Luna mai 2020, Berbec

Mai 2020, Berbec
001 Berbec     În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți încercând să găsești noi posibilități de progres în plan material, îmbinând utilul cu plăcutul. Ai tot felul de idei, care mai de care mai ingenioase reușind să impresionezi mediul din care faci parte, prin inspirație, dedicare, îndeosebi atunci când vine vorba despre carieră. De tine depinde modul în care soliciți ajutorul unor persoane cu care ai mai colaborat și în trecut. Fii prudent în relația cu prietenii, cu grupul din care faci parte, îndeosebi în preajma datei de 10, atunci când pot apărea tot felul de probleme de comunicare, reproșuri, pierderi datorate unor neînțelegeri care vizează actele, banii. Din data de 20 încerci să găsești alternative de colaborare pentru a atrage mai multe fonduri în bugetul personal. Vei avea ocazia să constați că planurile făcute, oricât de realiste păreau și ușor de concretizat, nu îți vor aduce rezultatele mult dorite în plan financiar. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Un vis nu devine realitate prin magie. Este nevoie de transpiraţie, determinare şi muncă grea.” Colin Powell

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                   
      Viața relațională este dinamică, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când acorzi mai multă atenție relației de mariaj. Ești orgolios iar ambițiile tale nu fac decât să amplifice și mai mult starea de tensiune din relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 11. Fii prudent la modul în care îți exprimi gândurile, dorințele, așteptările și nu te lăsa angrenat în discuții lipsite de sens pentru că riști să pierzi din vedere esențialul. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre banii cheltuiți de partenerul de viață uitând că în relație sunteți doi. Deosebit de important este să fii mult mai deschis către celălalt, înțelegător, răbdător. Este de preferat să nu te „lași dus de val” și să renunți la o relație în care ai investit mult timp, sentimente. Trebuie doar să aștepți să treacă această perioadă mai puțin plăcută în plan relațional. De evitat compromisul întrucât există riscul să „alergi după doi iepuri și să nu prinzi niciunul”. Este important să pui accentul pe comunicare, pe exprimarea propriilor dorințe, să accepți că ai și tu limitele, slăbiciunile tale iar partenerul de viață trebuie să fie înțeles.
            În a doua parte a lunii va trebui să fii prudent la implicarea rudelor în viața ta sau se pot ivi tot felul de alteracții între tine și partenerul de viață pe tema unor acte, documente. Este posibil ca partenerul să întâmpine probleme având nevoie de susținerea ta, de suportul tău moral. În preajma datei de 22 lucrurile tind să scape de sub control, în plan amoros, existând posibilitatea să revină în viața ta un partener din trecut și să constați că mai erau anumite lucruri de lămurit. Situația poate fi destul de confuză, mai ales că preferi să ții această reîntâlnire departe de ochii lumii.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să petreci momente pline de încântare și pasiune alături de persoana iubită, îndeosebi în prima parte a lunii. Depinde doar de tine, de modul tău de a fi, de atitudinea ta dacă reușești să păstrezi această stare de armonie și pasiune din relația de amor.  În a doua parte a lunii este posibil să ai sentimentul că nu ești înțeles de persoana iubită sau că, oricât de mult ai căuta să întâlnești sufletul pereche, nu ai șanse să îl găsești.
            Din data de 28 ești preocupat de amenajarea spațiului personal, de renovare, pui mai mult accent pe cumpărături pentru casă, familie. Ești dornic să întemeiezi o familie sau te preocupi mai mult de relația cu părinții.

Cariera si baniCarieră și bani                         
      La începutul lunii ai ocazia să culegi roadele unei munci susținute, fie că este vorba despre bani sau succesul în plan profesional. Nu trebuie să te „culci pe o ureche” și să consideri că așa va fi tot timpul. Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli, investiții, ascoieri. Nu te grăbi să semnezi orice contract și nu accepta să intri în orice organizație, asociație.
         Din data de 13 vei observa că urmează o perioadă destul de apăsătoare, mai ales când vine vorba despre negocieri, contracte, relația cu publicul. Este timpul să acționezi cu mai multă prudență și în relația cu șefii, să nu iei de bună că ceea ce ți se promite acum a fi în favoarea ta.
         În a doua parte a lunii pot apărea tot felul de restricții, vis-a-vis de carieră, ai sentimentul că „pedalezi în gol”, că lucrurile nu se așează așa cum ți-ai propus, oricât de mult te-ai străduit să fii organizat, atent la eventuale probleme cu colegii, șefii. De evitat compromisul! Nu este deloc exagerat dacă ai sentimentul că ești urmărit, șantajat sau că alții încercă să se folosească de tine și să îți „pună în cârcă” anumite responsabilități care te vor defavoriza în plan socio-profesional. Fii prudent, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când este posibil să apară probleme legate de transport, comunciare, asocieri, semnarea de acte oficiale. Starea ta de impulsivitate nu face decât să tensioneze și mai mult relația cu colegii, îndeosebi spre sfârșitul lunii.  
        Dacă te-ai gândit să demarezi o afacere personală, o perioadă potrivită pentru aceasta ar fi până în data de 8. Ai posibilitatea să obții aprobările necesare din partea unei instituții de stat mult mai repede sau primești susținerea financiară de care ai nevoie, la momentul oportun. Luna Plină în zodia Scorpion din data de 7 aduce în lumină acțiuni, proiecte legate de propria afacere sau banii veniți prin intermediul partenerului de viață sau de afaceri, demarate în toamna anului trecut. Sunt aduse la lumină secrete care țin de bani, taxe și impozite, un eventual proces, o moștenire.

SanatateSănătate
      Te poți confrunta o stare de agitație, stres, oboseală fiind predispus la accidente, îndeosebi în preajma datei de 11 dar și 22. Este recomandat să îți dirijezi energia către activități menite să te ajute; încearcă să lași deoparte grijile cotidiene. La începutul lunii ești predispus la insomnii, migrene, probleme care vizează zona capului. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură, la sala de sport, să urmezi un regim de viață și alimentar adecvat.
            Din data de 28 ești solicitat de treburile gospodărești, de renovare, reparații prin casă astfel că este recomandat să acorzi atenție la modul în care faci treburile casei pentru că ești predispus la accidentări prin gospodărie. Fii calm și nu te grăbi! În a doua parte a lunii ești plin de energie, dornic să călătorești, să socializezi, să vizitezi locurile natale. Este important să te relaxezi mai mult, să te detașezi de problemele cotidiene.

Traffic

LOADING...