Luna mai 2019, Scorpion

Mai 2019, Scorpion 008 Scorpion       
      Este timpul să conștientizezi cât de important este să fii mult mai atent în relația cu ceilalți, să lași de la tine, să fii înțelegător, răbdător, să ierți. Ești mult mai tentat să intri în tot felul de competiții, încerci să demonstrezi că ideile tale sunt cele mai bune. Te străduiești să fii de un real folos pentru cunoscuți și nu numai, fără a lăsa impresia că ești umil sau „slab de înger”. Ai o atitudine mult mai curajoasă în fața vieții redescoperindu-te prin intermediul celorlalți. Încerci să profiți din plin de oportunitățile de progres prin intermediul  relațiilor de parteneriat fiind capabil să rupi starea de monotonie din cadrul grupului în care activezi. Ai foarte multe idei, proiecte care îți vin în minte fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe o singură direcție. Deviza ta, în această lună, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
      Lucrurile sunt destul de neclare dominând acum starea de incertitudine, de iluzie în cadrul relației de dragoste în care ești implicat de ceva timp. Deși ai putere de seducție și nu duci lipsă de apreciere venită din partea sexului opus te poți confrunta cu o stare de nemulțumire în amor. Este posibil ca persoana pentru care ai sentimente profunde de dragoste să nu fie accesibilă social sau pregătită pentru a începe o nouă relație sau, pur și simplu, să constați că ai investit timp și sentimente într-o relație care nu a dus nicăieri, îndeosebi în primul decan.
       În preajma datei de 5 mai ai ocazia să dai startul unei noi relații de cuplu sau poți readuce atmosfera de echilibru și înțelegere în relație. Ești mult mai deschis către partenerul de viață venindu-ți mai ușor să te faci înțeles, ascultat, părerile tale sunt luate în seamă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în preajma datei de 18 mai, te poți aștepta la o cerere în căsătorie sau poate chiar tu ești cel căruia îi vine brusc cheful să dea startul unei relații de lungă durată.
       Dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu poți fii mult mai dispus să-ți concentrezi energia în cadrul relației. Simți că eforturile tale de a readuce liniștea în cuplu nu sunt în zadar reușind să te bucuri de reale momente de romantism, de apreciere, ai parte de multă atenție venită din partea persoanei iubite. Te implici cu mai multă responsabilitate fiind acum mai realist, străduindu-te cu succes să îndeplinești îndatoririle de familist.
       Din data de 21 mai urmează o perioadă mult mai intensă, din punct de vedere intim, sexual fiind dornic să cunoști noi persoane de sex opus, având chef de aventuri, de a experimenta în plan amoros.
       Spre sfârșitul perioadei analizate ești mult mai impulsiv resimțind o puternică stare de tensiune în cadrul relației de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Încă de la începutul lunii te confrunți cu eventuale certuri, schimbări de direcție în plan profesional. Nu prea te poți baza pe colegi, pe susținerea venită din partea vreunui superior. Tot ce ai de făcut este să nu iei decizii la nervi și să fii atent la modul în care ai putea să obții mai multe avantaje în plan financiar. În preajma datei de 6 mai este posibil să apară discuții neplăcute cu colegii pe tema salariului, fie nu ești remunerat pe măsură, fie ești îndemnat la compromisuri pentru a obține mai mulți bani.
       În preajma datei de 6 mai este posibil să te confrunți cu pierderi financiare sau cheltuieli care neprevăzute. Evită să încalci legea întrucât te poți confrunta foarte repede cu amenzi, sancțiuni, eventual te trezești implicat într-un proces.
      Ai șansa, în a doua parte a lunii mai, să îți demonstrezi  capacitățile și experiența dobândită, de-a lungul timpului, în plan profesional. Te remarci prin curaj, originalitate precum și încrederea că tot ceea ce faci acum este de bun augur, nu doar pentru tine, ci și pentru colectivul de muncă din care faci parte. Te simți util, apreciat, fapt care te motivează să muncești cu și mai multă conștiinciozitate. Ești deschis, dornic să înveți dar și să dai informația mai departe așa că ești considerat un bun coleg și un colaborator de nădejde.
        În a doua parte a lunii există posibilitatea să găsești jobul la care visezi de mult timp, în ciuda obstacolelor cu care te confrunți, încă de la începutul perioadei. Totul este să nu îți pierzi speranța și să cauți alternative, eventual apelează la ajutorul unor prieteni.
       Este posibil ca o colaborare din trecut să-ți creeze probleme, în preajma datei de 30 mai. Te poți confrunta cu unele probleme legale, încălcarea unor înțelegeri din partea partenerilor de afaceri. Ești predispus la compromisuri în carieră datorită lăcomiei sau, pur și simplu, din dorința de ascensiune într-un timp cât mai scurt sau folosindu-te de tot felul de tertipuri, inclusiv șantaj.

SanatateSănătate       
      Ai grijă la predispoziția către accidente, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni. Există acum tendința de îngrășare, poți apărea afecțiuni ale coloanei vertebrale sau disfuncții renale. Este posibil să apară probleme în zona capului, insomnii, stări de depresie, în prima parte a lunii. Spre sfârșitul lunii ești predispus la exagerarea cu mâncarea dar și cu efortul fizic și intelectual ceea ce îți poate da peste cap metabolismul.