răbdare din partea ta pentru a reuși să obții ceea ce cauți. Te poți aștepta la certuri în relația cu colegii, acțiuni injuste venite din partea acestotra, persoane care vor să te denigreze sau să profite de pe urma ideilor lansate de tine. Ai sentimentul că poți face mai mult de atât, că valoarea ta potențială este mult mai mare, că pregătirea ta profesională trebuie valorificată la un nivel mai înalt.
          În ceea ce privește banii, în a doua parte a lunii apar tot felul de restricții socio-profeisonale fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a reuși să obții banii de care ai nevoie pentru traiul de zi cu zi. Se rediscută un contract de muncă, eventual poate să fie vorba despre revenirea asupra unei colaborări din trecut, la un fost loc de muncă.
          Spre sfârșitul lunii te gândești foarte serios să te înscrii la un curs de perfecționare sau vrei să demarezi strategii de lucru cu persoane aflate în străinătate.

SanatateSănătate
      Ai tendința să exagerezi în tot ce faci, fie că este vorba despre mâncare, petreceri sau muncă. Acordă atenție la modul în care îți organizezi viața și respectă programul de somn, muncă, plimbări, excursii în mijlocul naturii. Lasă-o mai ușor cu alcoolul și petrecerile deoarece există riscul de a te confrunta cu probleme ale ficatului, sistemului digestiv. Ascultă sfatul medicului și încearcă să adopți un nou regim alimentar, îndeosebi după data de 13. Ești predispus la probleme renale, entorse, accidentări, atât la începutul lunii, în preajma datei de 22. Deși beneficiezi de foarte multă energie organismul tău este destul de epuizat de la efortul depus la locul de muncă dar și acasă. Supraveghează-ți tensiunea și posibilele probleme care țin de căile respiratorii. Astrele te îndeamnă să fii mult mai cumpătat!

Traffic

LOADING...