Luna mai 2020, Gemeni

Mai 2020, Gemeni
003 Gemeni      Ești plin de energie, dornic să te implici în tot felul de activități, îndeosebi în grupul, asociația din care faci parte. Este posibil să fii perceput de către ceilalți prea insistent și astfel dorința ta de a face bine poate să se transforme în cu totul altceva ceea ce te  predispune la certuri în relația cu prietenii sau chiar cu partenerul de viață, la începutul lunii. Până în data de 11 va trebui să fii prudent în relația cu asociații, partenerii de afaceri. În preajma datei de 7 pot apărea unele probleme în relația cu colaboratorii, poți intra în posesia unor secrete care te vor ajuta să iei decizii care te vor avantaja. Pui la cale un proiect care vizează locul de muncă, relația cu șefii încercând să găsești o soluție clară la o situație tensionată de la locul de muncă. Din data de 20 începi să strălucești, te simți mult mai optimist, ești capabil să acționezi în direcția propusă. Nu te lăsa copleșit de griji, ci caută mai degrabă mediul potrivit pentru tine, oamenii cu care să rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. Deviza lunii analizate este: „Prietenii se aleg după suflet, nu după înfățișare.”

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                      
      Starea ta de tensiune, de nemulțumire de la începutul lunii riscă să te aducă în conflict și cu partenerul de viață și astfel acesta nu reușește să îți intre în grații sub nici-o formă. Fii mult mai atent la ce informații anume împărtășești prietenilor fiindcă s-ar părea că neclaritățile și neajunsurile din relația de cuplu se datorează și unor mesaje distorsionate, în mod oarecum voit, venite din partea unor „prieteni”. Din data de 13 se poate vorbi despre reluarea unei relații de amor secretă sau poate fi ocazia de a reevalua relația actuală de cuplu. Este posibil să intri în posesia unor secrete neplăcute, menite să destabilizeze relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma zilei de 22 poate fi vorba despre un eveniment inedit, neșteptat în ceea ce privește relația de dragoste și poate să aibă loc o răsturnare de situație. Nu este exclus să reapară un fost partener în viața ta și astfel ai ocazia unui nou început. Numai că, s-ar putea să constați că nu este chiar persoana de care ai nevoie pentru a te simți împlinit. Sunt prea multe neconcordanțe, nepotriviri sau pur și simplu prea multe nemulțumiri, multă suferință din trecut care revine acum în mintea și sufletul tău fiind destul să ierți nedreptatea care ți-a fost făcută. În această lună se poate deschide calea către reconcilieri, romantism, redescoperirea unor idealuri și direcții comune în relația de mariaj.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în prima parte a lunii sunt mari șanse de a da startul unei relații de amor. Nu te aștepta ca totul să fie roz și frumos, oricâte declarații și promisiuni de dragoste ți se fac acum. Fii atent la persoana căreia îi împărtășești gândurile, încrederea ta, în plan afectiv. S-ar putea să constați că ceea ce ți-ai planificat și încrederea acordată unei persoane de sex opus, în primele zece zile ale lunii, poate fi răsturnat sau apar tot felul de probleme în plan amoros, îndeosebi spre finalul perioadei. La sfârșitul lunii se va resimți tendința de a critica, de a judeca, poate pe nedrept, perechea de viață și astfel se poate ajunge foarte ușor la conflicte verbale având impresia că persoana iubită nu te apreciează la adevărata valoare. Ți se impun limite banii putând constitui motivul principal de conflicte în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani                          
      Muncești mult, dai dovadă de seriozitate, ești gata să îi susții pe ceilalți colegi în cadrul unui poriect profersional comun. Acordă atenție însă la eventualele probleme din cadrul unei colaborări, asocieri, îndeosebi în preajma datei de 7. Este posibil să intri în posesia unor secrete care te vor lămuri ce anume ai de făcut, dacă merită să investești timp, efort și bani. Ai o energie de invidiat, ești exigent, chiar și cu propria persoană, mai ales atunci când vine vorba despre finalizarea numitor activități. Competiția este acerbă dar reușești să faci față cu brio stresului. Mare atenție la atacurile din umbră, la critica sau bârfa venită din partea unor colegi invidioși, îndeosebi la începutul lunii. Începând cu data de 13 se resimte o stare de presiune în relația cu ceilalți, te simți pândit din umbră sau ai sentimentul că ceilalți nu te văd așa cum ești și de aici să apară tot felul de probleme în relația cu colegii. În preajma datei de 22 ar trebui să nu pui bază pe relația cu șefii sau să nu dai curs unei eventuale propuneri de a face o schimbare importantă în plan profesional. Este necesar să îți creezi strategii bine gândite, nu înainte de a te sfătui cu o persoană de încredere în luarea unor decizii importante. Poate fi și ocazia de a renunța  la un loc de muncă sau îți asumi noi responsabilități care depășesc posibilitățile tale, fizice și intelectuale. Este posibil să apară dezechilibre la locul de muncă, datorate unui șef avar, egoist, ești judecat și acuzat pe nedrept. Este necesar să te detașezi de oamenii care ți-au făcut mult rău de-a lungul timpului.

SanatateSănătate          
       Este o lună în care ar trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate, eventual să mergi la un consult medical, dacă observi că organismul nu mai face față tratamentului pe care deja îl urmezi. Ți-ar prinde bine să mergi la un salon de masaj, să faci mai multă mișcare în natură, să îți găsești preocupări pe plac sufletului tău. Prima parte a lunii se pare că te predispune la tot felul de evenimente neplăcute, menite să îți dea peste cap sistemul imunitar. Din data de 20, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, începi să revii la viață, să fii mai încrezător în propriile forțe, acționezi cu mai mult curaj. Organismul se reface mult mai rapid, după o eventuală intervenție chirurgicală sau dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă.