Luna mai 2020, Capricorn

Mai 2020, Capricorn
010 Capricorn        Ești dedicat copiilor, jocului bucurându-te de momente inedite, alături de cei dragi. Știi cum să ai o atitudine degajată încercând să vezi partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Știi cum să te exprimi în modul cel mai autentic! Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 20 vei pune accentul mai mult pe reevaluarea, reorganizarea muncii, creearea de noi strategii, în ceea ce privește jobul, colaborarea cu colegii, schimbarea programului de lucru. Poate fi vorba și despre necesitatea de a te preocupa mai mult de sănătatea propriului organism, de schimbarea regimului alimentar și de viață, de curățarea sufeltului și a trupului. Deviza lunii analizate este: „Locul cel mai frumos este locul în care îți găsești liniștea.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
      Până în data de 11 ai ocazia să te bucuri de iubire, să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană de sex opus, cunoscută la locul de muncă sau cu ocazia interacțiunilor din zona profesională. Este timpul să renaști prin intermediul iubirii având ocazia să dai startul unei noi relații de iubire sau să îți „cadă cineva cu tronc”, când nici nu mai sperai că este posibil așa ceva. Este minunat să redescoperi emoțiile, trăirile profunde, să simți că ai cu cine să împărtășești dragostea.
            Din data de 13 lucrurile se cam complică în relația de dragoste fiind posibil să constați că ai fost mințit sau că persoana iubită nu este ceea ce părea a fi. Cert este că ai ocazia să intri în posesia unor informații contradictorii, pe la jumătatea lunii. Este nevoie de o reevaluare a atitudinii în relația de dragoste existentă. Nu este exclus să reiei o relație de iubire cu un fost coleg de muncă fiind predispus însă la dezamăgire, la obstacole, limitări venite din partea celorlalți, îndeosebi în preajma datei de 22.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se insistă mai mult pe treburi casnice și prea puțin pe relația de suflet, pe exprimarea sentimentelor și a trăirilor frumoase. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datei 7, atunci când ai tendința de a fi posesiv, gelos, critici din orice sau chiar tu poți fi luat „la bani mărunți” pentru orice fleac de către partenerul de viață. Te aprinzi mult mai ușor, pui pasiune fiind mult mai dispus să lupți pentru a primi ceea ce îți dorești. Din data de 14 ești pus serios pe treabă, vrei să faci tot felul de modificări prin casă, să renovezi, să achiziționezi obiecte de valoare. Faci tot felul de planuri cu partenerul de viață, ceea ce nu este rău pentru că astfel reușiți să vă apropiați mai mult, să redescoperiți farmecul de a fi în doi, de a pune umărul la treabă împreună iar aceasta va suda și mai mult relația de cuplu.
          Este o lună de primăvară în care ai sentimentul că se repetă un scenariu și nu reușești să înțelegi de unde pornește toată această stare de nemulțumire, de neîmplinire în mariajul tău. Răspunsul este la tine fiind important să o lași mai ușor cu ego-ul, să te debarasezi de atitudinea rece, încercând să deții astfel controlul permanent asupra celuilalt.

Cariera si baniCarieră și bani                      
     Resimți, în mod profund, anumite schimbări produse în plan profesional, în ultimele două luni. Se pare că a venit timpul pentru a schimba ceva în atitudinea ta, vis-a-vis de colegi sau chiar poți lua o decizie pripită, care va lua prin surprindere multă lume, poate chiar și pe tine, îndeosebi în preajma datei de 22. Îți îndeplinești sarcinile de serviciu cu plăcere reușind să găsești un echilibru între muncă și distracție. Armonia relațiilor de la locul de muncă joacă un rol esențial în evoluția pozitivă din planul profesional. Cooperezi foarte bine cu ceilalți, îndeosebi la mijlocul lunii mai, totuși, se poate strecura și confuzia între tine și colegii tăi.
            În prima parte a lunii este recomandat să profiți de pe urma eventualelor oferte de colaborae, să îți dezvolți relațiile de prietenie cu persoane ce dețin funcții de răspundere. În a doua parte a lunii ai ocazia să reiei anumite negocieri, să renegociezi un contract de muncă sau să fii nevoit să renunți la actualul job datorită eventualelor probleme ale firmei unei îți desfășori activitatea. Cert este că se cere să acționezi cu multă prudență, să eviți compromisul, încălcarea legii, întrucât te poți confrunta cu pierderi de bani, plata de amenzi, sancțiuni.
            În a doua parte a lunii, este bine să fii mult mai atent la mesajele pe care le transmiți. Nu te grăbi să dai informații, până când nu ești sigur că aceastea ajung unde trebuie. Multe idei, cuvinte, proiecte pot fi interpretate în mod greșit, după data de 15. Este nevoie de multă dedicare și efort din partea ta pentru a reuși să găsești un loc de muncă sau pentru a câștiga banii de care ai nevoie. Este nevoie să îți gestionezi cu mare atenție banii, timpul de lucru, relația cu colegii și șefii. Nu te grăbi să iei decizii legate de job, îndeosebi în preajma datei de 22.  
            Se anunță o lună de efort susținut în plan profesional pentru a obține banii de care ai nevoie pentru plata facturilor curente.

SanatateSănătate
       Te poți confrunta cu probleme de sănătate, oboseală excesivă, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când ești predispus și la accidente, fracturi, probleme ale ficatului. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la epuizare psihică, insomnii, probleme de sănătate, o eventuală cronicizare a unei boli fiind nevoie de o intervenție medicală cât mai urgentă. Este posibil să revină o problemă medicală din trecut.

Traffic

LOADING...