Luna mai 2019, Gemeni

Mai 2019, Gemeni
003 Gemeni        Ești plin de energie, dornic să te implici în tot felul de activități, îndeosebi în grupul, asociația din care faci parte. Este posibil să fii perceput de către ceilalți prea insistent și astfel dorința ta de a face bine să se transforme în cu totul altceva ceea ce te poate predispune la certuri în relația cu prietenii sau chiar cu partenerul de viață, la începutul lunii mai. Din data de 6 mai devii mai ascuns, nu mai vrei să împărtășești cu oricine ideile, gândurile tale preferând să acționezi în secret. Pui la cale un proiect care vizează locul de muncă, relația cu șefii încercând să găsești o soluție clară la o situație tensionată de la locul d emuncă. Din data de 21 mai începi să strălucești, te simți mult mai optimist, ești capabil să acționezi în direcția propusă. Nu te lăsa copleșit de griji, ci caută mai degrabă mediul potrivit pentru tine, oamenii cu care să rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. Deviza lunii analizate este: „Valoarea omului se măsoară după greutățile prin care a trecut.” Voltaire.

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
        Starea ta de tensiune, de nemulțumire de la începutul lunii riscă să te aducă în conflict și cu partenerul de viață și astfel nu reușește să îți intre în grații sub nici-o formă. Fii mult mai atent la ce informații anume împărtășești prietenilor fiindcă s-ar părea că neclaritățile și neajunsurile din relația de cuplu se datorează și unor mesaje distorsionate, în mod oarecum voit, venite din partea unor „prieteni”.
            Din data de 15 mai este posibil să te implici într-o relație de amor secretă simțindu-te foarte bine alături de persoana iubită. În preajma zilei de 17 mai poate fi vorba despre un eveniment inedit, neșteptat în ceea ce privește relația de dragoste și poate să aibă loc o răsturnare de situație. Nu este exclus să reapară un fost partener în viața ta și astfel ai ocazia unui nou început.
Cât timp viața ta este presărată cu starea de împlinire încerci să profiți din plin de această relație de dragoste. Nu este exclus să vrei mai mult decât ai stabilit inițial și astfel să se ajungă la oarecare reproșuri, îndoieli, dezamăgiri, în relația de amor, spre sfârșitul lunii.   
            În această lună se poate deschide calea către reconcilieri, romantism, redescoperirea unor idealuri și direcții comune în relația de mariaj. După data de 21 mai mulți nativi din zodia Gemeni se vor bucura de sprijinul și înțelegerea venită din partea partenerului de viață. Poate fi vorba despre șansa de a ajunge cu mai multă ușurință la echilibru, romantism, afecțiune, dedicare reușind să vadă latura frumoasă din relația de mariaj.
        La sfârșitul lunii se va resimți tendința de a critica, de a judeca, poate pe nedrept, perechea de viață și astfel să se ajungă foarte ușor la conflicte verbale având impresia că persoana iubită nu te apreciează la adevărata valoare. Ți se impun limite banii putând constitui motivul principal de conflicte în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani            
       Muncești mult, dai dovadă de seriozitate, energie și conștiinciozitate, ești gata în orice moment să le vii colegilor în ajutor. Ai o energie de invidiat, ești exigent, chiar și cu propria persoană, mai ales atunci când vine vorba despre finalizarea numitor activități. Competiția este acerbă dar reușești să faci față cu brio stresului. Mare atenție la atacurile din umbră, la critica sau bârfa venită din partea unor colegi invidioși, îndeosebi la începutul lunii.
       Începând cu data de 15 mai se mai relaxează oarecum lucrurile în relația cu colegii. Ai acum toate șansele de partea ta pentru a putea obține un post mai bine plătit sau să-ți găsești al doilea job, care te va ajuta să ieși din anumite probleme financiare.
       În preajma datei de 19 mai se face lumină în domeniul profesional putând fi aduse la suprafață lucruri neplăcute care vizează locul de muncă, un proiect profesional sau relația cu colaboratorii, colegii de muncă. Ți se revelează acum acțiuni demarate încă din preajma datei de 7 noiembrie 2018, atunci când a avut loc Luna Nouă în zodia Scorpion. Vrei să renunți acum la un loc de muncă sau îți asumi noi responsabilități care depășesc posibilitățile tale fizice și intelectuale. Este posibil să apară dezechilibre la locul de muncă, datorate unui șef avar, egoist, ești judecat, acuzat pe nedrept. Este necesar să te detașezi de oamenii care ți-au făcut mult rău de-a lungul timpului.
       Atenție în preajma datei de 30 mai, atunci când ești predispus la furt, pierderi financiare datorate unor investiții sau împrumuturi mai puțin insiprate. În partea a doua a lunii mai ești susținut de superiori în demersurile tale profesionale. Ai tendința să faci compromisuri pentru a obține banii de care ai nevoie pentru plata unor datorii.

SanatateSănătate          
       Este o lună în care ar trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate, eventual să mergi la un consult medical, dacă observi că organismul nu mai face față tratamentului pe care deja îl urmezi. Ți-ar prinde bine să mergi la un salon de masaj, să faci mai multă mișcare în natură, să îți găsești preocupări pe plac sufletului tău. Prima parte a lunii se pare că te predispune la tot felul de evenimente neplăcute, menite să îți dea peste cap sistemul imunitar.
       Din data de 21 mai, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, începi să revii la viață, să fii mai încrezător în propriile forțe, acționezi cu mai mult curaj. Organismul se reface mult mai rapid, după o eventuală intervenție chirurgicală sau dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă.