Luna mai 2019, Fecioară

Mai 2019, Fecioară
006 Fecioara       În luna analizată aici vei simți în mod profund nevoia de a te defini, de a te descoperi depășindu-ți propriile limite. Experiențele de viață, îndeosebi cele de natură intimă, sexuală, devin o sursă majoră de transformare dar și de reconsiderare a vieții personale. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață, să descoperi latura spirituală a propriei existențe depășind cu încredere pierderile, dezamăgirile având acum o nouă viziune despre propria direcție în viață. Te poți confrunta cu starea de nemulțumire, de nedreptate, îndeosebi în prima parte a lunii pentru ca, începând cu partea a doua a acestei perioade, să descoperi motivul problemelor cu care te-ai tot confruntat. Din data de 21 mai acorzi o mai mare atenție domeniului spiritual, eventualei șanse de a explora noi dimensiuni ale cunoașterii, abordând cu mai mult curaj un nou domeniu. Deviza lunii în discuție este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
       Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni în relația de cuplu având ca subiect principal tendința de a fi, poate, prea critic la adresa celuilalt și nu în ultimul rând al dorinței tale de a deține controlul asupra perechii de viață. Ai sentimentul că ești mințit, că nu este relația la care ai visat neștiind prea clar ce vrei, de fapt. Este posibil să intri în posesia unui secret care te determină să devii mult mai autoritar în relația de cuplu.
       De la jumătatea lunii ești mult mai concentrat pe realizările din sfera profesională, cauți noi posibilități de a învăța, studia, de a relaționa cu persoane de altă cultură. Este posibil chiar să călătorești mai mult alături de persoana iubită și astfel să ajungeți să redresați relația, îți dai seama că de tine depinde rezolvarea eventualelor neplăceri din relație.
       În preajma datei de 17 mai poate apărea șansa de a te îndrăgosti în mod neașteptat de o persoană de altă naționalitate sau cu ocazia unei excursii, vacanțe pe care o faci pe alte meleaguri. Te redescoperi într-o altă lumină iubirea învăluindu-te în culori primăvăratice. În a doua parte a lunii mai ești predispus la răsturnări de situație în plan sentimental. Ești mult mai dispus să comunici deschis cu partenerul de viață descoperind lucrurile, amintirile care dau sens relației voastre. În preajma datei de 30 mai se recomandă atenție la modul în care îți expui punctul de vedere. Ai tendința de a exagera, de a deveni cicălitor, fapt care poate crea o oarecare distanță în relația cu partenerul de viață. Este nevoie de obiectivitate și  sinceritate pentru a putea vedea adevăratele motive care pot duce la ruperea relației.

Cariera si baniCarieră și bani
       Ceea ce ai început încă din luna trecută vei continua, cu și mai multă ambiție, curaj și intuiție pe tot parcursul acestei luni. Reușești astfel să te realizezi profesional datorită diplomației și a capacității de a stabili relații armonioase cu superiorii. Ești recunoscut ca fiind o persoană amabilă, binevoitoare atrăgând succesul în cadrul parteneriatelor, a colaborărilor de la locul de muncă. Așa că, orice schimbare vei face acum în carieră, va fi una care are șanse mari de succes. Atenție la partea a doua a acestei luni, atunci când este posibil ca anumite informații despre propria persoană să fie folosite împotriva ta. Este posibil să ajungi la conflicte datorită tendinței tale de a-ți etala cunoștințele într-un mod arogant sau adoptând un stil de comunicare mult prea autoritar. Ai tendința de a-ți risipi energia încercând să obții o funcție pentru care nu ai abilitățile sau pregătirea necesară. Nu te avânta către un nou loc de muncă, doar pentru că este mai bine plătit. Este important să-ți evaluezi corect, realist și sincer capacitățile personale, pregătirea necesară postului pe care îl vizezi.

SanatateSănătate   
       Este o lună în care se pare că nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate sau altele decât cele deja existente și pentru care este necesar să acorzi o atenție sporită. Prea multe drumuri te pot obosi și pot declanșa o serie de afecțiuni mai vechi care pot da semne de cronicizare. În primul decan al acestei luni ești predispus la tot felul de accidente, mai ales la locul de muncă sau în legătură cu munca. Este indicat să fii prudent și să eviți gesturile bruște și situațiile periculoase. În a doua parte a perioadei este posibil să te confrunți cu devitalizare, ai o senzație de oboseală cronică.