Luna mai 2020, Rac

Mai 2020, Rac
004 Rac     Este o lună de primăvară în care contribui cu tot felul de idei, care mai de care mai originale, în cadrul unui grup, o asociație din care faci parte. Fii atent la eventualele răsturnări de situație, certuri în relația cu prietenii, la deciziile pe care le iei și vizează grupul din care faci parte. Un proiect la care lucrezi de ceva timp poate trece acum prin serioase transformări. Din data de 13 va trebui să fii mult mai precaut, în ceea ce privește propria sănătate dar și în relațiile profesionale. Este posibil să fie vorba despre reevaluări, reluarea unor discuții pe teme profesionale, eventual despre răsturnări de situație în viața ta, datorate acțiunilor venite din partea unor dușmani ascunși. Chiar dacă, spre sfârșitul lunii, ești hotărât să recuperezi pierderile suferite în relația cu anumiți colaboratori sau amici, se pare că multe dintre planurile tale se vor confrunta cu tot felul de piedici fiind nevoit să renunți la acestea. Eforturile tale vor fi neobosite acceptând cu diplomație provocările care vin acum spre tine, în plan social. Ești gata în orice moment să-ți aperi interesele așa că vei face tot ce îți stă în putință pentru a întreține relațiile de prietenie care îți pot aduce beneficii reale. Nu te aștepta la miracole! Din data de 20 preferi să te retragi în mediul tău, să acorzi mai multă atenție propriului suflet, să te implici în tot felul de acte de caritate, să vii în ajutorul celor lipsiți de speranță. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Dacă ne înfruntăm frica și grijile, vom simți libertatea.”

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
      Începutul lunii se poate dovedi tensionat în relația de cuplu datorită incapacității de a găsi un echilibru între obligațiile care țin de carieră și cele de familie. Nu este cazul să te grăbești în luarea unor decizii sub impulsul de moment, îndeosebi în preajma datei de 7. Fii precaut în relația cu persoana iubită și ține cont de sfaturile acesteia. Este posibil ca o relație secretă să îți creeze probleme de imagine în plan public, să fie aduse la lumină secrete neplăcute, menite să te denigreze. În prima parte a lunii încerci să dai startul unei relații de amor care va intra într-o analiză serioasă, din data de 13. Ai ocazaia să constați că nu este ceea ce îți doreai sau aveai nevoie. Ai sentimentul că pierzi timpul cu o persoană pe care nu o simți alături de sufletul tău, atunci când ai mai mare nevoie de afecțiune.
          În a doua parte a lunii apare ocazia de a revizui atitudinea în relația de mariaj, modul în care percepi relația de cuplu. Este posibil chiar să dorești revenirea la o relație din trecut și concretizarea unor proiecte la care lucrați în comun. În preajma datei de 22 o poveste de dragoste se poate termina pentru a face loc unei relații mult mai interesante și trăită cu pasiune. O problemă de lungă durată poate fi rezolvată acum, se face lumină în relațiile de dragoste care se confruntau cu starea de îndoială, incertitutdine. Din data de 28  ești mult mai dinamic, dornic să impresionezi sexul opus cedând mult mai ușor în fața ispitelor. Ești dornic să te implici în relații de dragoste lăsându-te condus de impulsul de moment. De la un flirt se poate naște o relație de dragoste pasională, greu de ținut în frâu așa că acordă atenție, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj.
         Spre sfârșitul perioadei te poți confrunta cu probleme de natură emoțională, sentimente contradictorii, pesimism, neîncredere în persoana iubită. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete și astfel poți să declanșezi discuții neplăcute în relația de amor. Ai ocazia să te lămurești ce vrei, care sunt așteptările în relația cu persoana iubită și dacă merită să faci compromisuri.

Cariera si baniCarieră și bani   
      Începutul lunii îți poate aduce probleme serioase de comunicare în relația cu un colegi sau pe aspecte care nu au legătură cu realitatea. Poate fi vorba despre invidioși, oameni care nu fac decât să îți vâneze greșelile. Fii precaut la deciziile pe care le iei acum și las-o mai ușor cu orgoliul.
    Este o lună în care te implici cu conștiinciozitate în proiectele comune, alături de colegii de muncă, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Totul depinde de capacitatea ta de a fi dedicat, calm, atent la detalii, dornic să înveți lucruri noi, să te perfecționezi, să accepți și punctul de vedere al celuilalt. Din data de 13 este necesar să fii prudent la actele semnate, colaborări, la modul în care se desfășoară negocierile, ședințele cu colegii, șefii, discuții care, oricât de inutile ți s-ar părea, vei avea ocazia să constați că este important să privești dincolo de aparențe. Ceva se pune la cale, nu prea știi ce, cum și de către cine! Trebuie să fii precaut, să eviți compromisurile, asocierile cu persoane care îți inspiră teamă, neîncredere. În a doua parte a lunii este posibil să apară tot felul de întârzieri legate de bani, eventuale împrumuturi pe care vrei să le obții sau nu mai primești sprijinul financiar din partea partenerului de viață. În preajma datei de 22 este bine să nu riști și să dai curs unei asocieri, colaborări cu persoane aflate în străinătate sau să te grăbești să pleci la muncă în străinătate. Sfătuiește-te cu persoane bine pregătite, din punct de vedere legal, asigură-ți spatele și nu te lăsa atras în asocieri care se vor dovedi nerentabile sau de-a dreptul păguboase, din punct de vedere financiar și nu numai.  
         Dai dovadă de rigiditate în relația cu colegii (poți fii considerat rece, neprietenos). Este nevoie de mai multă flexibilitate aici precum și de o gândire pozitivă. Această atitudine pesimistă ar putea să îți provoace multe probleme în colectivul de muncă.  Este important să alegi o direcție pe care să te concentrezi lăsând la o parte tot ceea ce te poate destabiliza, în plan emoțional și implicit relațional.

SanatateSănătate
      Încă din primele zile ale acestei luni te poți confrunta cu probleme  ale ficatului, stomacului, tensiune alternantă. Există predispoziția către arsuri, accidente. Neatenția ar putea conduce la accidentări cauzate de grabă sau dorința de a forța lucrurile în direcția dorită de tine. Ai nevoie de odihnă, de mai multă relaxare, preocupări care să te țină departe de orice sursă de stres. Las-o mai ușor cu nervii și apelează la medic, în cazul în care apar probleme de sănătate. Există riscul să recidiveze o problemă de sănătate care trebuie ținută sub control. În a doua parte a lunii te simți plin de energie fiind deosebit de important să nu exagerezi cu efortul fizic.