Luna mai 2020, Leu

Mai 2020, Leu
005 Leu      Încă de la începutul lunii ai sentimentul că lucrurile nu funcționează chiar așa cum ți-ai dori, fie că este vorba despre planul relațional sau de cel profesional. Este o lună de testarea a răbdării, a planurilor care trebuiesc regândite, reanalizate, al punerii în practică de noi strategii de lucru. În primele zece zile ale perioadei vei pune accentul pe familie dar și pe carieră fiind important să găsești un echilibru între cele două. Vei avea ocazia să constați că nu există jumătăți de măsură și că este absolut necesar să dai mai multă atenție celor dragi. Relația cu prietenii tinde să se tensioneze, îndeosebi din data de 13, fiind vorba despre reevaluarea unor proiecte derulate în comun cu aceștia. Este posibil să fi demarat în trecut o colaborare în care ai investit și timp și bani și să constați acum că nu ești recompensat pe măsura așteptărilor tale. Se cere prudență la ce gânduri, idei împărtășești prietenilor, spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la trădări, dezamăgiri venite din partea unor amici care se pare că profită de pe urma muncii tale. Deviza lunii este: „Bucuria nu este în lucruri, este în noi.” Richard Wagner

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
      Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se pare că ai multe proiecte de finalizat, alături de partenerul de viață. Îți dorești o schimbare importantă în relația de cuplu reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de carieră și relația de mariaj. Vrei să faci o schimbare de anvergură sau ești luat oarecum pe sus de eventuale propuneri de colaborare cu o firmă străină și astfel ești nevoit să faci deplasări în interes de serviciu, ceea ce riscă să (re)aducă starea de tensiune în relația de cuplu. Se discută mult despre educația copilului sau despre dorința de a avea un copil. Este o perioadă trăită cu intensitate, în cadrul cuplului, nu se poate vorbi despre rutină. Te implici în cadrul relației, nu lași nimic la voia întâmplării. Ești dornic să vezi că partenerul nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere afectiv, cât și material. Din data de 11 vei avea sentimentul că lucrurile nu se derulează chiar atât de armonios în relația de cuplu. Este posibil să te confrunți cu tot felul de obligații la locul de muncă și nu acorzi suficientă atenție relației de cuplu iar de aici să apară tot felul de probleme de relaționare. Îți organizezi cu foarte mare atenție timpul liber încercând să te concentrezi cât mai mult pe muncă și creativitate. Relația cu persoana iubită trece printr-o perioadă de testare. Dai dovadă de mai multă seriozitate în cadrul relației în care ești implicat, din punct de vedere sentimental. Preferi comunicarea sinceră, deschisă reușind să descoperi adevăratele intenții venite din partea partenerului de viață. Îți este greu să accepți o situație de compromis, timpul jucând un rol esențial pentru tine.
          În preajma datei de 22 astrele te predispun la probleme de comunicare în relația de dragoste. Este posibil să te îndrăgostești de o persoană din grupul de amici sau cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor. Nu este exclus să revină în viața ta o iubire din trecut care îți răscolește viața în mod profund. Spre sfârșitul lunii este posibil să finalizezi o relație de dragoste, în mare parte datorită intervenției unor amici. Poate fi și ocazia de a intra în posesia unor secrete, informații care să facă lumină într-o relație care îți punea serioase semne de întrebare. Pe tot parcursul acestei luni este nevoie de comunicare, de exprimarea gândurilor, a sentimentelor lăsând-o mai ușor cu gelozia, posesivitatea, dorința de a fi tu „regele” în relație.

Cariera si baniCarieră și bani               
         Ești foarte hotărât să îți îndeplinești marile ambiții în plan profesional iar acest lucru se poate realiza, în mod deosebit, în prima jumătate a  lunii, atunci când ești susținut de astre în demersurile tale profesionale. Nu te mulțumești cu puțin iar dacă locul de muncă nu-ți oferă suficiente satisfacții, morale și financiare, vei face tot posibilul să-l schimbi. Relația cu superiorii este destul de încordată, îndeosebi în preajma datei de 11, dar se pare că toate aceste probleme nu fac decât să te ambiționeze și mai mult și să observi cine este de partea ta. Pe tot parcursul acestei luni, oricât de mult te-ai strădui, se pare că tot mai ai ceva nou de învățat iar schimbul de experiență cu alte persoane din domeniul tău de activitate te va ajuta foarte mult să evoluezi. Dai dovadă de dinamism și inteligență știind cum să te faci apreciat pentru ideile tale inovatoare. Îți asumi rolul cu responsabilitate și nu te dai la o parte din fața provocărilor venite din partea competitorilor. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă ți se propune să te afiliezi la un grup, o asociație, îndeosebi în preajma datei de 22. Chiar dacă ți se propun tot felul de colaborări din partea unor amici este bine să nu te grăbești, ci să fii atent la ce anume se urmărește, care sunt adevăratele intenții. Evită să investești bani într-un proiect despre care nu deții suficiente informații.
         În a doua parte a lunii începi să resimți starea de oboseală sau te vei simți tensionat din cauza atmosferei de la locul de muncă. Ești oarecum lipsit de motivație, ba chiar ești ferm hotărât să schimbi locul de muncă. Evită însă să iei decizii la nervi! Bazează-te pe propriile forțe și las-o mai ușor cu amicii care nu fac decât să profite de pe urma ta!

SanatateSănătate
      Muncești mult, te agiți și astfel ești predispus la răniri, tăieturi, lovituri, mai ales în preajma datelor de 11 și 22. Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardio-vasculare dar și pe cele ale coloanei vertebrale. Eforturile pe care trebuie să le depui, în carieră,  te pot epuiza, dacă nu îți stabilești un program clar de relaxare și odihnă. Este recomandat să îți stabilești prioritățile și să îți acorzi timpul necesar de odihnă și relaxare, chiar dacă ai sentimentul, uneori, că ești depășit de evenimentele derulate la locul de muncă.

Traffic

LOADING...