Luna mai 2019, Leu

Mai 2019, Leu
005 Leu      Acest început de lună îți creează o oarecare stare de nesiguranță și tensiune în relația cu superiorii. Tot ce ai de făcut este să fii sincer cu propria persoană și să ai curajul să renunți la o anumită colaborare sau proiect ce nu corespunde așteptărilor tale. Este posibil să te confrunți cu pierderi datorate relației cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Din data de 6 mai se amplifică șansa de a fi promovat la locul de muncă, în urma finalizării unor cursuri de perfecționare. Știi cum să te faci remarcat, apreciat de către șefi, mai ales că, de la jumătatea lunii, capeți și mai multă încredere în tine. Relația cu prietenii tinde să se tensioneze, îndeosebi în prima parte a lunii. Se cere prudență la ce gânduri, idei împărtășești prietenilor spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la trădări, dezamăgiri venite din partea unor amici care se pare că profită de pe urma muncii tale. Deviza lunii este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
     Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se pare că ai multe proiecte de finalizat, alături de partenerul de viață. Îți dorești o schimbare importantă în relația de cuplu reușind cu greu să te împarți între obligațiile care țin de carieră și relația de mariaj. Vrei să faci o schimbare de anvergură sau ești luat oarecum pe sus de eventuale propuneri de colaborare cu o firmă străină și astfel ești nevoit să faci deplasări în interes de serviciu, ceea ce riscă să readucă starea de tensiune în relația de cuplu.
        Se discută mult despre educația copilului sau despre dorința de a avea un copil. Este o perioadă trăită cu intensitate în cadrul cuplului, nu se poate vorbi despre rutină. Te implici în cadrul relației, nu lași nimic la voia întâmplării. Ești dornic să vezi că partenerul nu duce lipsă de nimic, atât din punct de vedere afectiv, cât și material.
        Îți organizezi cu foarte mare atenție timpul liber încercând să te concentrezi cât mai mult pe muncă, pe creativitate. Relația cu persoana iubită trece printr-o perioadă de testare. Dai dovadă de mai multă seriozitate în cadrul relației în care ești implicat, din punct de vedere sentimental. Preferi comunicarea sinceră, deschisă reușind să descoperi adevăratele intenții venite din partea partenerului de viață. Îți este greu să accepți o situație de compromis, timpul jucând un rol esențial pentru tine.
        În preajma datei de 17 mai astrele te predispun la o dragoste fulger existând astfel șansa de a te îndrăgosti de o persoană cunoscută prin intermediul jobului sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. Poate fi șansa de a da startul unei relații de lungă durată.
      Spre sfârșitul lunii este posibil să finalizezi o relație de dragoste, în mare parte datorită intervenției unor amici. Poate fi și ocazia de a intra în posesia unor secrete, informații care să facă lumină într-o relație care îți punea serioase semne de întrebare.
      Pe tot parcursul acestei luni este nevoie de comunicare, de exprimarea gândurilor, a sentimentelor lăsând-o mai ușor cu gelozia, posesivitatea, dorința de a fi tu regele în relație.

Cariera si baniCarieră și bani
       Ești foarte hotărât să-ți îndeplinești marile ambiții în plan profesional iar acest lucru se poate realiza, în mod deosebit, de la jumătatea lunii, atunci când ești susținut de astre în demersurile tale profesionale. Nu te mulțumești cu puțin iar dacă locul de muncă nu-ți oferă suficiente satisfacții morale și financiare, vei face tot posibilul să-l schimbi. Relația cu superiorii este destul de încordată, îndeosebi la începutul lunii, dar se pare că toate aceste probleme nu fac decât să te ambiționeze pentru a căuta un nou loc de muncă, mult mai avantajos.
       Pe tot parcursul lunii analizate investești cu folos multă energie pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Dai dovadă de dinamism și inteligență știind cum să te faci apreciat pentru ideile tale inovatoare. Îți asumi rolul cu responsabilitate și nu te dai la o parte din fața provocărilor venite din partea competitorilor. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, dacă ai semnat un contract, îndeosebi în preajma datelor de 3, 9 și 31 mai. Ești predispus la compromisuri încercând să obții anumite avantaje profesionale prin mijloace necinstite.
       În a doua parte a lunii începi să resimți starea de oboseală sau te vei simți tensionat din cauza atmosferei de la locul de muncă. Ai sentimentul că ești „săpat”, trădat de un coleg, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
      Bazează-te pe propriile forțe și las-o mai ușor cu amicii care nu fac decât să profite de pe urma ta!

SanatateSănătate
   Muncești mult, te agiți și astfel ești predispus la răniri, tăieturi, lovituri, mai ales la începutul lunii. Supraveghează-ți îndeaproape problemele cardio-vasculare dar și pe cele ale coloanei vertebrale. Eforturile pe care trebuie să le depui, atât în plan profesional, cât și în viața sentimentală, te pot epuiza dacă nu îți stabilești un program clar de relaxare și odihnă. Este recomandat să îți stabilești prioritățile și să îți acorzi timpul necesar de odihnă și relaxare, chiar dacă ai sentimentul, uneori, că ești depășit de evenimentele derulate la locul de muncă.