Luna mai 2019, Balanță

Mai 2019, Balanță
007 Balanta       În această lună  vei pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe tot ceea ce vizează noi posibilități de transformare a propriei vieți. Pui multă pasiune în tot ce faci acum încercând să pătrunzi mai profund în evenimentele din viața ta. Nu te mulțumești cu puțin reușind să-ți depășești propriile limite. Treci de la o extremă la alta încercând să te regăsești, să ajungi la starea de echilibru, cu propria persoană dar și cu ceilalți. Lucrurile nu sunt deloc simple, așa cum ar părea la prima vedere. Este posibil să trăiești tot felul de temeri, obsesii, descoperi secrete menite să-ți răscolească stilul de viață și modul tău de a fi. Deviza ta, în această lună, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Începutul de lună se va dovedi de-a dreptul copleșitor, epuizant, la capitolul relație de mariaj neștiind încotro să mergi, ce alegeri să faci existând riscul să renunți definitiv la o relație. Nu este nevoie să fii agresiv, atunci când observi că ești nedreptățit sau ești trădat de cei pentru care ai fost de un real folos de-a lungul timpului. Vei avea ocazia să constați că o mare parte din vina dezechilibrului din relația de mariaj se datorează și intervenției venite din partea părinților astfel că este indicat să încerci găsirea unei căi de comunicare și de echilibru în relația existentă apelând la intuiția și diplomația ta. Dacă chiar vrei să salvezi această căsnicie este bine să pleci într-o călătorie în doi, departe de orice agitație și stare de tensiune.
       Traversezi o perioadă interesantă, din punct de vedere sentimental, reușind cu greu să înțelegi sensul relației de dragoste în care ești implicat acum. Poate că ești pretențios în relații, nu te mulțumești cu orice partener sau, pur și simplu, aștepți să apară ceva mai promițător.
        Pe la jumătatea lunii se pare că o călătorie este binevenită, alături de o persoană dragă, având astfel ocazia să trăiți momente unice de dragoste. Dacă ești implicat deja într-o relație de mariaj în a doua parte a lunii se mai destinde oarecum atmosfera dintre voi având ocazia să demarați un proiect comun interesant, eventual puneți la cale achiziția unei case, o renovare, o schimbare de domiciliu.
        Pe tot parcursul acestei luni vei aborda relația în mod original redescoperind importanța evoluției în doi. Poate vă doriți să faceți o schimbare importantă, aducând astfel un nou suflu, o nouă lumină în cadrul relației. Reușești să te destinzi, călătorești mai mult împreună cu partenerul de viață, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este recomandat să fii mult mai prudent, dacă te-ai decis să faci deplasări pe distanțe lungi.
         Din data de 16 mai sunt șanse destul de mari să găsești viitorul partener de viață, prin intermediul profesiei sau în colectivul de muncă.  
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste ai ocazia să cunoști, în mod neașteptat, o persoană de sex opus, în preajma datei de 18 mai, atunci când se pare că ești mult mai curajos, gata să accepți eventuale avansuri și chiar să trăiești cu pasiune o nouă relație de amor.
        La sfârșitul perioadei ai șansa de a reveni la sentimente mai bune în relația cu familia și implicit în relația de mariaj.

Cariera si baniCarieră și bani
       Ești o persoană care se poate adapta la orice mediu de lucru reușind să aduci echilibrul și armonia în colectivul de muncă. Mare atenție însă la riscul de a te confrunta cu schimbări de direcție în plan profesional dar și financiar datorită unor decizii neșteptate venite din partea unui șef. Nu este cazul să îți pierzi curajul și încrederea în tine, ci fii mult mai atent la ce se vorbește „în culise”.
       Ai tendința de a-ți sacrifica dorințele, interesele sau timpul tău liber pentru a îndeplini sarcinile de serviciu. Este nevoie de mai multă deschidere, comunicare sinceră cu colegii dar și cu superiorii pentru a putea să-ți spui, în mod ferm, punctul de vedere, spune ce anume te deranjează, de fapt.
       Din data de 16 mai ești susținut în demersurile tale profesionale, în același timp reușind să duci la bun sfârșit sarcinile de lucru, știind cum să te faci văzut, apreciat pentru devotamentul tău. Ești foarte hotărât să continui anumite studii de perfecționare.
       La jumătatea lunii este recomandat să acorzi atenție la colaboratorii, parteneriatele în care te implici. Dușmanii pândesc din umbră așa că nu se poate vorbi încă despre relaxare, în relația cu colegii de muncă.
       În preajma datei de 5 mai ai ocazia să pui la cale noi posibilități de câștig, apare șansa de a găsi un al doilea job sau poți să renegociezi un contract. Fii pe fază și profită de această perioadă favorabilă! Mare atenție însă în preajma datei de 19 mai, atunci când există riscul să pierzi niște bani sau ești nevoit să plătești niște taxe din urmă.

SanatateSănătate
      De câteva luni organismul îți tot trimite niște semnale. Chiar a sosit vremea pentru un control serios, la un medic specialist. Atenție la posibilele probleme ale ficatului și/sau probleme care țin de rinichi, la începutul perioadei. Ești predispus la excese alimentare dar și la probleme respiratorii, în preajma datei de 30 mai. Evită stresul, oboseala excesivă și eliberează-te de eventuale probleme din relația de cuplu. La sfârșitul lunii există predispoziția la accidentări, răniri, căderi astfel că este recomandat să fii mult mai atent.