Luna mai 2020, Balanță

Mai 2020, Balanță
007 Balanta       În prima parte a lunii vei pune accent pe noi posibilități de a primi bani prin intermediul celorlalți. Ești mult mai preocupat de plata taxelor, a impozitelor, de rezolvarea unor aspecte care vizează un eventual proces, achitarea unor datorii. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Din data de 20 va trebui să dai dovadă de atenție în relația cu persoanele aflate la distanță, eventual în străinătate. Se va observa o mai mare dorință de a te implica în tot ceea ce înseamnă cursuri, studii universitare și postuniversitare, dorința de a finaliza anumite studii. Este posibil să programezi sau chiar să pleci într-o călătorie peste hotare. Evită să dai curs unei colaborări cu persoane aflate în străinătate, care îți pun mari semne de întrebare. Deviza ta, în această lună, este: „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
     În primele zece zile ale acestei luni ești dornic să cucerești atenția sexului opus debordând de energie, nevoia de sexualitate, dorința de a iubi și de a fi iubit. Nu îți scapă nimic, ba chiar ai tendința să „joci pe mai multe fronturi” ceea ce nu îți veni deloc ușor, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când va trebui să dai tot felul de explicații când se vor descoperi acțiunile tale de la începutul acestei luni. Dar, cum universul parcă complotează pentru a te pune la punct, în ceea ce privește relația de dragoste, ei bine, din data de 11, va trebui să fii mult mai atent la ceea ce faci, la atitudinea pe care o adopți în relația cu persoana iubită. Vrei să schimbi direcția, să renunți la o relație în favoarea alteia neștiind prea clar ce să alegi.
            În a doua parte a lunii vei avea ocazia să constați că o mare parte din vina dezechilibrului din relația de mariaj se datorează și intervenției venite din partea părinților astfel că este indicat să încerci găsirea unei căi de comunicare și de echilibru în relația existentă apelând la intuiția și diplomația ta. Dacă chiar vrei să salvezi această căsnicie este bine să pleci într-o călătorie în doi, departe de orice agitație și stare de tensiune. Traversezi o perioadă interesantă, din punct de vedere sentimental, reușind cu greu să înțelegi sensul relației de dragoste în care ești implicat acum. Poate că ești pretențios în relații, nu te mulțumești cu orice partener sau, pur și simplu, aștepți să apară ceva mai promițător.
            Pe tot parcursul acestei luni vei aborda relația de dragoste în mod original redescoperind cât de important este să petreci mai mult timp în doi, pentru a afla dacă persoana cu care ești este ceea ce îți dorești. În preajma datei de 22 va trebui să fii deosebit de atent la o eventuală relație de cuplu din trecut, la probleme menite să te ia prin suprindere sau să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. La sfârșitul perioadei ar fi bine să eviți luarea unor decizii, vis-a-vis de relația de cuplu. Nu sunt favorizate acum schimbările care vizează relația sentimentală.

Cariera si baniCarieră și bani               
      Încă de la începutul lunii este nevoie de prudență în relația cu colegii sau dacă te-ai decis să schimbi direcția în plan profesional. Pot apărea confuzii, nemulțumiri, vis-a-vis de bani. Te simți nedreptățit, nu ești remunerat pe măsura așteptărilor tale. Ești o persoană care se poate adapta la orice mediu de lucru reușind să aduci echilibrul și armonia în colectivul de muncă. Acordă atenție însă la riscul de a te confrunta cu schimbări de direcție, în plan profesional dar și financiar datorită unor decizii neșteptate venite din partea unui șef. Nu este cazul să îți pierzi curajul și încrederea în tine, ci fii mult mai atent la ceea ce se vorbește „în culise”. Ai tendința de a-ți sacrifica dorințele, interesele sau timpul tău liber pentru a îndeplini sarcinile de serviciu. Este nevoie de mai multă deschidere, comunicare sinceră cu colegii dar și cu superiorii pentru a putea să-ți spui, în mod ferm, punctul de vedere, ce anume te deranjează. Din data de 13 muncești intens, te implici cu mai multă conștiinciozitate în rezolvarea saricinilor de serviciu. Este posibil ca implicarea ta în rezolvarea anumitor sarcini de serviciu,să fie intepretată greșit de către unii dintre colegi și ajungi astfel, de la simple glume, la adevărate contraziceri, certuri. Fii prudent, în acest sens, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            La jumătatea lunii este recomandat să acorzi atenție la colaboratorii, parteneriatele în care te implici. Dușmanii pândesc din umbră așa că nu se poate vorbi încă despre relaxare, în relația cu colegii de muncă. În preajma datei de 22 relațiile de parteneriat, asocierile au de suferit fiind nevoie de mobilizare din partea ta pentru a ajunge la echilibru. Poți să descoperi că ai fost trădat, mințit, că multe din ideile tale au fost folosite de alți colaboratori în scop egoist. Pe tot parcursul acestei luni va trebui să fii atent la modul în care gestionezi veniturile, la ce achiziții faci, la felul în care negociezi eventuale contracte. Nu te grăbi să semnezi un contract de muncă sau un parteneriat, îndeosebi în preajma datelor de 11 și 22!

SanatateSănătate
      Este o lună în care ai ocazia să redescoperi nevoia de a călători, de a te redescoperi prin intermediul interacțiunii cu oamenii. Trupul și sufletul tău au nevoie de odihnă, de relaxare, de plimbări în mijlocul naturii. Pot apărea semne de oboseală a trupului, în preajma zilelor de 3 și 22, atunci când ești predispus la epuizare fizică și mentală. Din data de 14 ești tot mai agitat, dornic să muncești implicându-te în multe acțiuni care te vor solicita fizic și te pot predispune la accidente de muncă și/sau chiar în propria gospodărie. Fii prudent la eventuale loviri la picioare, accidentări în zona gambelor, genunchi, glezne. Atenție la posibilele probleme ale ficatului și/sau probleme care țin de rinichi, după data de 13. Ești predispus la excese alimentare dar și la probleme respiratorii, în preajma datei de 30.

Traffic

LOADING...