Luna mai 2019, Capricorn

Mai 2019, Capricorn
010 Capricorn        Ești dedicat copiilor, jocului bucurându-te de momente inedite, alături de cei dragi. Știi cum să ai o atitudine degajată încercând să vezi partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Știi cum să te exprimi în modul cel mai autentic! Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine, îndeosebi în prima parte a lunii. Deviza lunii analizate este: „Justiţia este dorinţa constantă şi perpetuă de a da fiecăruia ce i se cuvine.” Domitus Ulpian

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
       Este timpul să renaști prin intermediul iubirii având ocazia să dai startul unei noi relații de iubire sau să îți „cadă cineva cu tronc”, când nici nu mai sperai că este posibil așa ceva. Este minunat să redescoperi emoțiile, trăirile profunde, să simți că ai cu cine să împărtășești dragostea. Ai acum toate șansele de a cunoaște pe cineva care va juca un rol important în viața ta, îndeosebi după data de 5 mai.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ai tendința să fii, poate, prea rece, acuzator impunându-i celuilalt să stea la „cheremul” tău, fără să ții cont și de dorințele partenerului de viață. Se insistă prea mult pe muncă, treburi casnice și prea puțin pe relația de suflet, pe exprimarea sentimentelor și a trăirilor frumoase. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datelor de 3, 7 și 9 mai, atunci când ai tendința de a fi prea posesiv, gelos, critici din orice sau chiar tu poți fi luat „la bani mărunți” pentru orice fleac de către partenerul de viață. Te aprinzi mult mai ușor, pui pasiune fiind mult mai dispus să lupți pentru a primi ceea ce îți dorești.
        Din data de 16 mai ești pus serios pe treabă, vrei să faci tot felul de modificări prin casă, să renovezi, să achiziționezi obiecte de valoare. Faci tot felul de planuri cu partenerul de viață, ceea ce nu este rău pentru că astfel reușiți să vă apropiați mai mult, să redescoperiți farmecul de a fi în doi, de a pune umărul la treabă împreună iar aceasta va suda și mai mult relația de cuplu.
       Este o lună de primăvară în care ai sentimentul că se repetă un scenariu și nu reușești să înțelegi de unde pornește toată această stare de nemulțumire, de neîmplinire în mariajul tău. Răspunsul este la tine fiind important să o lași mai ușor cu ego-ul, să te debarasezi de atitudinea rece, încercând să deții astfel controlul permanent asupra celuilalt.

Cariera si baniCarieră și bani      
        Resimți, în mod profund, anumite schimbări produse în plan profesional, în ultimii doi ani. Se pare că a venit timpul pentru a schimba ceva în atitudinea ta, vis-a-vis de colegi sau chiar poți lua o decizie pripită, care va lua prin surprindere multă lume, poate chiar și pe tine, îndeosebi în preajma datei de 6 mai. Îți îndeplinești sarcinile de serviciu cu plăcere reușind să găsești un echilibru între muncă și distracție. Armonia relațiilor de la locul de muncă joacă un rol esențial în evoluția pozitivă din planul profesional. Cooperezi foarte bine cu ceilalți, îndeosebi la mijlocul lunii mai, totuși, se poate strecura și confuzia între tine și colegii tăi.
        La începutul lunii este recomandat să fii mult mai atent la mesajele pe care le transmiți.  Nu te grăbi să dai informații, până când nu ești sigur că aceastea ajung unde trebuie. Multe idei, cuvinte, proiecte pot fi interpretate în mod greșit, în prima parte a lunii. Vei reuși să aduci multe corecții necesare în activitățile desfășurate la locul de muncă,  în a doua  partea a lunii mai. Luna aceasta se poate vorbi despre câștiguri financiare, venite din muncă proprie, îndeosebi la jumătatea perioadei.
       Dacă îți cauți un loc de muncă sau vrei să obții o eventuală avansare ai mai multe șanse pentru aceasta în a doua parte a lunii. Sunt avantajate investițiile în tot ceea ce este legat de divertisment, artă, activități care implică creativitate, ai ocazia să dezvolți un hobby, să primești bani de pe urma valorificării abilităților și talentelor tale.

SanatateSănătate
       Te poți confrunta cu probleme de sănătate, oboseală excesivă, mai ales în primele zile ale acestei luni, atunci când ești predispus și la accidente, fracturi, probleme ale ficatului. Atenție la alimentație dar și la posibile lovituri, accidente în zona capului, în prima parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la epuizare psihică, insomnii, probleme de sănătate, o eventuală cronicizare a unei boli fiind nevoie de o intervenție medicală cât mai urgentă.