Luna mai 2020, Pești

Mai 2020, Pești
012 Pesti      În  această lună ai posibilitatea să călătorești, să acumulezi mai multe informații, să te dezvolți la nivel intelecutal. Ești admirat acum pentru felul tău deschis de a-ți exprima gândurile și trăirile. Te simți în largul tău, cât timp acumulezi și faci schimb de informații. Este momentul oportun pentru a urma un nou curs de perfecționare, de dezvoltare personală având capacitatea de a acumula mult mai ușor informațiile. Din data de 20 familia joacă un rol deosebit în viața ta preocupându-te mai mult de casă, părinți, călătorești în locurile natale, preferi să sondezi propria ființă, să te redescoperi, să îți găsești un mediu în care simți că rezonezi cu cei din jur, din punct de vedere psihic-emoțional. S-au adunat multe probleme de rezolvat prin gospodărie așa încât vei fi mult mai preocupat de sarcinile care țin de casă. Deviza lunii în discuție este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
      Chiar dacă treci printr-o perioadă mai confuză, din punct de vedere sentimental, reușești să te mobilizezi și să nu cedezi în fața încercărilor. Începutul lunii te aduce în fața unor confruntări cu partenerul de viață având ca subiect principal banii sau mai exact lipsa acestora. Vrei multe și dacă se poate cât mai repede, în timpul cel mai scurt. Este bine să fii atent și la nevoile celuilalt, la ce își dorește și evită să te pui doar tu în centrul atenției.
            În prima parte a lunii se observă tendința de a socializa cât mai mult cu tot felul de persoane, prin intermediul internetului, a telefonului, simți nevoia de a cunoaște oameni noi, interesanți astfel că sunt șanse mari ca, până la sfârșitul lunii, să te îndrăgostești. Nu este exclus să apară și probleme, dezamăgiri, implicarea într-o relație extraconjugală sau revenirea asupra unei foste relații de iubire ceea ce îți va crea probleme, dezamăgiri, în preajma datei de 22. Din data de 14 ești plin de energie, dornic să cucerești atenția sexului opus și chiar vei reuși. Este timpul să-ți învingi frica de a o lua de la capăt în plan sentimental și să o lași mai ușor cu victimizarea. Chiar dacă ai suferit în trecut, este momentul prielnic să dai o nouă direcție vieții tale amoroase. Ai tendința de a te implica într-o relație care nu corespunde așteptărilor tale emoționale, îndeosebi în preajma datei de 22. Poate că vei fi chiar tu cel care trădează în iubire.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu este foarte important să traversați împreună această perioadă destul de incertă din cadrul relației. În prima parte a acestei luni va predomina starea de armonie și de romantism împărtășind cu partenerul de viață momente de sensibilitate, afecțiune și apreciere.
           Spre sfârșitul lunii lucrurile par să se împotmolească, ceva nu funcționează așa cum ar trebui în relație, îndeosebi în preajma datei de 30, atunci când este posibil să intervină părinții și să îți strice armonia din mariaj. Poate că ești prea concentrat pe carieră și problemele de la locul de muncă uitând sau neglijând proiectele și înțelegerile din cadrul cuplului. Este recomandat să cauți o cale de mijloc, de compromis între cele două universuri. Cu răbdare, înțelepciune și sinceritate poți răzbate printre problemele apărute în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani                    
       Munca, serviciul sunt foarte importante pentru tine, de acolo vine mulțumirea dar și eventualele pierderi. Ai șanse reale de a fi promovat, apreciat dar, simultan, te poți confrunta cu unele probleme venite din partea superiorilor. Nu îți place munca de rutină și oricât de bine ai fi remunerat la jobul actual, tot îți dorești o schimbare a locului de muncă cu altul, în care meritele să-ți fie recunoscute. Ai tendința de a te crede mai valoros sau mai important decât ești, de fapt. Ai sentimentul că te-ai dedicat prea mult serviciului și că nu ești apreciat suficient. Chiar este necesar să renunți la orgoliu și să recunoști că poți face și tu greșeli. Este o perioadă trăită cu intensitate, în ceea ce privește munca, implicarea într-o afacere personală sau în tot ceea ce ține de posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Ai senzația că progresezi prea lent, că este nevoie de prea mult efort și organizare pentru a-ți atinge obiectivele din planul profesional. Ești mult mai realist în alegerile pe care le faci și chiar nu vrei să lași nimic la voia întâmplării. Ai șansa de a obține o avansare la locul de muncă, totul depinde de modul în care relaționezi în mediul de lucru, de diplomația și dedicarea ta. Apar totuși unele semne de întrebare, îndoieli infiltrate, în mod deosebit, de familie, în prima parte a lunii. Ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani. Oricât de mult te-ai strădui parcă tot nu este suficient. Acordă mai multă atenție la achizițiile pe care le faci și la documentele pe care le semnezi acum pentru că ești predispus la pierderi financiare, mai ales în a doua parte a lunii.
          În această perioadă ar fi bine să te folosești de abilitățile, talentele tale pentru a da curs unei eventuale colaborări menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.

SanatateSănătate      
     În această lună ar fi cazul să nu exagerezi cu munca, cu efortul fizic întrucât există riscul să recidiveze o problemă de sănătate. De la jumătatea lunii ești predispus la oboseală psihică, slăbire a sistemului imunitar fiind nevoie de mai multă mișcare în mijlocul naturii. Te poți confrunta cu probleme circulatorii, dureri de spate, de încheieturi, în a doua parte a lunii. Atenție la posibile tăieturi, răniri, poți suferi chiar și o intervenție chirurgicală, o extracție dentară. Este nevoie de mai multă relaxare dar și de un tratament alternativ.

Traffic

LOADING...