Luna mai 2019, Berbec

Mai 2019, Berbec
001 Berbec      În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți încercând să găsești noi posibilități de progres în plan material, îmbinând utilul cu plăcutul. Ai tot felul de idei, care mai de care mai ingenioase reușind să impresionezi mediul din care faci parte dar și să enervezi prin insistențele, încăpățânarea de a demonstra cu orice preț că ai dreptate, îndeosebi în primele 5 zile ale lunii. Știi ceea ce vrei numai că nu știi cum să ceri, cum să te faci înțeles, gândind una și exprimând cu totul altceva. Până la mijlocul lunii mai ești preocupat de propria persoană, de înnoirea garderobei, schimbarea look-ului, de noi posibilități de a intra în grațiile unor persoane de sex opus considerând că meriți să primești atenție, să fii admirat, apreciat, dorit. Din data de 21 mai încerci să găsești alternative de colaborare pentru a atrage mai multe fonduri în bugetul personal. Ești preocupat de amenajarea spațiului personal, de renovare, pui mai mult accent pe cumpărături pentru casă, familie. Ești dornic să întemeiezi o familie sau te preocupi mai mult de relația cu părinții. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein
 
Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu          
       Viața relațională este dinamică, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când acorzi mai multă atenție relației de mariaj. Ești orgolios iar ambițiile tale nu fac decât să amplifice și mai mult starea de tensiune din relația de mariaj. Fii prudent la ce spui și cum îți exprimi gândurile, dorințele, așteptările și nu te lăsa angrenat în discuții lipsite de sens altfel riști să pierzi din vedere esențialul. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre banii cheltuiți de partenerul de viață, uitând că în relație sunteți doi, deosebit de important este să fii mult mai deschis către celălalt, înțelegător, răbdător. Acordă atenție în preajma datei de 2 mai, atunci când ești predispus la ruperea relației sub impulsul de moment considerând că așa rezolvi problemele din relație.  
            În a doua parte a lunii se îmbunătățește comunicarea în relația de cuplu reușind să lucrezi la un proiect comun cu partenerul de viață. Pui la cale tot felul de planuri încercând să concretizezi idei menite să îmbunătățească condiția materială din familie.
            În preajma datei de 18 mai ar putea să-ți cadă cu tronc o persoană de sex opus și astfel să te debarasezi mult mai ușor de o relație deja existentă sau de o dezamăgire suferită în trecut. Poate apărea dorința bruscă de a da startul unei relații de cursă lungă. Nu este exclus ca părinții să îți facă cunoștință cu viitorul partener de viață. Este o lună trăită cu intensitate în plan relațional care te poate aduce pe culmile disperării, îndeosebi în primul decan al acestei perioade.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să petreci momente pline de încântare și pasiune alături de persoana iubită, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Depinde doar de tine, de modul tău de a fi, de atitudinea ta dacă reușești să păstrezi această stare de armonie și de pasiune din relația de amor.

Cariera si baniCarieră și bani           
       Nu are rost să dai vina pe nimeni pentru incapacitatea de a te adapta la mediul de lucru sau pentru că nu reușești să intri în grațiile unui șef. Starea ta de impulsivitate nu face decât să tensioneze și mai mult relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 3 mai. Din data de 6 mai vei negocia, călătorești mai mult sau vei purta tot felul de discuții pe tema banilor, cât ți se cuvine pentru efortul depus. Nu ai decât să apelezi la diplomație și să urmezi obiectivele, pas cu pas, fără să mai privești la greșelile făcute de alții.
      Din data de 15 mai vei observa cum se mai destinde atmosfera în colectivul de muncă, ba chiar ai ocazia să observi că munca depusă de tine nu este în zadar și începi să culegi roadele muncii tale. Poate apărea șansa de a găsi un loc de muncă mai bine plătit sau poți fi promovat într-un mod oarecum neașteptat. Deviza ta, pentru a doua parte a lunii mai este: „Cere și ți se va da!” Totul este să ai mai multă încredere în tine și să fii altruist cu ceilalți.
      Dacă te-ai gândit să demarezi o afacere persoanlă, o perioadă potrivită pentru acest lucru ar fi după data de 15 mai. Ai posibilitatea să obții aprobările din partea unei instituții de stat mult mai repede sau primești susținerea financiară de care ai nevoie, la momentul oportun.
      Luna Plină în zodia Scorpion, din data de 19, aduce în lumină acțiuni, proiecte legate de propria afacere sau banii veniți prin intermediul partenerului de viață sau de afaceri, demarate în preajma datei de 7 noiembrie 2018. Sunt aduse la lumină secrete care țin de bani, de taxe și impozite, de un eventual proces, moștenire.

SanatateSănătate     
       Te confrunți cu o stare de agitație, stres, oboseală fiind predispus la accidente, îndeosebi în primele 6 zile ale acestei luni. Este recomandat să îți dirijezi energia către activități menite să te ajute, încearcă să lași deoparte grijile cotidiene. La începutul lunii ești predispus la insomnii, migrene, probleme care vizează zona capului. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură, la sala de sport, să urmezi un regim de viață și alimentar adecvat. Din data de 16 mai ești solicitat de treburile gospodărești, de renovare, reparații prin casă astfel că este recomandat să acorzi atenție la modul în care faci treburile casei pentru că ești predispus la accidentări prin gospodărie. Fii calm și nu te grăbi! În a doua parte a lunii ești plin de energie, dornic să călătorești, să socializezi, să vizitezi locurile natale. Este important să te relaxezi mai mult, să te detașezi de problemele cotidiene.