Luna mai 2019, Pești

Mai 2019, Pești
012 Pesti       În  această lună ai posibilitatea să călătorești, să acumulezi mai multe informații, să te dezvolți la nivel intelecutal. Ești admirat acum pentru felul tău deschis de a-ți exprima gândurile și trăirile. Te simți în largul tău, cât timp acumulezi și faci schimb de informații. Este momentul oportun pentru a urma un nou curs de perfecționare, de dezvoltare personală având capacitatea de a acumula mult mai ușor informațiile. Din data de 21 mai familia joacă un rol deosebit în viața ta preocupându-te mai mult de casă, părinți, călătorești în locurile natale, preferi să sondezi propria ființă, să te redescoperi, să îți găsești un mediu cu care simți că rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. S-au adunat multe probleme de rezolvat prin gospodărie așa încât vei fi mult mai preocupat de sarcinile care țin de casă. Deviza lunii în discuție este: „Pentru orice realizare primul pas este curajul.” J. W. Ghoete

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Chiar dacă treci printr-o perioadă mai confuză, din punct de vedere sentimental, se pare că nu renunți la primele obstacole apărute în calea ta.
Începutul lunii te aduce în fața unor confruntări cu partenerul de viață având ca subiect principal banii sau mai exact lipsa acetora. Vrei multe și dacă se poate cât mai repede, în scurt timp. Este bine să fii atent și la nevoile celuilalt, la ce își dorește și evită să te pui doar tu în centrul atenției.
       Ești amabil, fermecător, o adevărată atracție pentru sexul opus așa că nu se poate vorbi despre statul la distanță, atunci când vine vorba despre dragoste, îndeosebi din data de 21 mai. Este timpul să-ți învingi frica de a o lua de la capăt și să o lași mai ușor cu victimizarea. Chiar dacă ai suferit în trecut, este momentul prielnic să dai o nouă direcție vieții tale amoroase.
      Spre sfârșitul perioadei analizate se recomandă să fii mult mai calm, atent cu persoana iubită. Ai tendința de a te implica într-o relație care nu corespunde așteptărilor tale emoționale, îndeosebi în preajma datei de 19 mai. Poate că vei fii chiar tu cel care trădează în iubire.
      Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu este foarte important să traversați împreună această perioadă destul de incertă din cadrul relației. În prima parte a acestei luni va predomina starea de armonie și de romantism împărtășind cu partenerul de viață momente de sensibilitate, afecțiune și apreciere. Spre sfârșitul lunii lucrurile par să se împotmolească, ceva nu funcționează așa cum ar trebui în relație, îndeosebi în preajma datei de 30 mai, atunci când este posibil să intervină părinții și să îți strice armonia din mariaj. Poate că ești prea concentrat pe carieră și problemele de la locul de muncă uitând sau neglijând proiectele și înțelegerile din cadrul cuplului. Este recomandat să cauți o cale de mijloc, de compromis între cele două universuri. Cu răbdare, înțelepciune și sinceritate poți răzbate printre problemele apărute în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Munca, serviciul sunt foarte importante pentru tine, de acolo vine mulțumirea dar și eventualele pierderi. Ai șanse reale de a fi promovat, apreciat dar, simultan, te poți confrunta cu unele probleme venite din partea superiorilor. Nu îți place munca de rutină și oricât de bine ai fi remunerat la jobul actual, tot îți dorești o schimbare a locului de muncă cu altul, în care meritele să-ți fie recunoscute. Ai tendința de a te crede mai valoros sau mai important decât ești, de fapt. Ai sentimentul că te-ai dedicat prea mult serviciului și că nu ești apreciat suficient. Chiar este necesar să renunți la orgoliu și să recunoști că poți face și tu greșeli. Este o perioadă trăită cu intensitate, în ceea ce privește munca, implicarea într-o afacere personală sau în tot ceea ce ține de posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. Ai senzația că progresezi prea lent, că este nevoie de prea mult efort și organizare pentru a-ți atinge obiectivele din planul profesional. Ești mult mai realist în alegerile pe care le faci și chiar nu vrei să lași nimic la voia întâmplării.
            Ai șansa să obții o avansare la locul de muncă, totul depinde de modul în care relaționezi în mediul de lucru, de diplomația și dedicarea ta. Apar totuși unele semne de întrebare, îndoieli infiltrate, în mod deosebit, de familie, în prima parte a lunii mai. Ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani.
        Oricât de mult te-ai strădui parcă tot nu este suficient. Acordă mai multă atenție la achizițiile pe care le faci și la documentele pe care le semnezi acum pentru că ești predispus la pierderi financiare, mai ales în prima parte a perioadei.

SanatateSănătate
      Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardiace dar și tot ceea ce ține de infecții în organism. Te poți confrunta cu probleme circulatorii, cu insolații, dureri de spate, de încheieturi, în primul decan al perioadei. Atenție la posibile tăieturi, răniri, poți suferi chiar și o intervenție chirurgicală, o extracție dentară. Este nevoie de mai multă relaxare dar și de un tratament alternativ. Este recomandat ca, după data de 21 mai, să începi o cură de slăbire, dacă te lupți cu kilogramele în plus. Plimbările în mijlocul naturii te vor deconecta cu adevărat.