Luna mai 2019, Vărsător

Mai 2019, Vărsător
011 Varsator     Famila joacă un rol esențial pentru tine, în această lună. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Ai acum ocazia să te redescoperi prin intermediul familiei și al partenerului de viață. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult pe această temă. Muncești mult, mai ales fizic, în propria gospodărie dedicându-te aproape exclusiv treburilor casnice. Deviza ta pentru luna analizată este: „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, eventuale călătorii la locurile natale, investiții imobiliare. Îți vin tot felul de idei ce vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție.
       Cu Venus în casa familiei (zodia Taur), din data de 15 mai, ești mai liniștit preferând să stai retras, în mediul tău fiind perceput de ceilalți ca fiind, poate, prea comod, lipsit de sentimente. Este posibil să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta, prin intermediul părinților.  
      Din data de 21 mai socializezi mai mult cu sexul opus, ai chef de flirturi, atragi prin umor, cuvinte bine meșteșugite ceea ce te poate conduce și la complicații, compromisuri, implicarea în relații de scurtă durată dar trăite cu intensitate, care pot să îți creeze probleme de imagine în plan social. Discuțiile secrete sunt acum dezvăluite, personaje care au făcut parte din trecutul tău amoros revin acum în mod surprinzător.
       La sfârșitul lunii ești predispus la certuri, despărțiri cu mare „tam-tam”, atrăgând asupra ta dușmănii redutabile, greu de gestionat. Discuțiile pornesc, în mare parte, de la casă, proprietate fiind foarte greu să ajungeți la un acord comun, la o înțelegere. Ești ferm convins că ai dreptate și nu vrei să cedezi nimic. Ești predispus la agresivitate, atacuri verbale. Cântărește cu mare atenție acțiunile și demersurile pe care vrei să le demarezi în această perioadă și evită să fii agresiv în relația de mariaj.
       Este recomandat să nu amesteci relația sentimentală cu obligațiile de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii analizate. Evită confesarea, împărtășirea propriilor dorințe cu anumite persoane care par de încredere, la prima vedere, dar despre care vei afla, cât de curând, că nu sunt ceea ce par a fi.

Cariera si baniCarieră și bani       
       În prima parte a lunii ești dedicat mai mult familiei încercând să o lași mai ușor cu munca. Muncești dar în ritmul tău, fără să mai încerci să te dai peste cap pentru a rezolva orice fleac. Doar de tine depinde, de felul în care te organizezi, atitudinea pe care alegi să o adopți în relația cu colegii de muncă. Îți îndeplinești cu plăcere aceste sarcini găsindu-ți echilibrul prin muncă. Cooperezi bine cu colegii fiind o prezență plăcută pentru aceștia. Dai dovadă de inspirație, creativitate și originalitate fiind un foarte bun negociator. Ai putere de convingere știind cum să ajungi la sufletul interlocutorului. Ești în mare formă, atunci când vine vorba despre intermedieri diplomatice sau de a readuce starea de armonie în cadrul grupului de muncă.
       Spre sfârșitul acestei luni te poți lovi de unele adversități venite din partea colegilor. Vei resimți în mod profund starea de dezamăgire, de trădare având sentimentul că ești urmărit permanent, analizat, criticat. În preajma datei de 11 mai ai ocazia să dezvolți relații de bun augur cu un superior, poți să primești o avansare, o mărire de salariu, recunoașterea meritelor.
       Din data de 16 mai se poate vorbi despre multă muncă, ambiții profesionale care pot fi înfrânate de unele șicane venite din partea colegilor sau a colaboratorilor. Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai atent la modul în care gestionezi anumite negocieri, ce acte semnezi, documente importante, facturi dar și la relația cu șefii.
       Te poți aștepta la câștiguri financiare, îndeosebi în prima parte a lunii. Din păcate, te vei avânta în tot felul de cheltuieli, activități costisitoare menite să îți dea bugetul personal peste cap, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate   
         Starea de nervi, de agitație ar putea să-ți provoace probleme cardiace dar și dureri de cap, încă de la începutul perioadei. Nu vor lipsi nici durerile de spate, dureri ale încheieturilor, probleme stomatologice. La sfârșitul lunii există riscul să te confrunți cu o infecție la rinichi, dureri oculare, probleme ale căilor respiratorii. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare și, nu în ultimul rând, de un regim alimentar adecvat.